Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 16:17

ЧерноМореВарна написа:Трябва да си вземем мача в сряда!
След вчерашната умряла работа, не ми пука толкова за мача с миньорите. Да вдигнем купата и да бием Левски за първенството - програма минимум.

Чувам, че единствения блян на хоризонта левскито да играе в Европа е, цска да вземе купата. Ако е така, смятайте какво ни чака, Тара и Николай отдалеко си плетат кошниците. Иде реч за милиони.

Колега,ЦСКА дори и да вземе купата,каква е гаранцията че,Левски ще завършат на 4 място?Това е второто условие,Бай Ганя да иде в Европа.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 мар 2010 16:35

garfild8 написа:
ЧерноМореВарна написа:Трябва да си вземем мача в сряда!
След вчерашната умряла работа, не ми пука толкова за мача с миньорите. Да вдигнем купата и да бием Левски за първенството - програма минимум.

Чувам, че единствения блян на хоризонта левскито да играе в Европа е, цска да вземе купата. Ако е така, смятайте какво ни чака, Тара и Николай отдалеко си плетат кошниците. Иде реч за милиони.

Колега,ЦСКА дори и да вземе купата,каква е гаранцията че,Левски ще завършат на 4 място?Това е второто условие,Бай Ганя да иде в Европа.

А защо забравяте основното - първо армията трябва да станат шампиони, че чак тогава... да се правят разни комбинации.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 26 мар 2010 16:41

Според мен, под пазене не трябва да разбираме пестене на силите, както Sagittarius каза по-горе пазене от контузии и картони! ;)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 мар 2010 16:46

зеления написа:А защо забравяте основното - първо армията трябва да станат шампиони, че чак тогава... да се правят разни комбинации.

Няма нужда да стават шампиони. Те ако вземат купата, 4-тия в първенството ще учавства в ЛЕ.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 16:54

venitos написа:Според мен, под пазене не трябва да разбираме пестене на силите, както Sagittarius каза по-горе пазене от контузии и картони! ;)

И според мен е така.Затова подкрепям Велизар.Имаме състав,който спокойно може да вземе точка,където и да играе.
Само Черно море.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 26 мар 2010 17:43

От този мач можем само да спечелим...По младите ще придобият самочувствие и увереност ,дори и победа не е изключена :geek: .Ще изчакаме до неделя и ще видим!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 мар 2010 18:04

Ticha написа:
зеления написа:А защо забравяте основното - първо армията трябва да станат шампиони, че чак тогава... да се правят разни комбинации.

Няма нужда да стават шампиони. Те ако вземат купата, 4-тия в първенството ще учавства в ЛЕ.

Прав си! И аз не можах да разбера каква глупост съм написал :o :lol: :lol: .
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 26 мар 2010 18:07

зеления написа:
Ticha написа:

Прав си! И аз не можах да разбера каква глупост съм написал :o :lol: :lol: .

Победителят във финалната среща се обявява за носител на купата на България. Той придобива правото да представя страната в европейския турнир за Купата на УЕФА. Ако носителят на купата е и шампион на страната, за Купата на УЕФА участвува загубилият срещу него финалист.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 26 мар 2010 18:52

thehellriser написа:
Победителят във финалната среща се обявява за носител на купата на България. Той придобива правото да представя страната в европейския турнир за Купата на УЕФА. Ако носителят на купата е и шампион на страната, за Купата на УЕФА участвува загубилият срещу него финалист.

Т.е. ако финалният мач хипотетично е ЦСКА - Чавдар (Етрополе), ако ЦСКА спечели и ако стане и шампион в първенството, Чавдар(Етрополе) отива автоматично в турнира за Купата на УЕФА (Лига Европа)?!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 26 мар 2010 18:54

Може ли да се намеся ??))))) Защо постоянно защитавате некадърните в Черно море. До кога с този примиренчески дух бе момчета? Няма ли сме играчи ,много контузии въобще пълна трагедия сме с една дума. Чета и не вярвам на очите си )))))) Резерви ще играят в Перник, титоляри в Калиакра ???? Мен а и не само мен за кого ни взема Попа ??? Калиакра страшния отбор..... Момчета ако не е ТИММММММ Каварна като град няма да го има а не някакво си отборче там . Защо се говорят тези лъжи от страна на Попа??? какво иска да ни каже ???? Че няма и финал ли да видим ??? С тези футболисти всеки друг тренер щеше чудеса да направи но не и Попа. И като казвате каде сме биле когато Попа ни стана тренер КАДЕ БЯХМЕ ??? Колко контузени имахме и кои ??? Я си спомнете и после говорете.. смешни сте някои в този форум но се радвам че има и обективно мислещи колеги които наистина милеят за нашия любим отбор. АРТИСТИ....)))))

Върни се в “Черно море”