България на Уембли в първия мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България на Уембли в първия мач
Програмата е УЖАСНА! Но това разбира се не е важно, понеже, така или иначе сме аутсайдери!
YA GUNNERS YA
Никога не съм смятал програмата за чак толкова важна,пожелавам успех на отбора 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- football.total
- Контакти:
За мен програмата е много добра! Стига да имаме стойностен отбор можем да направим един изключително добър старт. Почваме с Англия като гости. Напълно е възможно да измъкнем Х. Звездите им със сигурност ще са уморени след безкрайните сезони в Премиер Лигата и световното. Тоест не е немислимо да подценят първите мачове в квалификациите. И точно тук е шанса ни. След това идва домакинство което трябва да си вземем на 100% и гостуваме на Уелс (по добър вариан отколкото гостуване на "Часовникарите"). Тоест след едно що годе нормално стечение на обстоятелствата бихме могли да имаме цели 7 точки преди първия мач на истината за нас със Швейцария в София. И тук пак сме в плюс защото сме домакини и ако го вземем им дърпаме на тях минимум с 3 че и може и повече точки. Незнам за вас ама аз лично виждам Швейцария като основен конкурент за 2-рото място. Така че тази програма е изключително изгодна, стига националите ни да се стегнат и да заиграят малко като хората!
football.total написа:За мен програмата е много добра! Стига да имаме стойностен отбор можем да направим един изключително добър старт. Почваме с Англия като гости. Напълно е възможно да измъкнем Х. Звездите им със сигурност ще са уморени след безкрайните сезони в Премиер Лигата и световното. Тоест не е немислимо да подценят първите мачове в квалификациите. И точно тук е шанса ни. След това идва домакинство което трябва да си вземем на 100% и гостуваме на Уелс (по добър вариан отколкото гостуване на "Часовникарите"). Тоест след едно що годе нормално стечение на обстоятелствата бихме могли да имаме цели 7 точки преди първия мач на истината за нас със Швейцария в София. И тук пак сме в плюс защото сме домакини и ако го вземем им дърпаме на тях минимум с 3 че и може и повече точки. Незнам за вас ама аз лично виждам Швейцария като основен конкурент за 2-рото място. Така че тази програма е изключително изгодна, стига националите ни да се стегнат и да заиграят малко като хората!
Максимално 2-3 точки имаме от първите 3мача. Не знам как ги виждаш тези 7
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- london_hools
- Контакти:
programata ne e lo6a.tukmo angli4anite 6te sa v krah sled svetovnoto
tam sam,vse pak wembley mi e samo na 3 mili ot nas
o4akvam mnogo bulgari na stadiona,poradi fakta 4e pone 100 000 jiveeme v London.dano da napravim ne6to tozi pat
posledniq pat vrutnahme dva ravni na angliq,za6to da ne gi iznenadame s edna pobeda nasred Wembley

- Cesc Fabregas
- Контакти:
london_hools написа:programata ne e lo6a.tukmo angli4anite 6te sa v krah sled svetovnototam sam,vse pak wembley mi e samo na 3 mili ot nas
o4akvam mnogo bulgari na stadiona,poradi fakta 4e pone 100 000 jiveeme v London.dano da napravim ne6to tozi pat
posledniq pat vrutnahme dva ravni na angliq,za6to da ne gi iznenadame s edna pobeda nasred Wembley
![]()
![]()
![]()
Щото нямаме отбор
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
football.total написа:За мен програмата е много добра! Стига да имаме стойностен отбор можем да направим един изключително добър старт. Почваме с Англия като гости. Напълно е възможно да измъкнем Х. Звездите им със сигурност ще са уморени след безкрайните сезони в Премиер Лигата и световното. Тоест не е немислимо да подценят първите мачове в квалификациите. И точно тук е шанса ни. След това идва домакинство което трябва да си вземем на 100% и гостуваме на Уелс (по добър вариан отколкото гостуване на "Часовникарите"). Тоест след едно що годе нормално стечение на обстоятелствата бихме могли да имаме цели 7 точки преди първия мач на истината за нас със Швейцария в София. И тук пак сме в плюс защото сме домакини и ако го вземем им дърпаме на тях минимум с 3 че и може и повече точки. Незнам за вас ама аз лично виждам Швейцария като основен конкурент за 2-рото място. Така че тази програма е изключително изгодна, стига националите ни да се стегнат и да заиграят малко като хората!
