Този форум опустя! Няма ни в медиите, няма ни и никой не знае какво ни предстои.
Ако не платим задълженията до края на март, няма и лиценз. Значи ли това ,че всички вече очакваме да започнем от "В" група? Оптимистите казват "Б", но няма логика?
Селския се размотава из медиите, лудници и поликлиники, но е все още президент.
Вие как мислите, че се организира и създава отбор от нула? Та ние нямаме и един професионален футболист. Такова чудо историята на футбола ни едва ли помни?
Гледам Нефтохимик и си мисля,че същото ни предстои. Да, но те загубиха да се качат с едно ниво нагоре тази година.
Моля Ви, коментирайтете какво ни чака и ще ни има ли през 2012 и къде?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Някой да знае какво става с Ботев?
мда, наистина всичко опустя тука. Няма новини за Ботев но така е. Все пак ни няма практически и кво да очакваме. Но от мен да знаеш, това че няма новини незначи че не се работи
Бъди спокоен. Всичко ще си дойде на мястото!

абе пълна каша е !! Ликвидацията може да протече и 2 години , на практика трябва сега да се създаде нова "фирма" (АД) докато се ликвидира старата и да започне да се гради .т.е. борба за лиценз , предоставяне на стадион(влизане във владение на ст. Хр. Ботев) , профи футболисти, треньор , управление, и т.н и т.н. ама до края на март това да стане ...... не ми се варва !!! по скоро ще затънем като НАФТАТА !!
- rump_shaker
- Контакти:
- Yellow major
- Контакти:
Аз знам ,че нещо се прави но то е в толкова дълбока конспирация, че чак ме плаши. Ние възраждаме отбора си, или сме някакво ЦРУ? Или всички се плашат,че чучелото христолоф ще разбере? Ебати конспирацията...
rump_shaker написа:Споко бе... ще видиш че ще стане друго
ами това е мое мнение така си мисля !! просто такав ами е гледната точка !! вече какво се мисли и какво се прави НЕЗНАМ и това ме побърква !!
- rump_shaker
- Контакти:
Всички ни побърква. Но мисля че нещата вървят повече от добре, над очакваното дори. На тоя етап съм абсолютно убеден че на есен запчваме първенството на Б група.

по4ваме от в група с стар6ата и двама трима от миналият отбор .васко карамана и двама трима други.споко.от б група няма да стане.в края на април 6те стане ясно вси4ко
- Yellow major
- Контакти:
Аз като мейджър ще ви кажа, че министъра на отбраната не даде стадиона на Слафчо заради неговото политическо его, което не му позволи да иде до областната управа за да подпише. И сега какво, стадиона пак ще се рязмотава между МО и кметството като турски сериал. Кой печели от това? Никой!
- botev_1912
- Контакти:
joker1912 написа:абе пълна каша е !! Ликвидацията може да протече и 2 години , на практика трябва сега да се създаде нова "фирма" (АД) докато се ликвидира старата и да започне да се гради .т.е. борба за лиценз , предоставяне на стадион(влизане във владение на ст. Хр. Ботев) , профи футболисти, треньор , управление, и т.н и т.н. ама до края на март това да стане ...... не ми се варва !!! по скоро ще затънем като НАФТАТА !!
Доколкото знам срока не е края на март, а края на Юни или Юли!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]