Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
Първо да ви напомня да не закачате Батков.Той е последният национален герой!!!А за спора ви кой е по голям,Гонзо или Наско ще кажа като напълно сраничен наблюдател,че Гонзо е голям.Много голям.Почти колкото големия пръст на Наско.Не че харесвам единия или другия,но човек трябва да гледа обективно на нещата.Как може някой да сравнява несравнимото?Гонзо!!!Еба си смешния нападател,плод на съдийски реверанси.Вкарал бил гол на Ливърпул.Всеки некадърник футболист има някакви пикови моменти във футбола.Аз се сещам за едно друго дърво,дето вкара на Левски ЧЕТИРИ гола в един мач.И не!Не говоря за Стоичков.Това дали го направи звезда?Оня другият?Или вече не си го спомняте?ЗапоМожем да казваме на някой БГ играч че е добър,само и единствено ако се е доказъл в Европа.Наско го направи.Гунди-не!Тогава как да раберем че Гунди е бил велик играч,а не медиен балон?Лескарските медии даже имаха наглоста в опита си да изкарат Гунди велик,да пишат че е ПЪРВИЯТ БГ играч вкарал гол на Уембли.Е,как да вярвам на такива откровени лъжци?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Радвам се че отстрани се вижда истината за Гонзо.
За гунди няма да споря с теб. Само ше ти кажа че Гунди има много силни мачове в Европа за Левски и много силни мачове за България. Разбирам те да не вярваш колко голям е бил защото не си го гледал. Мен ако ме питаш Пеле не е чак толкова добър ама ако ме хване някои чичка на 50+ ще ми разкаже играта. Разбира се около Гунди има преувеличение като при всеки които хората искат да запомнят с най-доброто. А то при него май всичко е било добро и затова сега от нашата камбанария изглежда малко пресилено. Понеже сега не се раждат такива хора е трудно ама много трудно да си го представим.
Аз съм отраснал в семейство близко до това на Гунди и ми е малко трудно да обяснявам колко велик е бил. Все едно да казвам че бялото е бяло. Единствено съжалявам че е умрял млад и не е дал всичко което може на футбола. Винаги съм си мислил че той би бил голям треньор на Левски и дори на Националният. Не занм само дали с неговите човешки качества би оцелял в нашата нечовешка действителност.
За гунди няма да споря с теб. Само ше ти кажа че Гунди има много силни мачове в Европа за Левски и много силни мачове за България. Разбирам те да не вярваш колко голям е бил защото не си го гледал. Мен ако ме питаш Пеле не е чак толкова добър ама ако ме хване някои чичка на 50+ ще ми разкаже играта. Разбира се около Гунди има преувеличение като при всеки които хората искат да запомнят с най-доброто. А то при него май всичко е било добро и затова сега от нашата камбанария изглежда малко пресилено. Понеже сега не се раждат такива хора е трудно ама много трудно да си го представим.
Аз съм отраснал в семейство близко до това на Гунди и ми е малко трудно да обяснявам колко велик е бил. Все едно да казвам че бялото е бяло. Единствено съжалявам че е умрял млад и не е дал всичко което може на футбола. Винаги съм си мислил че той би бил голям треньор на Левски и дори на Националният. Не занм само дали с неговите човешки качества би оцелял в нашата нечовешка действителност.
Изумен съм какви идиоти пишат тук! Гонзо е легенда и не смейте да черните името му!Той си подаде оставката като мъж след тежката загуба в Ловеч,въпреки че не той беше виновен за нея! Главния виновник е Батков и това че подкрепяме Гонзо не значи че подкрепяме Батков!!! Смърт за тоя комунист! Ае със здраве и дано утре бием!!!
Не искам да бъда разбран погрешно,като казвам че Гунди не е бил добър играч.Аз също съм го следал,макар и като малък и не мога да давам конкретна обективна оценка.Знам от думите на баща ми и играчи на Черно море,че е бил наистина добър нападател.Но как да го сравниш с велик играч,при положение че не е играл в първенсто с подобни силни играчи.Все пак лакмуса за БГ играчите са европейските отбори.Склоненм съм да вярвам че ако е играл в голям отбор е можел да стане велик играч,да речем като Стоичков.Но това е в сферата на предположенията.Гунди е имал по благ характер,което от своя страна пречи за постигането на големи успехи.Но като гледам какви успехи постигат вузпитаните играчи/Балъков,Бербатов.../Футбола е игра за хора с бодливи характери.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Не съм ви чел глупостите /видях по-горе, че споменавате Гунди/!!!...