Само да те светна че Швейцария станаха световни шампиони при младежите до 17 години,а ние дори не се класирахме на това световно.Разликата между нас и тях е огромна и при мъжете.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Програмата е много интересна и има предпоставка Швейцария да е доста след нас до 3-4 кръг. Дори да паднем в Лондон, ако си вземем другите 2 мача ще сме със 6 точки 2 0 1, а Швейцарците имат домакинство на Англия и гостуване на Черна Гора, като и двата мача могат да ги загубят като нищо! Така на 8 Октомври групата може да е следната
1. Англия 2 0 0 6т
2. България 2 0 1 6т.
3. Черна Гора 2 0 1 6т.
4. Швейцария 0 0 2 0т.
5. Уелс 0 0 2 0т.
След това Швейцария и Англия си взимат мачовете, а на 26 Март е директния мач с часовникарите и при победа ги оставяме далеч назад! Ето на 26 как трябва да е класирането:
1. Англия 4 0 0 12т.
2. България 3 0 1 9т.
3. Черна Гора 2 0 2 6т.
4. Швейцария 1 0 3 3т.
5. Уелс 0 0 4 0т.
На 4 Юни постигаме поне равен с Черна Гора, а Англия печели групата с победа над Швейцария!
1. Англия 5 0 0 15т.
2. България 3 1 1 10т.
3. Черна Гора 2 1 2 7т.
4. Швейцария 1 0 4 3т.
5. Уелс 0 0 4 0т.
Следва мач с Англия, който ще е важно да не загубим - равният ни устройва! Уелс взима първа победа над Черна Гора и ни отваря пътя към бараж! На 6 Септември постигаме равен с шоколадите! На 7 Октомври изненади няма, а на 11 ние бием и сме втори! Швейцария и Черна Гора решават третото място!
Крайно класиране:
1. Англия 7 1 0 22т.
2. България 4 3 1 15т.
3. Швейцария 3 1 4 10т.
4. Черна Гора 2 1 5 7т.
5. Уелс 1 0 7 3т.
Крайъгълен камък ще са домакинството с Швейцария и гостуването на Черна Гора!
Колкото до българите в Лондон - може да са 100 000, но 80 000 от тях не знаят английски и не са чували за Уембли, така че малко вероятно е да се изсипят на мач...къде ти да платят пък 30 паунда за билет!
1. Англия 2 0 0 6т
2. България 2 0 1 6т.
3. Черна Гора 2 0 1 6т.
4. Швейцария 0 0 2 0т.
5. Уелс 0 0 2 0т.
След това Швейцария и Англия си взимат мачовете, а на 26 Март е директния мач с часовникарите и при победа ги оставяме далеч назад! Ето на 26 как трябва да е класирането:
1. Англия 4 0 0 12т.
2. България 3 0 1 9т.
3. Черна Гора 2 0 2 6т.
4. Швейцария 1 0 3 3т.
5. Уелс 0 0 4 0т.
На 4 Юни постигаме поне равен с Черна Гора, а Англия печели групата с победа над Швейцария!
1. Англия 5 0 0 15т.
2. България 3 1 1 10т.
3. Черна Гора 2 1 2 7т.
4. Швейцария 1 0 4 3т.
5. Уелс 0 0 4 0т.
