Сизифовият труд на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Сизифовият труд на ЦСКА

Мнениеот Club Foot » 25 мар 2010 15:15

Измина поредния кръг от българската А група. Първенството върви с пълна сила и битката за титлата остава все така успорвана, от 1, 2, 3 че дори и 4 отбора. Лидерът Литекс, който играе днес със Сливен, води с точка пред втория Локомотив София, който вчера отново направи подвиг срещу слабия Левски (без да ми се сърдят сините фенове). Другият претендент за отличието - ЦСКА отново изгуби точки, този път като ''домакин'' срещу здравия отбор на Пирин (Бл.), изненадал вече първите 2 тима в класирането. Докато двата състава се мъчиха да играят футбол, се разиграваше драма на трибуните, ''семейна''. Не с ексцесии на червени фенове познати от мача в Мездра. А в самият дом на ЦСКА. Един драматичен спор между семейството - фенове и отбор. Едните се сърдиха за играта и резултатие на любимият си тим, а другите се опитваха да поправят грешката си. Както казват :До всеки един преуспял мъж седи една силна жена! Така е между фенове и отбор, хванати ръка за ръка, само че вчера едните си бяха свалили брачните халки. А Спас Делев бе благословен на дълго до смяната си от тези, които скандираха името му в Благоевград до преди година, без да има кой да извика яростно в негова подкрепа от червената страна.. ЦСКА вчера показа желание, което и най-претензиозните фенове на клуба видяли толкова много от него в миналото, не могат да отрекат. А с желание, идва и добрата игра. Но ЦСКА бе наранен психически, душевно заради ''изневярата'' на феновете си, същото можем да кажем и в обратна посока. Изминаха 5 кръга, в които лидерът Литекс сбърка 2 пъти губейки 5 точки, но и с мач по-малко от ЦСКА изгубил 7 т и Левски с 6 проиграни пункта. Ако в борбата за титлата включим и Локомотив СФ., статистиката показва, че за 5 кръга те са изгубили само 2 т. Ако тенденциите продължават, нищо чудно да видим изненадващ шампион тази година. Феновете дистанцирани или просто не обичащи ЦСКА и Левски, ще ме осъдят за това ''изненадващ'', но на практика футболните хора в България свикнаха да гледат червена или синя титла, дори им омръзна малко. Връщайки се на мача от вчера на ст. Осогово ще обобщя с едно : заслужен X за Пирин и поредни изпуснати точки от армейците. Въпреки труда и желанието им .. Накрая може да се окаже безсмислен, както Сизиф, наказан от боговете да търкаля камък до върха на планина, въпреки че камъкът падал всеки път надоло след качването му.. Но да се надяваме че в Big Family - ЦСКА и феновете им да се сдобрят, поне за мача с вечният съперник Левски след 2 дни, където ще са нужни.. А ако успеят да го направят, може мъките до върха да си заслужават, кой знае, може би на върха ги чака титла, която лесно може да се търкулне на другата страна, връщайки ЦСКА в изходна позиция, но ако я докоснат и я хванат здраво, ще излязат от подземният свят и ще заблестят отново като звезди..
Последна промяна от Club Foot на 25 мар 2010 16:25, променено общо 2 пъти.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
dakelata
Контакти:

