Мъри,дай шанс на Мицански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Мъри,дай шанс на Мицански

Мнениеот south_division » 26 мар 2010 22:09

karuzzo написа:Това момче май се оказва,че е доста качествен нападател,последните му голове са си истинска класа...Жалко,че може би никога няма да припари до национала,заради известни на всички ни причини...Дано все пак да му се усмихне късмета ;)

А кои са известните причини може ли да кажеш , аз не съм запознат ,извинявай.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 26 мар 2010 22:11

Не, че съм фен на Стоилов, даже напротив, но сега и да иска няма близка дата за мач в който да го пробва. А преди да нареждаме постовете на които да играе Мицански нека все пак му погледаме 1-2 цели мача и тогава да преценяме, защото анализи при положение, че сме му виждали само головете са несериозни.

Иначе, Мицански дано продължава така! Признанието идва бавно, но ако го заслужаваш обикновенно не те пропуска.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 мар 2010 22:16

pas написа: Иначе, Мицански дано продължава така! Признанието идва бавно, но ако го заслужаваш обикновенно не те пропуска.

Има едно старо интервю с Мицански. В него става дума за националния отбор. Разровете си и ще разберете защо не е викан дори за контрола.

Edit:
Успях да го намеря
- След толкова силни изяви, надяваш ли се на повиквателна за националния отбор?
- Надявам се, но никой не ме е търсил. Преди нямах и кой знае какви амбиции, но когато на полусезона си вкарал над 20 гола, нормално е да получиш шанс. Не искам да си мисля, че в националния отбор влияят мениджърски интереси, но фактите сочат натам. В Полша е съвсем различно - дори на футболисти от втора дивизия се дава възможност да се докажат в контролите и, ако се представят добре, продължават да ги викат. Едно момче от Заглебие е в разширения състав на Лео Беенхакер (селекционерът на Полша - б. а.) и това се приема за съвсем нормално. Ще ви кажа, че преди време Беенхакер ме беше наблюдавал и дори се поинтересува дали мога да играя за Полша. Връзката направи помощник треньорът му, който преди това работеше в Заглебие. Веднага отговорих, че е невъзможно, защото имам мачове за младежкия тим на България. Но е факт, че хората оценяват представянето ми.
http://www.sportal.bg/news.php?id=146563

Тогава Заглебие играеха във втора дивизия
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2010 22:23

Е, полското първенство ....не е от най силните на континента, но последните голове на Мицански ...... са си екстра класа !
Независимо в какво първенство ....и срещу какви отбори и футболисти са отбелязани, подбни голове ......говорят за едно - КЛАСА !
Кой футболист от българското първенство ....стреля така отсечено, бързо, в движение, от средно ( далечно ) разстояние .....и при това - точно ? ? ?
А този гол ....не е единственият подобен на "Мецата" !
В крайна сметка ....след като се викат Домо и Рангелов .....които вкарват веднъж на 2 месеца .....що да не се пробва и това момче ?
Време му е .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 мар 2010 22:28

THE G.A.M.E не гледай кой в кое първенство и отбор играе, а как играе :!:
За твоя лична справка виж състава на националния отбор на Полша в контролата им срещу България и ще откриеш нещо интересно в него.
Изображение

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 26 мар 2010 22:34

south_division написа:
karuzzo написа:Това момче май се оказва,че е доста качествен нападател,последните му голове са си истинска класа...Жалко,че може би никога няма да припари до национала,заради известни на всички ни причини...Дано все пак да му се усмихне късмета ;)

А кои са известните причини може ли да кажеш , аз не съм запознат ,извинявай.

Ами,малко по надолу в коментарите ще се запознаеш с причините заядливи ми приятелю

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 мар 2010 22:41

За да си подкрепя горният пост ще напиша кое визирам

Glik Kamil - футболист на Piast Gliwice, отбор на 14-то място от 16 отбора в Полша
Małecki Patryk - футболист на Zagłębie Sosnowiec, отбор от "Б" група на Полша
Nowak Dawid - футболист на GKS Bełchatów
Sadlok Maciej - Футболист на Ruch Chorzów

Е точно тези футболисти на средна възраст 22 години, ни разпориха шортите в контролата.

Мицански в момента е трансферна цел на Борусия Дортмунд.

Българския национален отбор по футбол е Частна менажерска агенция на държавна издръжка.
Футболният ти агент ако е различен от Данчев, Танев и т.н. ще гледаш националния отбор през крив макарон.
Последна промяна от PFC Litex на 26 мар 2010 22:42, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 26 мар 2010 22:42

Ей ама Мъри няма ли да го сменят най-накрая!? Отново ли ще играем на олимпийския принцип. Айде да вземем да се класираме. Явно докато не реформират системата на БФС няма да имаме класен треньор, който да си разбира от работата и да не го водят за носа разни мениджърчета и други мошенници.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2010 22:54

PFC Litex написа:THE G.A.M.E не гледай кой в кое първенство и отбор играе, а как играе :!:
За твоя лична справка виж състава на националния отбор на Полша в контролата им срещу България и ще откриеш нещо интересно в него.

Е точно това имах на предвид в горното си мнение.
Независимо, че полското първенство не спада към качествените шампионати ....головете и отиграванията при тях на Мицански .....говорят за класа !
Аз съм с предрасъдаци, относно само ......българското първенство .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 мар 2010 23:12

Между другото чисто информативно някой изобщо гледал ли е момчето 5 мача от този сезон да кажем,или всеки е гледал клипове от головете му и си мисли че е голяма класа!Аз лично изобщо не съм го гледал,но не ми се вярва да е нещо повече от Божинов или Рангелов ;)

Върни се в “Национален отбор”