Мощна магия на Астор помага на Левски във вечното дерби

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Мощна магия на Астор помага на Левски във вечното дерби

Мнениеот xWarden » 26 мар 2010 10:43

Великият майстор на магическото изкуство Астор ще помогне на Левски да победи ЦСКА във вечното дерби. Илюзионистът гостува в сутрешния блок на Дарик и призна сините си пристрастия.

Попитан от Дюзев и Райчев, дали може да помогне с нещо на любимия отбор, Астор съобщи официално, че ще призове всичките си магически сили, и ще донесе победата на Левски. Дори по време на гостуването на Астор, телефонът му звънна в студиото и магът потвърди, че го търсят от Герена.

Очаквайте в сайтовете gong.bg, dariknews.bg, zar.bg цялото интервю с единствения европеец носител на Оскар за магия. Във видеото ще видите уникални трикове на Астор и новината за готвената от него силна магия за победа на Левски над ЦСКА.

Край, бихме ви ! :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Мощна магия на Астор помага на Левски във вечното дерби

Мнениеот ros » 26 мар 2010 10:51

От илюзионист какво да очакваш - ИЛЮЗИЯ... Та в този смисъл се замисли реалност ли е или илюзия победата на Левски
Сигурно се е намесвал и в други велики мачове на синия отбор... Всъщност май тази година сте го назначили на щат на Герена :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2010 10:56

Както се казваше в един виц : - Тате тате , какво е това дето мама снощи викаше че и факир не може го вдигна? :) :) :)
Та и при софийските отбори така и Астор , мистър Сенко и Орфи да се съберат пак няма да вдигнат Левски и ЦСКА от нокдауна в който са изпаднали! Това определено ще е дерби на нервите!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 26 мар 2010 10:58

Ето значи от къде идвал израза "биме на магия"! :) Каквото е дереджето и на двата отбора в момента, май само магията може да помогне. :!: ;)

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 26 мар 2010 11:06

Треперетe от страх червени футболери, но ако трябва да бъда сериозен, плашат се само гаргите :))) от такава магия :)))
Някой си прави скрита реклама PR за сметка на ФК Левски, познайте от три пъти кой е той, нали на първи април ще има в зала 1 на НДК представление.

А след тези загуби на редовния запалянко на Левски не му е до магия и даже не му е до смях, трябва си тичане и раздаване на терена, та ако ще да е загуба, но да има футбол.

levskara101
Контакти:

Мнениеот levskara101 » 26 мар 2010 11:06

От кога не е имало такова дерби между 3тия и 4тия отбор .. жалко
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 26 мар 2010 11:11

Не ни трябва магия трябва куците коне да дадат всичко от себе си за идеята ЛЕВСКИ .А иначе когато сме най слаби винаги сме връткали чорбетата .Успех ШАМПИОНИ .Помнете как Гонзо ги наказваше където ги хване.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 мар 2010 11:15

tani написа:Не ни трябва магия трябва куците коне да дадат всичко от себе си за идеята ЛЕВСКИ .А иначе когато сме най слаби винаги сме връткали чорбетата .Успех ШАМПИОНИ .Помнете как Гонзо ги наказваше където ги хване.

Прав си - на куците коне им трябва ветеринарен лекар за да ги оправи и хоп - насреща е Антон Генов... И да помнете Гонзо, защото с Миро ще е трудно, доста трудно ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 мар 2010 11:34

Антон Генов, назначен по искане на ЦСКА да свири мача обаче

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2010 11:35

stg333 написа:Антон Генов, назначен по искане на ЦСКА да свири мача обаче

Е щом той ще свири мача най - добре се обадете на Дейвид Копърфилд! Или на магьосникът от ОЗ!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Левски”