Писна да не виждам светлина в тунела на любимия ни Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Писна да не виждам светлина в тунела на любимия ни Левски

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 мар 2010 05:01

scooool написа:Приятели пиша ви това защото мисля,че този отбор имаше достатъчно шансове да се докаже и ми писна да не виждам светлина в тунела>на какво да се надявам на втора младост на кривия,на мечо или на йовов на топчо на петков- с тях едно ми е ясно и то трябва да е ясно на всички ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР НЯМА БЪДЕЩЕ.Истината трябва да бъде в това да се запазят по един опитен във всяка линия и да се налагат наши момчета защото тези имат комплекс вече дори от наши екс клиенти като колегите от Надежда.Моето предложение е да се оставят Милиев,Минев,Гаджев,Тасевски и Жо и да се налагат вече
Балтанов,Огнянов,Балджийски,Иса,Киров,Табаков,Стоянов,Станчев,да не ги изброявам всички може да сме зле една година,но чесно казано само така може да видим това което всички искаме да видим един отбор които играе и се бори за една идея в която истински вярва защото са били закърмени с нея.

Аз знам много добре какъв е ИСТИНСКИЯ проблем в Левски от 3 години насам а не само Симптомите, за които всички говорите! И няма да видите скоро Светлина в Тунела, а след всяка случайна победа с по-голям резултат или някой по-добър мач на Левски или случайно възраждане на шансове за Титлата както се случваше през последните 3 години това не е Светлина в Тунела, а една огромна ЗАБЛУДА!!!

Истинският Проблем в Левски не се казва - Тодор Батков! С него и без него все тая! Парите в Българския Футбол не играят кой знае какво значение! Така, че не си мислете, че само с пари нещата ще се оправят!

Истинският Проблем в Левски се казва - Липсата на какватото и да била Клубна Политика и Стратегически План за развитието на Левски, такъв какъвто имаше преди 3 години на име План 2004-2007 с цел изграждане на отбор, който да се представя достойно в Европа!

Нима през 2004-та година, когато беше положено началото на План 2004-2007 отбора на Левски не беше в дори по-голяма Финансова Криза и от 2010 година? Питам Аз Майкъл Чорни като се махна от Левски през Април'2004-та година след мача Родопа-Левски 2:1 и остави Левски на бедния Тодор Батков, Левски как се оправи и спаси тогава? Много лесно! Започна се Клубна Политика и План за Стратегическо Развитие, без значение, че главните изпълнители на този План и Политика се казваха Мъри и Наско, те можеха да са Драганчо и Петканчо и пак Левски щеше да постигне Успехите през 2005, 2006 и 2007-ма година! Въпроса беше, че в Левски имаше Клубна Политика и затова имаше Успехи!

И преди и сега, в Левски пари не е имало от 6 години насам - за последно през 2004-та година! Помня, че за периода 2000-2004 Майкъл Чорни беше налял 80 милиона Долара в Левски и Резултатите какви бяха - една голяма НУЛА!

От 2004 до 2010 - Тодор Батков е дал едва 12 милиона за Левски, ама резултати имаше, въпреки, че си спомням как по време на Клубната Политика от Лятото на 2004 до Лятото на 2007 в Левски не се правеше абсолютно никаква селекция и се разчиташе главно на Юноши и Дълбоки Резерви от преди това останали в отбора, ама поне се работеше по някакъв план за дългосрочно развитие с ясна и определана цел!

А сега нито имаме Клубна Политика и Стратегия, нито имаме и Пари.
Ако едно от двете го имаме може и да се получи нещо, ама само с ПАРИ ЗАБРАВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ РАБОТАТА! ВИДЯХМЕ ГИ РЕАЛ МАДРИД С 200 МИЛИОНА ЕВРО СЕЛЕКЦИЯ до къде я докараха! Видяхме и Барселона със собствени кадри - Шави и Иниеста и значително по-малко пари докъде я докараха!

