scooool написа:Приятели пиша ви това защото мисля,че този отбор имаше достатъчно шансове да се докаже и ми писна да не виждам светлина в тунела>на какво да се надявам на втора младост на кривия,на мечо или на йовов на топчо на петков- с тях едно ми е ясно и то трябва да е ясно на всички ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР НЯМА БЪДЕЩЕ.Истината трябва да бъде в това да се запазят по един опитен във всяка линия и да се налагат наши момчета защото тези имат комплекс вече дори от наши екс клиенти като колегите от Надежда.Моето предложение е да се оставят Милиев,Минев,Гаджев,Тасевски и Жо и да се налагат вече
Балтанов,Огнянов,Балджийски,Иса,Киров,Табаков,Стоянов,Станчев,да не ги изброявам всички може да сме зле една година,но чесно казано само така може да видим това което всички искаме да видим един отбор които играе и се бори за една идея в която истински вярва защото са били закърмени с нея.
Аз знам много добре какъв е ИСТИНСКИЯ проблем в Левски от 3 години насам а не само Симптомите, за които всички говорите! И няма да видите скоро Светлина в Тунела, а след всяка случайна победа с по-голям резултат или някой по-добър мач на Левски или случайно възраждане на шансове за Титлата както се случваше през последните 3 години това не е Светлина в Тунела, а една огромна ЗАБЛУДА!!!
Истинският Проблем в Левски не се казва - Тодор Батков! С него и без него все тая! Парите в Българския Футбол не играят кой знае какво значение! Така, че не си мислете, че само с пари нещата ще се оправят!
Истинският Проблем в Левски се казва - Липсата на какватото и да била Клубна Политика и Стратегически План за развитието на Левски, такъв какъвто имаше преди 3 години на име План 2004-2007 с цел изграждане на отбор, който да се представя достойно в Европа!
Нима през 2004-та година, когато беше положено началото на План 2004-2007 отбора на Левски не беше в дори по-голяма Финансова Криза и от 2010 година? Питам Аз Майкъл Чорни като се махна от Левски през Април'2004-та година след мача Родопа-Левски 2:1 и остави Левски на бедния Тодор Батков, Левски как се оправи и спаси тогава? Много лесно! Започна се Клубна Политика и План за Стратегическо Развитие, без значение, че главните изпълнители на този План и Политика се казваха Мъри и Наско, те можеха да са Драганчо и Петканчо и пак Левски щеше да постигне Успехите през 2005, 2006 и 2007-ма година! Въпроса беше, че в Левски имаше Клубна Политика и затова имаше Успехи!
И преди и сега, в Левски пари не е имало от 6 години насам - за последно през 2004-та година! Помня, че за периода 2000-2004 Майкъл Чорни беше налял 80 милиона Долара в Левски и Резултатите какви бяха - една голяма НУЛА!
От 2004 до 2010 - Тодор Батков е дал едва 12 милиона за Левски, ама резултати имаше, въпреки, че си спомням как по време на Клубната Политика от Лятото на 2004 до Лятото на 2007 в Левски не се правеше абсолютно никаква селекция и се разчиташе главно на Юноши и Дълбоки Резерви от преди това останали в отбора, ама поне се работеше по някакъв план за дългосрочно развитие с ясна и определана цел!
А сега нито имаме Клубна Политика и Стратегия, нито имаме и Пари.
Ако едно от двете го имаме може и да се получи нещо, ама само с ПАРИ ЗАБРАВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ РАБОТАТА! ВИДЯХМЕ ГИ РЕАЛ МАДРИД С 200 МИЛИОНА ЕВРО СЕЛЕКЦИЯ до къде я докараха! Видяхме и Барселона със собствени кадри - Шави и Иниеста и значително по-малко пари докъде я докараха!