Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: "Небивал" интерес към Вечното дерби

Мнениеот McLovin » 26 мар 2010 21:08

Аз давам 7000 макс. Макар времето да е хубаво... И все пак дано не се броим поименно утре :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА

Мнениеот Deliba6 » 26 мар 2010 21:11

Вече писах някъде - 2:2 за съдиите и за Гришата!!! :mrgreen:

П. П. Бях решил да заложа по петарка за точен резултат на 2:2 и 3:2, но предпочетох да ги дам за подарък /хилки за тенис/ на приятели, които им дреме на оная работа за тези недоразумения! :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 26 мар 2010 21:16

Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Феновете на двата отбора се чудят дали ще се съберат 10000 :o :o :o . Но нормално, с развалена стока (игра) клиентите (зрителите) се отблъскват.

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 26 мар 2010 21:24

Бойкот за тия мърши! Въпреки, че съм с карта, няма да присъствам на стадиона! Призовавам всички, които обичат тази игра да направят същото.

Zohan
Контакти:

Мнениеот Zohan » 26 мар 2010 21:31

Аз лично отивам на мача. Силни, слаби - няма значение. Тука е мястото да покажем, че още ни има. А тия на терена дано най - накрая проумеят, че те трябва да се раздадат за нас поне толкова колкото ние за тях. Освен това ми се струва, че армейците отново ще разбият на пух и прах мита за "о(т)бора на народа"

http://www.vbox7.com/play:b9c36ae5

цесекарите вече водят с над 4000 гласа в преброяването на Ринг. До края на мача може да станат двойно повече

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 мар 2010 21:42

Айде да не ти казвам през кое ми е за преброяването на ринг :lol: Парите за такава глупост няма да си дам. Това, че някой се е сетил как да печели от идиоти... евала, но нямам намерение да му помагам и да влизам в гореспоменатата графа. Колкото до ходенето и неходенето... въпрос на лични възгледи е. Аз отивам въпреки че отбора ми е трагичен и въпреки гадното чувство, че нищо добро няма да се случи утре... Но ще поживеем и ще видим ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 26 мар 2010 21:48

С подобни игри НЕотговарящи на имена в БГ футбола, като ЦСКА и Левски, не заслужават не 1000 ами и 100 души. Тези отбори се привърнаха в мишкарски, колкото и да ми е гадно и тъпо - ИСТИНА е. Ве4е дори и не искам да 4ета за футбола у нас, камо ли да гледам. Така ми е добре - гледам си истински футбол и най-ве4е, Ман.Юн. и Барса.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 26 мар 2010 22:08

Zohan написа:Аз лично отивам на мача. Силни, слаби - няма значение. Тука е мястото да покажем, че още ни има. А тия на терена дано най - накрая проумеят, че те трябва да се раздадат за нас поне толкова колкото ние за тях. Освен това ми се струва, че армейците отново ще разбият на пух и прах мита за "о(т)бора на народа"

http://www.vbox7.com/play:b9c36ae5

цесекарите вече водят с над 4000 гласа в преброяването на Ринг. До края на мача може да станат двойно повече

ехаааа верно ли??? а левскарите водят със 7000 във фейсбук групите където един човек не може да пусне 5 смс-а. аре кротко с тия смс-и на ринг, фенклубът ни отдавна обяви бойкот на тая измислена кампания с официална декларация.

к.з за дербито утре дано има 500 човеkа само това заслужават тия
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

NaskoBg
Контакти:

Мнениеот NaskoBg » 26 мар 2010 22:10

hehehi psevdofenove ....ama kato igraxme shampionska liga se molihte da si namerite bilet... smeshkovci
_/\_

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 мар 2010 22:15

MuFc1878 написа:Преди време е имало по 50-60 хиляди фена на вечното дерби..... докъде я докарахме.

От богатата си Автобиография си спомянм няколко такива мачове, но ще те заболи много, ако ти кажа, че едно време, когато се играеха Дербитата на Васил Левски, стадиона винаги е бил 2/3 пълен с Левскари и 1/3 с Чорбари!

Спомням си все още първия мач, на който отидох на живо между ЦСКА-Левски, (Първия път винаги се помни в Живота), тогава бях в 6-ти клас на 12 години и не бях на училище не защото бях избягал, а защото мача се проведе в ПОНЕДЕЛНИК-неучебен ден и РАБОТЕН ДЕН за всички останали. Помня го сякаш беше вчера, годината беше 1996-та, Есента в една Ноемврийска Понеделнишка Вечер, когато за пръв път отидох на мача ЦСКА-Левски в Сектор-Б!

Предния ден в Неделята се бяха провели Президентските Избори, които Петър Стоянов спечели, и в Понеделник не беше Учебен ден, когато се игра Вечното Дерби на Васил Левски. Спомням си само като влязох на стадион в Сектор-Б и веднага усетох, че това ще е по-различен мач от останалите, защото като видях пълните трибуни и двата различна цвята съответно в Сектор-Г и Сектор-Б ми стана ясно, че съм попаднал на някакво уникално за мене място. До началото на мача Стадииона пращеше от близо 40 000 зрители. След това помня само как още в 8-мата минута на мача целия Сектор-Б избухна след гола на Тодор Зайцев - 0:1 за Левски!!!! До края на първото полувреме ЦСКА успя в 45-тата минута да изравни резултата чрез Димитър Иванов за 1:1 и така и завърши първото ми Вечно Дерби.

След това помня как през Пролетта на 1997-ма година в един Проливен Дъжд се игра Финала за Купата на България ЦСКА-Левски пред 35 000 зрители!

Но върха на Черешката, най-хубавия мач Левски-ЦСКА беше една година по-късно на 13 Май, 1998 година в един Горещ Майски Ден се игра отново Финала за Купата на България пред 50 000 зрители!!! Левски и ЦСКА бяха изгубили титлата и се бориха на живот и смърт да спасят сезона с Купата на България. На трибуните имаше 30 000 Левскари и още 20 000 Чорбари! 5:0 Невероятен Мач, последният най-много посетен мач беше този при 5:0 пред 50 000!!!

След това публиката започна постепенно да намалява, помня, когато направиха мачовете на Българска Армия и на Герена се събирахме обидно малко 22 000 на Армията и 30 000 на Герена, ама винаги и Армията и Герена бяха пълни, особено на Кървавия гол в 90-тата минута, 25 000 Левскари смазаха 5 000 Чорбари!

Върни се в “Архив”