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 26 мар 2010 07:12

Само с юноши не става а и трябва и треньор а левски няма такъв гонзо не става а здравков става за б група

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 26 мар 2010 08:39

Ето идва светлината в края на тунела http://septemvri.hit.bg/gallery-pic/75-06%20tunel.jpg
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 мар 2010 08:50

До автора на темата:аз те разбирам много добре,приятел ти знаеш ли че вече нямам нерви да се ядосвам,но гадното е че не знам кога ще свърши този цирк ТАРА-ГОНЗО.А виновника е само един и ме страх да го нарека,защото страшно много го уважавам.Умните в този форум ще се сетят защо обвинявам легендата ни и страха на чорбата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 26 мар 2010 09:17

То за целият ни футбол не се вижда светлина в тунела...

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 26 мар 2010 10:03

McLovin написа:Ние хубаво искаме да разкараме мустака, но нас кой ни чува? Утре ще излезе господин Грънчаров и ще попита какво искаме. Ще каже отново, че трябва да свикнем Левски да губи ( :shock: ) и това е. Какво ни е виновен баткофф. И понеже е в национален ефир и уж е някой, хората ще го послушат... Докато не се спре да се вярва на всички подлоги, които работят против Левски - като партизани, само и само да си спасят дупенцата, да ходят по лагери и да си пълнят търбусите, няма да постигнем нищо. Колко хора се изредихме да се чудим какво да правим и как да помогнем на отбора, той онзи ден говори "видях и някакви там с жълти шалчета като... айде да не казвам какви..." кажи си бе, кажи какви са хората, които обичат Левски, а не мустака! Мамицата му - направо излизам извън релси от такива индивиди! Не се различават по нищо от нахлулите на мача на цска. Това не са фенове на отбора. Това са фенове на някакви техни си интереси, които разяждат и съсипват футбола ни. Били те хулигани, "журналисти" или уж обикновени фенове, зависещи по някъкъв начин от някой.Няма светлина в тунела. Няма и как да има за момента. Опитват се по всякакъв начин и от всякъде да заглушат и анулират борбата срещу агента на ДС... толкова ли не осъзнават, че така съсипват една светиня? :|

Изключително точно мнение. Ще обсъдя само част от мнението ти за платените журналисти. Грънчаров и Русев си личи от километри, че са на заплатка от Батков. Смешното, че феновете Ви не го виждат това. Този Грънчаров просто се опитва да измести напрежението от Батков. Вижте последната му статия, която четох "футболистите бойкотират". Вътре още по-големи глупости може да било истина, може да не било. Един вид просто се пускат статии, за да ви разцепат агитката. Едни да обвиняват футболистите, други треньора и колкото се може по-малка част Батков. Смешното е че това носи успех. Разделяй и владей е типичен пособ за един тип хора в българското общество, които са горди че са служили на България !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 мар 2010 12:22

И на мен ми писна и колкото и да гледам нищо не виждам :mrgreen: :| По-добре да налагат 2-3 като Станчев и това е,без това нямаме шанс за нищо вече 8-) 8-)

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 мар 2010 13:07

Ако това е Истина за Томислав Русев и компания от Гонг-а, повече няма да ги слушам никога за нищо на света дарик Радио, че и моя мозък да промиват! Предпочитам да слушам Спорт и Музика по радио Хоризонт, поне ще знам, че Калин Катев е обективен журналист, който не смее да каже и гък на тема Филофия на Футбола, щото знае, че работи за държавно радио :)

Тези от Гонг понякога като съм ги слушал да знаете само какви извратени глупости ръсят в Ефир не си е истина, човек да не пуска радио от 17:00 до 18:00 в Понеделник вечер в присъствието на малки деца!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 мар 2010 14:41

Keanu^Reeves написа:Ако това е Истина за Томислав Русев и компания от Гонг-а, повече няма да ги слушам никога за нищо на света дарик Радио, че и моя мозък да промиват! Предпочитам да слушам Спорт и Музика по радио Хоризонт, поне ще знам, че Калин Катев е обективен журналист, който не смее да каже и гък на тема Филофия на Футбола, щото знае, че работи за държавно радио :)

Тези от Гонг понякога като съм ги слушал да знаете само какви извратени глупости ръсят в Ефир не си е истина, човек да не пуска радио от 17:00 до 18:00 в Понеделник вечер в присъствието на малки деца!

не са амо те почти всички спортни журналисти са пристрастни поне да не го показват толко явно
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”