Лицензирането е до края на Март.Ако от инициативния комитет от 16 души са толкова наивни ,че да не виждат как пропускаме шанса си поне да почнем от Б група, ебати безхаберието и професионализма!
Ако не знам нещо, после ще се извиня!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Някой да знае какво става с Ботев?
rump_shaker написа:Всички ни побърква. Но мисля че нещата вървят повече от добре, над очакваното дори. На тоя етап съм абсолютно убеден че на есен запчваме първенството на Б група.
Хубаво е да помниш тези си думи и другите да ги запомнят!!!!Нищо добро не чака клуба ни ако някой не вземе акциите на Селяка!Другия начин е в група или лиценз на друг отбор от б група,като всичко това минава през регистрация на нов клуб.
botev_1912 написа:joker1912 написа:абе пълна каша е !! Ликвидацията може да протече и 2 години , на практика трябва сега да се създаде нова "фирма" (АД) докато се ликвидира старата и да започне да се гради .т.е. борба за лиценз , предоставяне на стадион(влизане във владение на ст. Хр. Ботев) , профи футболисти, треньор , управление, и т.н и т.н. ама до края на март това да стане ...... не ми се варва !!! по скоро ще затънем като НАФТАТА !!
Доколкото знам срока не е края на март, а края на Юни или Юли!
Пак се изказваш неподготвен, а ти пуснах линк да четеш Правилника за лицензиране за А и Б група, за сезон 2010-2011.
Трябва да си разсрочите задълженията до 31.03.2010, или да ги изплатите напълно до 30.04.2010.
сега, с този иск на НАП и това дело, ако влезе синдик (какъвто още не е влязъл) сбогом лиценз за дълго време.Ново АД няма как да вземе лиценз, по ред причини, които са упоменати в Правилника, ама кой да чете, вместо да пише

ПП-Каквото сам си направиш и най-големия ти враг не може да го направи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Bo.Fo. написа:rump_shaker написа:Всички ни побърква. Но мисля че нещата вървят повече от добре, над очакваното дори. На тоя етап съм абсолютно убеден че на есен запчваме първенството на Б група.
Хубаво е да помниш тези си думи и другите да ги запомнят!!!!Нищо добро не чака клуба ни ако някой не вземе акциите на Селяка!Другия начин е в група или лиценз на друг отбор от б група,като всичко това минава през регистрация на нов клуб.
Регистрираш нов клуб и чакаш конгрес на БФС, за да те приеме в структурите си, след което още 3 години, за да кандидатстваш за лиценз А или Б.
Другият път е този, който минаха съгражданите ви, но за него не съм убеден, че е още възможен, а и.... няма ли да ви е срам, след всички приказки за Велбъжд, да тръгнете по същия път

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Jeff Ament
- Контакти:
Кашчей написа:
Какво сме си направили сами?!Ботев беше обречен със селския цървул.Сега има искрица надежда...
12 март 1912 г.

- rump_shaker
- Контакти:
Кашчей вече може дда спреш да пишеш. Никой няма да регистрира нов клуб! Запомни го тва. Немога да разбера защо продължаваш да пишеш в нашият форум. Кво те интересува толкоз Ботев. При това всеки пост ти е коренно разграничаващ се с реланоста. Просто седиш и си коментираш от някаде без да си наясно изобщо кво се случва
не се заяждам в момента, просто ти казвам какво виждам. Не си компетентен за да е всяко второ мнение твое тука!
не се заяждам в момента, просто ти казвам какво виждам. Не си компетентен за да е всяко второ мнение твое тука!

- Yellow major
- Контакти:
Joker1912 ако има някякъв друг жокер и но го знаем добре, но ако всички виждат, че до края на март е лицензирането и не се прави нищо, тогава скоро никой няма да чуе за нас!
Jeff Ament написа:Кашчей написа:
Какво сме си направили сами?!Ботев беше обречен със селския цървул.Сега има искрица надежда...
Която вероятно ще огасне в сълзите ни.....
Yellow major написа:Joker1912 ако има някякъв друг жокер и но го знаем добре, но ако всички виждат, че до края на март е лицензирането и не се прави нищо, тогава скоро никой няма да чуе за нас!
кой да чуе !! 10 години ни чуват ма никой не ни слуша !!
По добре никакви новини , отколколкото само слухове последвани от големи патърдии и след това нищо. Каквото е писано да стане ще стане ! Няма смисъл от гадатели.