До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Мнениеот ehh » 25 мар 2010 11:03

Сърмов няма, как да спре да играе, защото трябва да се продава. Затова го набутаха и в националния.
Така че в случая, че е безумно слаб, не играе никаква роля. Само Батков знае, защо остави Гонзо треньор... защото при един треньор като Илиан Илиев, едва ли футболисти, които са в толкова отчайваща форма, щяха да играят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 25 мар 2010 11:34

Аз го ненавиждам откакто е стъпил да играе е Левски абсолютна нула във всички показатели.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 мар 2010 11:49

Така. Аз съм съгласен и не съм с автора на темата. Значи дефанзивният полузащитник в съвременния футбол е нещо незаменимо. Аз пък мислех да поствам тема "Превръща ли се Сърмов в незаменим титуляр" като той е колкото полезен толкова и вреден. Опитах се да си спомня известен отбор, който играе без дефанзивен полузащитник (полузащитници) и не можах да се сетя. От едната страна имаме играчи като Камбиасо, Денилсон (Арсенал), Флетчър, Емануелсон (Аякс) и Амброзини и от другата Вийера, който влиза винаги само и единствено за червен картон, Гатузо, който в едно първенство като испанското щеше да е наказан в повечето мачове и единствено настойчивостта му го спасява и... Сърмов. Вчера му подават топката. Тя се удря в крака му и отскача на пет метра. А, подаде ли този човек? :shock: Не. Опита се да спре топката. Докато в мача с Миньор спря 3 (три), да, контри на перничани. А всички знаем Миньор какво направи с три контри на Армията, нали? Ми няма заместник. Не, Гаджев не става за тази позиция. Трябва човек със селска физика (казвам го в положителния смисъл). Здрав, жилав, перде, техничен. С изключение на последното Сърмов отговаря на критериите. В няколко мача той влиза като съм сигурен, че знае, че ще го контузят. Веднъж си заложи топките. Не знам колко пъти главата. Гаджев ще се контузи и отиде две години възстановяване. Според мен Огнянов би стоял добре вместо Сърмов. Перде и техничен, жилав, но нещо откъм физика... слаботелесничък е. Но без техника за Сърмов... даже и англичаните се научиха да играят технично. Да не говорим, че една топка не може да спре понякога. Но ... няма кой на негово място това е. Балтанов се представи добре, но имаше не помня в кой мач, когато се провали. Не разбирам това момче защо не го пускат напред. Как да е. А и не на последно място, няма воля Сърмов да бъде сменян. За съжаление.
Последна промяна от metodito на 25 мар 2010 11:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 11:51

mon_cool написа:Аз го ненавиждам откакто е стъпил да играе е Левски абсолютна нула във всички показатели.

От една година не съм спрял да го гледам "под лупа"! Пълен некадърник е, не може да ми казват че ще се видело че е играч, при положение че освен физиката му няма никакви умения. Не нулеви, направо са отрицателни! Без дефанзивен халф на място, няма как да имаш отбор, дори не можеш да прецениш другите колко се справят и колко не, липсва ти връзката между защита и халфове и нападение, да не говорим че доста пъти сърмов бърка и гол... в нашата врата....

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 25 мар 2010 11:54

Едно огромно ПРОТИВ тоя некадърник, и то не от вчера а откакто играе титуляр. Тоя просто не може да играе футбол, ама не е виновен той а тия дето го пускат...

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 11:59

ilsengard написа:
mon_cool написа:Аз го ненавиждам откакто е стъпил да играе е Левски абсолютна нула във всички показатели.

ем нали уж искаме юноши..... сърмов, хичо, лъчо, боян табаков, балджийски са такива. Ама сърмата като переше тупалки от 30 метра в сглобките на вратите на Дебрецен и ФеЛацио се кефихте нали? Нали сега от Висла го наблюдават и сигурно лятото ще го продадат така или иначе. нека му дадем шанс да си вдигне цената с още 50-100 к ,а ЕКТ така или иначе ще ги пропуснем и чак 2011 есента ЕВЕНТУАЛНО, дотогава има време да се обиграват колкото искат

Смешно е да се говори за "тупалките" му от 30 метра, 70 изстрела, 2 в гредите, един гол (след рикушет) и 75 извън очертанията! Е НЕМА ЩО!!!
За опропастените статични положения въобще няма и да повдигам въпроса, там положението е също толкова смехотворно!
До това че е полезен играч - не мисля че подобно твърдение е основателно, по- лошо, не мисля че въобще някога ще бъде!

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 25 мар 2010 12:12

А защо темата е до Грънчаров и Русев? Те могат ли да дадат обективна и смислена оценка за който и да било играч?

Те двамата (уж фенове на Левски) дейно участваха в махането кокала, защото отбора не играел красиво. И твърдяха, че трябва да се дава шанс на Н. Димитров и Еньо, защото били много добри играчи и било глупаво да се пращат в Б отбора. Интересно колко време ще му трябва на Гонзо да го разбере.

agresor
Контакти:

Мнениеот agresor » 25 мар 2010 12:15

всичко започна от мъри винаги съм твъпдял че той е най посредственния тренйор в българия осра се навсякаде незнам защо гонгаджийте толкова много му се СЛАГАТ

montreal
Контакти:

Мнениеот montreal » 25 мар 2010 12:20

За този "футболист" каквото и да кажем ще е малко. Напълно съм съгласен с мненията преди моето. Толкова бездарен и некадърен футболист, който винаги да минава между капките не съм виждал. Само не ми е ясно защо след като срещу Славия направихме добър мач, в който се видя ползата от отсъствието на този "талант" в следващия мач отново се разчиташе на него. Момчето просто не става за отбор като Левски, а за нац.отбор въобще няма какво да говорим.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 25 мар 2010 12:26

Ако беше само Сърмов с мед да го намажем :!:
1.Спиране на топка - 0
2.Техника - 0
3.Удар -много силен но и много неточен - 0

Не го ли виждате бе хора когато подава/дава пас/ си дърпа тялото назад и краката му остават в предна позиция.Това го има в джитбола но във футбола НЕ :!:

Върни се в “Левски”