Дискусия "Футбол" по Дарик

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Дискусия "Футбол" по Дарик

Мнениеот pomiqrat » 25 мар 2010 13:43

Точно привържениците на ПФК Ботев Пд са виновни с олигофренското си държание към Христолов, на когото не му дадохте и ден да се опита да направи нещо хубаво с клуба, а чупехте седалки, мятахте бомбички и камъни. Междудругото ви го наби много здраво отколкото вие на него. Има ли Христолов има? Играе ли някъде ПФК Ботев Пд? Не играе. Кой спечели от цялата работа? Христолов. Айде със здрае. И съм ви улеснил с ника. :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 25 мар 2010 13:47

pomiqrat написа:Точно привържениците на ПФК Ботев Пд са виновни с олигофренското си държание към Христолов, на когото не му дадохте и ден да се опита да направи нещо хубаво с клуба, а чупехте седалки, мятахте бомбички и камъни. Междудругото ви го наби много здраво отколкото вие на него. Има ли Христолов има? Играе ли някъде ПФК Ботев Пд? Не играе. Кой спечели от цялата работа? Христолов. Айде със здрае. И съм ви улеснил с ника. :lol:

Ник(а) ти говори прекрасно за твоята личност !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 мар 2010 13:49

pomiqrat написа:Точно привържениците на ПФК Ботев Пд са виновни с олигофренското си държание към Христолов, на когото не му дадохте и ден да се опита да направи нещо хубаво с клуба, а чупехте седалки, мятахте бомбички и камъни. Междудругото ви го наби много здраво отколкото вие на него. Има ли Христолов има? Играе ли някъде ПФК Ботев Пд? Не играе. Кой спечели от цялата работа? Христолов. Айде със здрае. И съм ви улеснил с ника. :lol:

Да,помияр си,личи ти отдалеч. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 25 мар 2010 14:00

Не съм съгласен. Левски-ЦСКА трябва да ги има, това дали са грандове си е техен проблем, аз даже не им знам играчите и играта им. Обаче не трябва да се фокусира цялото внимание върху глупостите на този или онзи от тези два отбора. Прънла Топчо и хоп 1 седмица тема за ковентари, посрал се Сашо Апашо - прас 1 месец квичене и вайкане. В същото време в провинцията стават къде по-интересни и по-ценни неща, а няма никакво отразяване. Примерно, кога ще разчепкат въпроса със ситуацията в Спартак Варна или пък да обърнат внимание на Дунав. Хасково се затриха и ни вопъл ни стон от София. Колко години се трепаха в Благоевград, обаче никога не се отвори дума кой кой е в цялата патаклама. Сега пълен пас пред гусин Галчев, перача на парите на Брендо.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 25 мар 2010 14:02

А според теб какво трябваше да направи публиката на Ботев Пловдив?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 25 мар 2010 14:09

pomiqrat написа:... . И съм ви улеснил с ника. :lol:

Никът, прякорът, псевдонимът или както и да го наречем, никога не е случаен, независимо дали ти е "лепнат" от обществото или сам си си го избрал.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 мар 2010 14:17

urbano написа:

Ако не помните човекът не пое отбор с плюс 1 млн. в касата, а отбор в окаяно състояние и привърженици с амбиции. Ако бяхте го подкрепили може би отборът щеше да е в горната част в класирането.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 25 мар 2010 14:21

Добре аз съм съгласен с това за софийските журналисти и това не е само за футбола а и за други сфери, но при футбола се вижда най-ясно, просто тук в София са големите пари а журналистите в България са платени.
Въпреки това обаче някой от вас в момента щото времето върви може ли или знаели някаква информация за това какво ще става с отбора ви щото май никой дори и вие не знаете точно наистина постигнахте това което желаехте евала за това, но сега на къде времето минава.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 25 мар 2010 14:22

pomiqrat написа:
urbano написа:

Ако не помните човекът не пое отбор с плюс 1 млн. в касата, а отбор в окаяно състояние и привърженици с амбиции. Ако бяхте го подкрепили може би отборът щеше да е в горната част в класирането.

Той имаше подкрепа и кредит на доверие. Сам си го проигра. Привържениците ли изгониха 16 футболиста през 2001 и после заради това да изпаднем?? Колко екипировка и терени са дали привържениците за ДЮШ и колко е дал Христолов за ДЮШ?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 мар 2010 14:40

pomiqrat написа:

Чета мненията ,и ти се чудя на "помиярщината ".Нямаш си на идея какви глупости пишеш!По-добре спри,че ще заприличаш на нещо по-обидно,от това което си!
Изображение
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”