Анкета от gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Re: Анкета от gong.bg

Мнениеот tihomir_rs » 11 дек 2008 15:54

Е сега ако не стане Руми Нейкова спортист на Годината кога бе
че то както казва Томислав Русев -след някой друга година децата и ще почнат да гребат.
Евала на Руми
с 2-те си ръце гласувам за нея

PS:А относно Бербатов-няма място в първата 5-ца
той е просто Барби
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 дек 2008 15:56

UltraBlue написа:
cska_90 написа:Абе въобще е тъпа самата класация.Не може да протипоставях спортисти от индивидуални спортове срещу такива от отборните.То тогава никога футболист не може да я спечели ако се гледат титлите за БГ.Ако ще и Марадона да е ако играе в БГ нацилоналния отбор пак не може да спечели СВетовноти или Европейското.

За това има класация "Спортист на годината" и такава , казваща се "Футболист на годината" :!: Ама има тапанари сред журналистите,дето и това не могат да схванат :!: :!: :!: Особено в това отношение ме дразни Крум Савов :!: :!: :!: Аз имам чувството ,ч е тоя се е изпедерастил и ако Бербатов му поиска сексуални услуги,тоя на мига ще се надупи :oops: :lol:

Aми така е ,не могат да се сравняват успехите на футболист с тези от останалите спортове.Тука е като колите има две марки-мерцедес и останалите-същотот е и тука има два вида спорт - футбола и останалите.Просто едно класиране на световно по футбол се брои за много по-голям успех от ОТ в борбата,гребането и др .Примера с 94 е показателен.И до днес си оства най-големия спортен успех независимо от дестките по-скоро стотиците ОТ.Просто футбола е друго-затова за мен да играеш в МЮн е по-голям успех от тези титли-лично мнение знам че сега ще почнете да ме обиждате и псувате ,но пак казвам това си е лично мое мнение.Но за да няма спорове просто футболистите си имат отделна класация и толкова.Както разбира се и др отборни спортове.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 дек 2008 16:03

dancho70 написа:КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР

Мнениеот dancho70 на 11 Дек 2008 16:52
АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ СЛЕД КАТО ТАКИВА УМНИЦИ ИЗМИСЛЕХА АНКЕТА
КОЙ Е ПО ДОБЪР ГУНДИ ИЛИ СТОЙЧКОВ
КОЙ СПОРТИСТ НЕ ТРЯБВА ДА Е В ДЕСЕТКАТА
ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ АНКЕТА КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
АМИ АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ С ПОРЕДНАТА СИ ПРОСТОТИЯ КОЯТО СЪТВОРИ ДНЕС Р. ГОНГ ТРЯБВА ДА СА НА ПЪРВО МЯСТО

И ВМЕСТО ДА ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ КОЙТО ОБЕКТИВНО ВИ КРИТИКУВАТ ПРОСТО ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ АНКЕТА ДОКАТО ОЩЕ НЕ СА Я ВИДЕЛИ МНОГО ХОРА , АЗ ЛИЧНО ЗА НИКОЙ НЕ ГЛАСУВАХ ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА В ДЕСЕТКАТА

Така е.Всеки един от тях е допринесъл за спортната слава на България и заслужава уважение,без значение кой клуб представлява.

jorje
Контакти:

Що се излагате като...

Мнениеот jorje » 11 дек 2008 18:28

Що се излагате като СЕЛЯНИ с такива анкети,бе? Само Бай Ганьо може да измисля подобни въпроси...Помнете ми думата: След 4-5години няма да можете да изброите 10 спортисти,камо ли анкети да правите!О,НЕРАЗУМНИ БЪЛГАРИНО! Наслаждавай се на своя последен голям футболист-Митко Бербатов!В тоя живот друг няма да имаме!!!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 11 дек 2008 21:16

Понеже отворихте сериозна дискусия за анкетата, реших и аз да се включа. Ако не бъркам - отговорите и най-вече процентите, не идват от страна на екипа на Гонг, а защото гласувате всички вие. Щом смятате, че не добра, ще я сменим, но в крайна сметка доста хора да са дали своя отговор (друг е въпросът, че не се чете самият въпрос).
В самата дискусия, а и по принцип в този форум, критиките са най-много или иначе казано - предложения няма! А понеже обвинявате всички, че анкетата е срещу Димитър Бербатов - това е крайно несериозно, поради простата причина, че всеки един читател може да даде друг отговор - например някой от останалите 9 попаднали в десетката! В крайна сметка чрез анкетата се проверява вашето мнение по дадения въпрос, който се поражда всяка година, откакто съществува тази класация!
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Футбол - България”