Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 26 мар 2010 12:07

MORSKI написа:
stenly написа:Нещо ново: "Когато посмееш най-накрая да излезеш от нет- простраството и се научиш да не се заяждаш, без да има грам покритие... Тъй, като страха е нормално нещо, но да си страхливец и да се перчиш не е! Сега стана ли ти ясно!!!"
МОРСКИИИИИИИИ ?????? Това май ти си го писал?

Да, писах го! И го мисля не само го писах! И не съжелявам! Защо, лицето Ицо да не е се е обидил нещо?

Виж сега, това, което си написал е напълно в противорез с правилата и ти най-добре трябва да го знаеш. Това, че не съжаляваш е още по-зле.
Чета си аз някаква тема, пусната за библията, ако не се лъжа, върви някаква веселяшка дискусия, и изведнъж излиза твоето ЗЛОБНО мнение, без някой да се е заял или да те е обидил с нещо. Това е твоето първо мнение в темата. Е, извинявай ама... не ти подхожда, та ти си модератор и трябва да действаш точно в обратната посока.
Модераторите не са ви враг!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2010 14:55

stenly написа:
MORSKI написа:
stenly написа:Нещо ново: "Когато посмееш най-накрая да излезеш от нет- простраството и се научиш да не се заяждаш, без да има грам покритие... Тъй, като страха е нормално нещо, но да си страхливец и да се перчиш не е! Сега стана ли ти ясно!!!"
МОРСКИИИИИИИИ ?????? Това май ти си го писал?

Да, писах го! И го мисля не само го писах! И не съжелявам! Защо, лицето Ицо да не е се е обидил нещо?

Виж сега, това, което си написал е напълно в противорез с правилата и ти най-добре трябва да го знаеш. Това, че не съжаляваш е още по-зле.
Чета си аз някаква тема, пусната за библията, ако не се лъжа, върви някаква веселяшка дискусия, и изведнъж излиза твоето ЗЛОБНО мнение, без някой да се е заял или да те е обидил с нещо. Това е твоето първо мнение в темата. Е, извинявай ама... не ти подхожда, та ти си модератор и трябва да действаш точно в обратната посока.

Изобщо не знаеш предисторията на случката ;) Така, че в случая това което съм написал е от меко, по-меко... Да не говоря какви ги говори Бижутера за мен и т.н, и т.н.... Не да съжалявам, това е най-мекото което мога да кажа за него ;)
Всички сме си изпускали нервите Стенли- дори и ти ;) Но Бижутера е едно ....... , което не стига, че не си държи на думата, ами и се има за велика фигура във форума и раздава правосъдие! Не, мерси!
Да не говоря, че поуста ми е в отговор на неговите опити да се заяде с Марти- или ти това не го прочете?
Освен това в мнението ми не изпозлвам обидни реплики или нещо в пряко нарушение на правилата- казвам му само истини! Виж, ако го бях обидил - да... Но това са си само изредени факти!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 мар 2010 15:45

Мерси за подкрепата, Саше. Аз обаче не го броя за жив, не му обръщам никакво внимание.
Игнорирайте го, като не му коментираме глупостите ще се усети че не е интересен и ще спре!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 мар 2010 15:57

Наистина започвам да се чудя дали си струва... вече си мисля, че аз нещо не съм наред, честно.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2010 16:01

stenly написа:Наистина започвам да се чудя дали си струва... вече си мисля, че аз нещо не съм наред, честно.

Не, добре си си... Но не си в течение със ситуацията! Което обосновава реакцията ти ;) Питай Петьо и Коцето или Марти- те ще ти обяснят как стоят нещата.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 мар 2010 16:33

OK, чакам да ми обяснят тогава, защото аз наистина не разбирам твоето поведение.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 мар 2010 16:42

Аз смятам, че до голяма степен изнервянето на Сашо е обосновано, тъй като съм запознат със ситуацията. Не мога обаче да кажа, че изразявам съгласие с подобни постове извън личните съобщения, които да се четат от потребителите, голяма част от които, съвсем пък не са запознати със спора между част от нас и Бижутера.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 мар 2010 16:49

Значи Стенли, случая е следния:
От много време насам, Ицо се заяжда по всевъзможни начини със Сашо и със мене(ама мене вече не ми пука, той е един луд). Бяха му направени десетки забележкки, резултата е нулев.
В понеделник стана поредния голям скандал. Ицо заплаши Сашо, че ще му "натроши костите и няма да му остави една здрава". Сашо му заяви че ще се чакат в 18 и 30 в Парка Заимов, за да се разберат и да видят какво ще се прави оттук нататък. Ицо както сама се сещаш не дойде. На такива мъже дето не си държат да думата не е нужно да казвам как им се вика...думата е с "П"! :idea:
Няма как отношението към един такъв "мъж" да е различно, няма как да се премълчи това, че даден човек с невероятно напомпано самочувствие всъщност е пъзльо и не струва нищо.
Това е цялата работа....
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 мар 2010 17:27

Cesc Fabregas написа: Ицо заплаши Сашо, че ще му "натроши костите и няма да му остави една здрава". Сашо му заяви че ще се чакат в 18 и 30 в Парка Заимов, за да се разберат и да видят какво ще се прави оттук нататък. Ицо както сама се сещаш не дойде. На такива мъже дето не си държат да думата не е нужно да казвам как им се вика...думата е с "П"!

Боже Господи, вие сериозно ли ми го говорите това?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 мар 2010 17:43

stenly написа:
Cesc Fabregas написа: Ицо заплаши Сашо, че ще му "натроши костите и няма да му остави една здрава". Сашо му заяви че ще се чакат в 18 и 30 в Парка Заимов, за да се разберат и да видят какво ще се прави оттук нататък. Ицо както сама се сещаш не дойде. На такива мъже дето не си държат да думата не е нужно да казвам как им се вика...думата е с "П"!

Боже Господи, вие сериозно ли ми го говорите това?

Нито едно нещо не съм си измислил! Запознатите със случая могат да потвърдят думите ми! :roll: :idea: Оная вечер се канеше и на него най-вече, но и мене ми каза че "По-добре за мене че не сме се срещали..." :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”