Не знам кого подкрепям и кого не, ама "Левски" е гола вода!... Най-вече не подкрепям помияри като Дино, който цяла вечер плю по Гонзо, ама като мокър влах - подличко и без да каже в прав текст "Гонзо ти ми направи... еди какво си!" А всички помним как се отказа да играе в "Левски", за да стане шеф /в смисъл ефрейтор/!... Аре, чиба помияри! Това е клуб на породисти!...
Може и да сме "говеда", ама от сой и с достойнство за порода!!! 

Не знам кого подкрепям и кого не, ама "Левски" е гола вода!... Най-вече не подкрепям помияри като Дино, който цяла вечер плю по Гонзо, ама като мокър влах - подличко и без да каже в прав текст "Гонзо ти ми направи... еди какво си!" А всички помним как се отказа да играе в "Левски", за да стане шеф /в смисъл ефрейтор/!... Аре, чиба помияри! Това е клуб на породисти!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Подкрепям GRETNA с цялото си уважение към него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много Истина има в думите му! Според вас ставали за Треньор човек, който не може да владее себе си и се мята край тъча като идиот, а пък после като излезе пред Медиите не може да върже 2 думи на кръст и като цяло действа само според Емоциите си, а не според Ума Разума и Спокойствието - това се отнася за Гонзо, той е един измпулсивен Глопак, който не става за Треньор, като го гледам докато води мачовете на Левски като треньор и се чудя как издържа край тъча и не вземе да направи някоя глупост като Вуцов! Такива хора не са грамотни за Треньори, който дейсътва емоционално не става за тази Професия!
Добрия и Кадърен Треньор е този, който мисли Разумно и Прагматично - Йоаким Льоб, Хосеп Гуардиола, Илиан Илиев и Мъри Стоилов това са образци за големи треньори, знаят как да се влкадеят и да използват УМА!!!
Проблема при Гонзо е че не използва Ума си за нищо, и като плод от неговата глупост и емоционалност, Левски е на това дереже, на което е сега, сигурен съм на 100%, че Гонзо няма на какво да научи собствените си Футболисти защото не моиже да намери точния начин да им го предаде!
Много Истина има в думите му! Според вас ставали за Треньор човек, който не може да владее себе си и се мята край тъча като идиот, а пък после като излезе пред Медиите не може да върже 2 думи на кръст и като цяло действа само според Емоциите си, а не според Ума Разума и Спокойствието - това се отнася за Гонзо, той е един измпулсивен Глопак, който не става за Треньор, като го гледам докато води мачовете на Левски като треньор и се чудя как издържа край тъча и не вземе да направи някоя глупост като Вуцов! Такива хора не са грамотни за Треньори, който дейсътва емоционално не става за тази Професия!
Добрия и Кадърен Треньор е този, който мисли Разумно и Прагматично - Йоаким Льоб, Хосеп Гуардиола, Илиан Илиев и Мъри Стоилов това са образци за големи треньори, знаят как да се влкадеят и да използват УМА!!!
Проблема при Гонзо е че не използва Ума си за нищо, и като плод от неговата глупост и емоционалност, Левски е на това дереже, на което е сега, сигурен съм на 100%, че Гонзо няма на какво да научи собствените си Футболисти защото не моиже да намери точния начин да им го предаде!
- edmon_dantes
- Контакти:
Един треньор беше казал (извинявам се, че не помня името) много правилно, цитирам по памет: "Ако един треньор постоянно ръкомаха и крещи по време на мач, значи не си е свършил работата преди мача". И само да вмъкна нещо... Бекенбауер като беше треньор, някой виждал ли го е да подскача по тъч линията и да крещи. Не! Сър Алекс подскача ли? Не! Това са големите треньори - уравновесени.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Не искам да влизам в ролята на адвокат на Гонзо. Според мен на този етап той е не е готов да бъде старши треньор на "Левски", но поне според мен не ние не знаем цялата история около неговото назначение може и да не е имало друг ход,понякога човек е в ситуация в която да няма печеливш ход. Едва ли е имало кой знае колко много кандидати да поемат "Левски". Може и на него да му е било ясно че се заема със загубена кауза, но е решил да поеме отбора отколкото да се скрие като мишка. Защото всички знаем ,че Гонзо нито е особено интелигентен ,нито е особено уравновесен,но е голям мъжкар и страшно обича "Левски" . Лично за мен най-правилното му място да поеме ДЮШ там хем малко ще се поучука хем децата ще го гледат в очите и ще му вярват а и мисля че е много честен и би премахнал корупцията(коят всички знаем че има) в школата.
