Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!

Мнениеот Kerer_777 » 26 мар 2010 17:05

Аз също съм Левскар и никога не бих казал че искам Левски да загуби от ЦCКА!

valdes18
Контакти:

Мнениеот valdes18 » 26 мар 2010 17:06

Тогава щом всички сте доволни продължавайте да се подкрепяте ФК БАТКОВ. Човекът, който погреба гранда Левски и го снижи до тим, който се бори с Черно море, Миньор, Славия и Локо Сф за последното място в Европа.
Същият този, който обеща да има наказания за казанската афера, а нищо не стана ясно.
Същият този, който обеща селекция, а взехме 3-ма недоказани анонимници. НЕ съм анти Левскар, но това не е за вярване да не може да направим една опасна атака в мач, който те връщо в борбата за титлата.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 26 мар 2010 17:09

Не желая да подкрепям Гонзо,защото дойде на мястото на Борето и Кокала с подлост и лъжа зад гърба им ! Не желая да подкрепям човек,който като му разходиха половиния отбор до Москва мълча пред агент Тара като......,вместо да удари по масата и да се махне! Тоя Гонзо си плю на сурата и се изложи ужаснооооо! каквото и да се каже за Борат все е малко! ДА СЕ МАХАТ ВСИЧКИТЕ!Инче искам "Левски" да бие,обаче ръководството ни е пълен ташак,пт първия до последния :(

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 26 мар 2010 17:24

Задължително трябва да бием ЦСКА но Гонзо да се маха не става за старши треньор !!! Твърдо да идва Илиян Илиев или Херо !

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 мар 2010 17:38

Да правиш такава тема в такъв момент е подлост и предателство. Да искаш загуба от ЦСКА, независимо от причината - що за левскар си тогава. Със загуби ли ще свалим Батков? Като толкова е отворен тоя, да вземе да купи акциите от Батков и да ни реши проблемите. Аман от форумни "лъвове"!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 26 мар 2010 17:51

А за ГОнзо мога да кажа само едно. Силен футболист може и да не стане добър треньор но слаб футболист никога няма да стане треньор. Много го харесвате Гонзо само защото вкарал 15 гола на смешните армейци и то в едни от най-слабите им периоди. Наско е 100% син нападел, Гонзо е 100% смешник както на терена така и извън него. Никога не съм го харесвал ащото е слаб футболист на които Левски даде много а той почти нищо. Е да радвах се когато вкарваше на чорбата но плашех когато не можеше на Бешикаш, Галатасарай(вкара едно на празна без да иска), Апоел впорчем ако беше голям защо не проби в Рен. Да не говорим как го изгониха от Риека. Които е гледал Сираков не може да хареса Гонзо.

ДА си ходи веднъж завинаги от Левски. Защо преди години не отде в ЦСКА, сега щеше да си играе още в Локото изгонен още след първия сезон. ГОнзо да си ходи в пловдив и със Зума да си гледат родният отбор. Илиан Илиев да си идва и да мачка наред със синьото си сърце.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 мар 2010 18:12

Gretna написа:
А за ГОнзо мога да кажа само едно. Силен футболист може и да не стане добър треньор но слаб футболист никога няма да стане треньор. Много го харесвате Гонзо само защото вкарал 15 гола на смешните армейци и то в едни от най-слабите им периоди. Наско е 100% син нападел, Гонзо е 100% смешник както на терена така и извън него. Никога не съм го харесвал ащото е слаб футболист на които Левски даде много а той почти нищо. Е да радвах се когато вкарваше на чорбата но плашех когато не можеше на Бешикаш, Галатасарай(вкара едно на празна без да иска), Апоел впорчем ако беше голям защо не проби в Рен. Да не говорим как го изгониха от Риека. Които е гледал Сираков не може да хареса Гонзо.

ДА си ходи веднъж завинаги от Левски. Защо преди години не отде в ЦСКА, сега щеше да си играе още в Локото изгонен още след първия сезон. ГОнзо да си ходи в пловдив и със Зума да си гледат родният отбор. Илиан Илиев да си идва и да мачка наред със синьото си сърце.

Срамни думи за привърженик на ЛЕВСКИ. Ти колко си дал за ЛЕВСКИ, та си тръгнал да коментираш качествата на Гонзо като футболист? Явно си гледал по телевизията по някой мач на отбора през годините, когато Гонзо носеше отбора на гърба си. Защото той остави неизлечима следа в историята на ЛЕВСКИ, а такива като теб сега искат да го предадат. Нима Гонзо си свали гащите на синята публика? Нима Гонзо се скара за пари с Лафчис и игра в Славия и Ботев безкрайно мотивиран срещу ЛЕВСКИ? Май беше Наско а? Ясно ми е що за левскар си щом не знаеш защо Гонзо не проби в Рен. Ясно ми е що за левскар си щом твърдиш, че Гонзо е бил изгонен от Риека. Ясно ми е що за левскар си щом твърдиш че Илиян Илиев, който публично на Герена заяви "Аз не съм левскар..."имал синьо сърце!
Пропусна да кажеш, че и на Ливърпул Гонзо е вкарал на празна врата и от засада. Ако въобще знаеш, че е имало такъв мач!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 26 мар 2010 18:24

blue magic написа:Срамни думи за привърженик на ЛЕВСКИ. Ти колко си дал за ЛЕВСКИ, та си тръгнал да коментираш качествата на Гонзо като футболист? Явно си гледал по телевизията по някой мач на отбора през годините, когато Гонзо носеше отбора на гърба си. Защото той остави неизлечима следа в историята на ЛЕВСКИ, а такива като теб сега искат да го предадат. Нима Гонзо си свали гащите на синята публика? Нима Гонзо се скара за пари с Лафчис и игра в Славия и Ботев безкрайно мотивиран срещу ЛЕВСКИ? Май беше Наско а? Ясно ми е що за левскар си щом не знаеш защо Гонзо не проби в Рен. Ясно ми е що за левскар си щом твърдиш, че Гонзо е бил изгонен от Риека. Ясно ми е що за левскар си щом твърдиш че Илиян Илиев, който публично на Герена заяви "Аз не съм левскар..."имал синьо сърце!
Пропусна да кажеш, че и на Ливърпул Гонзо е вкарал на празна врата и от засада. Ако въобще знаеш, че е имало такъв мач!

Ти колко си дал за ЛЕВСКИ???? Аз съм дал част от живота си на Левски, дядо ми е дал целият си живот на Левски, вучо ми е дал на Левски няколко гола в кошарката на чорбата. Кои каво е дал го е дал. Кои си ти ( може спокоино да се представиш) за да казваш на напълно непознат какъв е и какво е дал???? Това го правят само хора които не знаят как се дава.
Най-лошо е когато започнем да се ядем вътре в нас си. И да ме плюеш и да ме риташ аз Гонзо никога няма да го харесам. За мен той не е силна 9-ка на Левски. Аз Гунди не съм го гледал но нали се сещаш че от първа ръка са миразказвали. Естествено гледал съм и клипчета и имам някаква представа. НАско съм го гледал и то мнго . За мен той е мнго голям. Това което ми е дал Сираков ми го взе Иванов.

И само да ти кажа че не си толкова голям Левскар за колкото се мислиш.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 26 мар 2010 18:35

Този сезон промени няма да има. Спрете да пускате подобни теми!
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 26 мар 2010 18:45

shevchenko написа:Този сезон промени няма да има. Спрете да пускате подобни теми!

+ 1 :idea:

Върни се в “Левски”