Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА

Мнениеот modor » 26 мар 2010 22:22

Абе утре трябва да загасиме лампите в 20:30............което значи,че Левски и ЦСКА ще играят на тъмно :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Justice 1912
Контакти:

Re: "Небивал" интерес към Вечното дерби

Мнениеот Justice 1912 » 26 мар 2010 22:35

УТРЕ ЩЕ РАБЕРЕТЕ ЗАЩО ЩЕ ЛИПСВА ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ ТОЗИ ПОЛУСЕЗОН.
ОЧАКВАМ 4 000 ЛЕВСКАРИ И 5 000 ЦЕСЕКАРИ.

[/quote] а левскарите водят със 7000 във фейсбук групите където един човек не може да пусне 5 смс-а. [/quote]

Във Facebook можеш да си направиш неограничен брой регистрации и съответно да гласуваш неограничено за единия отбор.Аз лично имам само 4 регистрации във Facebook.Така,че това неофициално преброяване подлежащо на огромна манипулация не го пробутвай. От РИНГ многократно обявиха,че може да пуснеш и 1 000 смс-а ,но ще се брои само един глас от ГСМ-а ти.Така ,че може да се направи легална процентова социологическа извадка,за това кои са повече.
А и РИНГ ,както ГОНГ е силно ПРО-Левскарска медия !
Мен лично ,като Ботевист винаги ме е дразнело определението "отбор на народа" с което Левски се кичи.Преди 10 ноември може да е било така,но за тези 20 години Левски се превърна в най мразения отбор в България.

ДАНО ДОГОДИНА ИМАМЕ ОТНОВО ДЕРБИ С ЛОКО ПД !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 26 мар 2010 22:39

Porto написа:Дано се съберат поне 10 000.

И защо? Не заслужават да ги гледат много хора. Аз пък искам да са много малко... Това заслужават тези смотаняци. Когато осмислят какво означават сините и червените фланелки, тогава и ние феновете ще се замислим дали да ходим да ги гледаме.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Justice 1912
Контакти:

Мнениеот Justice 1912 » 26 мар 2010 22:58

ЕТО ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРЕДНОТО МИ МНЕНИЕ
ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ ЩЕ ЛИПСВА.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 мар 2010 00:35

И 4000-5000 ще са им много на некадърниците... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
strajeiko
Контакти:

Мнениеот strajeiko » 27 мар 2010 00:44

Justice 1912 написа:УТРЕ ЩЕ РАБЕРЕТЕ ЗАЩО ЩЕ ЛИПСВА ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ ТОЗИ ПОЛУСЕЗОН.

а левскарите водят със 7000 във фейсбук групите където един човек не може да пусне 5 смс-а. [/quote]

Във Facebook можеш да си направиш неограничен брой регистрации и съответно да гласуваш неограничено за единия отбор.Аз лично имам само 4 регистрации във Facebook.Така,че това неофициално преброяване подлежащо на огромна манипулация не го пробутвай. От РИНГ многократно обявиха,че може да пуснеш и 1 000 смс-а ,но ще се брои само един глас от ГСМ-а ти.Така ,че може да се направи легална процентова социологическа извадка,за това кои са повече.
Мен лично ,като Ботевист винаги ме е дразнело определението "отбор на народа" с което Левски се кичи.Преди 10 ноември може да е било така,но за тези 20 години Левски се превърна в най мразения отбор в България.

ДАНО ДОГОДИНА ИМАМЕ ОТНОВО ДЕРБИ С ЛОКО ПД ![/quote]
силно мнение ,Левски колкото е мразен ,толкова е и обичан ,мога да ти кажа че преброяването във Фейсбук е много по достоверно от колкото по ринг ,никой няма да си прави регистраций за такива глупости ,сам огледай профилите да видиш дали има фалшив профил ,естествено че ринг ще кажат така ,но всъщност всеки може да прати и 10 смса и те ще бъдат зачетени ! преброяването на спортал http://www.sportal.bg/game_cska_levski.php
квото и да си говорим феновете вече са горе долу по равно ,едно време обаче не беше така разликата беше голяма..

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 27 мар 2010 01:03

Добре де, тия преброявания са пълна загуба на време и енергия... Що за глупост... Има фенове, които не разполагат, не могат да боравят с "модерната" за тях техника или просто не са чували за преброявания в интернет, защото не се занимават и не се ровичкат по цял ден. Въпреки това, те не са по-малко фенове, да не кажа и че повечето такива утре ще са на трибуните. Има много хора, които въпреки твърде честото клечене в нета нямат ФБ или не желаят да участват в анкети на сайтове по ред причини. Мога да гарантирам, че поне един такъв индивид утре ще е на стадиона ;) А пък колко от хората ще дадат лев-два или три за видимо безсмислен смс вече няма нужда и да го обсъждаме. Идеята ми е, че познавам поне 10 от едните и кажи речи толкова от другите, които отговарят на гореспоменатите критерии и не са гласували и няма и да гласуват в нито една от анкетите. Не мисля, че това ги прави по-малко фенове. Спрете се вече с тези глупости. Ако си търсите зрелище и причина да се заяждате и джафкате, поне елате на мача утре и се съдерете от викане в подкрепа на жалките ни/ (в момента) и се надявам да няма засегнати/ отбори. Вместо да си губите времето пред компютъра и да се нервирате, вместо да давате пари на този и онзи сетил се за поредната смс измама - елата повикайте, изкарайте си яда и вместо да дадете парите на незнайни престъпници, дайте ги на нашите, които много добре си ги знаем. Най-малкото като гласуваш със смс за Левски и напишеш баткофф вън шанса да не ти го зачетат е голям, но ако утре всички креснем заедно баткофф вън.... кой знае.. може и да дойдат по-добри времена ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 мар 2010 02:18

Justice 1912 написа:УТРЕ ЩЕ РАБЕРЕТЕ ЗАЩО ЩЕ ЛИПСВА ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ ТОЗИ ПОЛУСЕЗОН.

а левскарите водят със 7000 във фейсбук групите където един човек не може да пусне 5 смс-а.

ДАНО ДОГОДИНА ИМАМЕ ОТНОВО ДЕРБИ С ЛОКО ПД !

[offtopic]Аз пък имам 10 симкарти... Да ти п***м на представителната извадка 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 мар 2010 02:24

Тоя сезон още не съм бил на мач на Левски, както е тръгнало може и да не ида на друг, но утре съм в Б сектор и ще викам за любимия отбор :!: Има много начини да нагодуваме срещу слабата игра и несъстоятелното управление на Батков, но неходенето на мача утре не сред тях :!: Напротив, така оставяме любимия отбор в ръцете на агент Тара и той няма да го остави ако ние не направим нещо :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Re: Всички на мача.

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 27 мар 2010 07:27

Живко Миланов :

" Искам да им кажа да отидат да подкрепят любимия си отбор. Знам, какво е било да видиш още на загрявката, че Сектор Б е почти пълен. Дано утре с тяхната подкрепа успеят да победят "

Върни се в “Архив”