Следва мач с Англия, който ще е важно да не загубим - равният ни устройва! Уелс взима първа победа над Черна Гора и ни отваря пътя към бараж! На 6 Септември постигаме равен с шоколадите! На 7 Октомври изненади няма, а на 11 ние бием и сме втори! Швейцария и Черна Гора решават третото място!
Крайно класиране:
1. Англия 7 1 0 22т.
2. България 4 3 1 15т.
3. Швейцария 3 1 4 10т.
4. Черна Гора 2 1 5 7т.
5. Уелс 1 0 7 3т.
Крайъгълен камък ще са домакинството с Швейцария и гостуването на Черна Гора!
Колкото до българите в Лондон - може да са 100 000, но 80 000 от тях не знаят английски и не са чували за Уембли, така че малко вероятно е да се изсипят на мач...къде ти да платят пък 30 паунда за билет!
- football.total
- Контакти:
Love_ написа:football.total написа:За мен програмата е много добра! Стига да имаме стойностен отбор можем да направим един изключително добър старт. Почваме с Англия като гости. Напълно е възможно да измъкнем Х. Звездите им със сигурност ще са уморени след безкрайните сезони в Премиер Лигата и световното. Тоест не е немислимо да подценят първите мачове в квалификациите. И точно тук е шанса ни. След това идва домакинство което трябва да си вземем на 100% и гостуваме на Уелс (по добър вариан отколкото гостуване на "Часовникарите"). Тоест след едно що годе нормално стечение на обстоятелствата бихме могли да имаме цели 7 точки преди първия мач на истината за нас със Швейцария в София. И тук пак сме в плюс защото сме домакини и ако го вземем им дърпаме на тях минимум с 3 че и може и повече точки. Незнам за вас ама аз лично виждам Швейцария като основен конкурент за 2-рото място. Така че тази програма е изключително изгодна, стига националите ни да се стегнат и да заиграят малко като хората!
Максимално 2-3 точки имаме от първите 3мача. Не знам как ги виждаш тези 7
Ами със един Х на Уембли и две победи срещу сърбите и Уелс. Ако нашите смятат да се класират това е програма "минимум" в случая! И е напълно възможно и реално според мен! По добре е да гостуваме на Уембли в началото на квалификациите отколкото в разгара им. Просто шанса за грешна стъпка на англичаните е по-голям. А ние само на това можем да се надяваме в слуцая! Така че по добра програма от тази и Мъри и Насо не биха могли да съставят!
- football.total
- Контакти:
Parmalat написа:football.total написа:За мен програмата е много добра! Стига да имаме стойностен отбор можем да направим един изключително добър старт. Почваме с Англия като гости. Напълно е възможно да измъкнем Х. Звездите им със сигурност ще са уморени след безкрайните сезони в Премиер Лигата и световното. Тоест не е немислимо да подценят първите мачове в квалификациите. И точно тук е шанса ни. След това идва домакинство което трябва да си вземем на 100% и гостуваме на Уелс (по добър вариан отколкото гостуване на "Часовникарите"). Тоест след едно що годе нормално стечение на обстоятелствата бихме могли да имаме цели 7 точки преди първия мач на истината за нас със Швейцария в София. И тук пак сме в плюс защото сме домакини и ако го вземем им дърпаме на тях минимум с 3 че и може и повече точки. Незнам за вас ама аз лично виждам Швейцария като основен конкурент за 2-рото място. Така че тази програма е изключително изгодна, стига националите ни да се стегнат и да заиграят малко като хората!
Само да те светна че Швейцария станаха световни шампиони при младежите до 17 години,а ние дори не се класирахме на това световно.Разликата между нас и тях е огромна и при мъжете.
Никъде не съм написал че сме с класи над Швейцария или нещо подобно. Знам че швейцарският футбол е във подем в момента, просто виждам тях като основен фаворит за второто място в групата. И изказвам мнение че програмата е такава че ние имаме предимство пред тях що се отнася поне до подредбата на мачовете. Така че това може да е само в плюс за нас.