Re: Сезифовият труд на ЦСКА

Мнениеот dakelata » 25 мар 2010 15:25

Club Foot написа:Измина поредния кръг от българската А група. Първенството върви с пълна сила и битката за титлата остава все така успорвана, от 1, 2, 3 че дори и 4 отбора. Лидерът Литекс, който играе днес със Сливен, води с точка пред втория Локомотив София, който вчера отново направи подвиг срещу слабия Левски (без да ми се сърдят сините фенове). Другият претендент за отличието - ЦСКА отново изгуби точки, този път като ''домакин'' срещу здравия отбор на Пирин (Бл.), изненадал вече първите 2 тима в класирането. Докато двата състава се мъчиха да играят футбол, се разиграваше драма на трибуните, ''семейна''. Не с ексцесии на червени фенове познати от мача в Мездра. А в самият дом на ЦСКА. Един драматичен спор между семейството - фенове и отбор. Едните се сърдиха за играта и резултатие на любимият си тим, а другите се опитваха да поправят грешката си. Както казват :До всеки един преуспял мъж седи една силна жена! Така е между фенове и отбор, хванати ръка за ръка, само че вчера едните си бяха свалили брачните халки. А Спас Делев бе благословен на дълго до смяната си от тези, които скандираха името му в Благоевград до преди година, без да има кой да извика яростно в негова подкрепа от червената страна.. ЦСКА вчера показа желание, което и най-претензиозните фенове на клуба видяли толкова много от него в миналото, не могат да отрекат. А с желание, идва и добрата игра. Но ЦСКА бе наранен психически, душевно заради ''изневярата'' на феновете си, същото можем да кажем и в обратна посока. Изминаха 5 кръга, в които лидерът Литекс сбърка 2 пъти губейки 5 точки, но и с мач по-малко от ЦСКА изгубил 7 т и Левски с 6 проиграни пункта. Ако в борбата за титлата включим и Локомотив СФ., статистиката показва, че за 5 кръга те са изгубили само 2 т. Ако тенденциите продължават, нищо чудно да видим изненадващ шампион тази година. Феновете дистанцирани или просто не обичащи ЦСКА и Левски, ще ме осъдят за това ''изненадващ'', но на практика футболните хора в България свикнаха да гледат червена или синя титла, дори им омръзна малко. Връщайки се на мача от вчера на ст. Осогово ще обобщя с едно : заслужен X за Пирин и поредни изпуснати точки от армейците. Въпреки труда и желанието им .. Накрая може да се окаже безсмислен, както Сезиф, наказан от боговете да търкаля камък до върха на планина, въпреки че камъкът падал всеки път надоло след качването му.. Но да се надяваме че в Big Family - ЦСКА и феновете им да се сдобрят, поне за мача с вечният съперник Левски след 2 дни, където ще са нужни.. А ако успеят да го направят, може мъките до върха да си заслужават, кой знае, може би на върха ги чака титла, която лесно може да се търкулне на другата страна, връщайки ЦСКА в изходна позиция, но ако я докоснат и я хванат здраво, ще излязат от подземният свят и ще заблестят отново като звезди..

+ 1 ;)

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 25 мар 2010 15:28

Да,така е.Много добре казано.Дано стане!
Изображение

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 25 мар 2010 15:44

Сизиф е Сизиф, не защото е от Пловдив. Просто така се е казвал. Не Сезиф.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 16:01

Всички до един в събота на стадиона!!!!!!!!90 минути пеене, 90 мин подкрепа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 мар 2010 16:06

Колега, сам ли си написа статията или "копи пейст" от някъде?! Защото е добра, хареса ми много!!! 8-) 8-)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 25 мар 2010 16:24

crap написа:Колега, сам ли си написа статията или "копи пейст" от някъде?! Защото е добра, хареса ми много!!! 8-) 8-)

Днеска по час по литература скучаех сутринта и реших да напиша нещо подобно. Докато я преписвах от тетрадката си във форума, 3 пъти започвах отначало защото все нещо не ми харесваше :)
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 мар 2010 16:26

Club Foot написа:
crap написа:Колега, сам ли си написа статията или "копи пейст" от някъде?! Защото е добра, хареса ми много!!! 8-) 8-)

Днеска по час по литература скучаех сутринта и реших да напиша нещо подобно. Докато я преписвах от тетрадката си във форума, 3 пъти започвах отначало защото все нещо не ми харесваше :)

Браво ,пич! Имаш дарба... Дано някой отговорен фактор прочете това и те покани на стаж в някоя редакция... Наистина ако те влече продължавай в същия дух
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 мар 2010 16:28

Club Foot написа:Днеска по час по литература скучаех сутринта и реших да напиша нещо подобно. Докато я преписвах от тетрадката си във форума, 3 пъти започвах отначало защото все нещо не ми харесваше :)

:shock: :shock: :shock:

Екстра е, пиши по-често!

8-) 8-) 8-)
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”