Правят се разни сравнения между Сираков и Гонзо ,аз не мога да разбера защо е необходимо да бъдат противопоставяни един на друг две легенди на "Левски". Като играч Сираков беше по-добър от Гонзо според мен и като шеф беше по-успешен от Гонзо,но нека да не забравяме че Сираков работи при едни съвсем други условия ,когато имаше достатъчно пари в клуба. Нека не забравяме че благодарение на Наско таланти като Макриев, Ив.Попов, Бандаловски, Вл.Гаджев,Ат.Курдов, Гал.Иванов, Н.Петров, Н.Дюлгеров, Ат.Чипилов, М.Кавдански,Ив.Тодоров,Б.Васов трябваше да си търсят късмета в други отбори. Да не говорим че Сираков заключи ,че футболист като Папа Буба Диоп няма качества да играе в "Левски" ,по-късно сенегалеца стана голмайстор на френското първнство и вкара 4 гола на световно първенство. Да не забравяме ,че Сираков и Мъри изгониха от "Левски" специалист като Яп Диркс,човек който е бил шеф на ДЮШ на "Аякс" и отговаряш в холандската федерация за работата с подрастващите. След като го изгониха изведнъж школата забуксува.
Сираков може и да е голям да обича "Левски",но още повече обича себе си и никога не би поставил клуба над себе си.
Правят се разни сравнения между Сираков и Гонзо ,аз не мога да разбера защо е необходимо да бъдат противопоставяни един на друг две легенди на "Левски". Като играч Сираков беше по-добър от Гонзо според мен и като шеф беше по-успешен от Гонзо,но нека да не забравяме че Сираков работи при едни съвсем други условия ,когато имаше достатъчно пари в клуба. Нека не забравяме че благодарение на Наско таланти като Макриев, Ив.Попов, Бандаловски, Вл.Гаджев,Ат.Курдов, Гал.Иванов, Н.Петров, Н.Дюлгеров, Ат.Чипилов, М.Кавдански,Ив.Тодоров,Б.Васов трябваше да си търсят късмета в други отбори. Да не говорим че Сираков заключи ,че футболист като Папа Буба Диоп няма качества да играе в "Левски" ,по-късно сенегалеца стана голмайстор на френското първнство и вкара 4 гола на световно първенство. Да не забравяме ,че Сираков и Мъри изгониха от "Левски" специалист като Яп Диркс,човек който е бил шеф на ДЮШ на "Аякс" и отговаряш в холандската федерация за работата с подрастващите. След като го изгониха изведнъж школата забуксува.
Сираков може и да е голям да обича "Левски",но още повече обича себе си и никога не би поставил клуба над себе си.
honda написа:Сираков може и да е голям да обича "Левски",но още повече обича себе си и никога не би поставил клуба над себе си.
За съжаление си прав! Да не забравяме, че изгони и Кривия в Турция, а можеше да го пусне /спазари/ за "Юве"...
Презирайки всеобщото израждане
- blue avalanche
- Контакти:
Гонзо,та Гонзо...Едно време Левски и без треньор можеше да бие Локо Сф по всяко време на денонощието.Едно време и Войнов,и Веселинов бяха 3 пъти по-добри крила от Хичо.Нищо,че не са ходили на проби в Арсенал.На някои от днешните,така наречени юноши на Левски,по тяхно време топките нямаше да им дадат да носят!Пл.Николов(защитника),Р.Гочев,М.Вълчев,П.Курдов,Т.Барзов и др. не са "юноши" на Левски,но когато излизаха за мач,особено с/у ЦСКА,Локо,Славия(тогава Литекс кой ги беше чувал),излизаха с "нож м/у зъбите".А някои от днешните "мърди" ме е срам да ги гледам с фанелката на моя Левски.Какво като са били във всички формации на отбора?По онова време никой не си и помисляше,че Панов,Гайдарски,Аладжов,Жечев,Ивков или някой друг може да продаде(уговори) мач.Особено с ЦСКА!А сега,само голмайсторите и минутите дето не са почнали да обявяват!Тогавашните треньори на Левски да не бяха от Кьолнската школа?Или ходеха през ден на разни седянки в Барселона,Манчестър и не знамси къдеси още.Всички бяха от ВИФ.Ама като дойдеше дерби,не се събираха на секретни тренировки,а всеки си знаеше,че това е мачът с главно М.Нямаше нужда от много-много приказки.А сегашните "юноши" трябва да ги "МОТИВИРАТ" преди всеки мач,ако ще и с Куртово Конаре!Айде марш от Левски!