До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 10:14

Бидона написа:Гонзо е главния виновник за загубите.Той не става за треньор.

Гонзо определя, кои футболисти да играят в даден мач.
Така, че самите играчи са виновни, че не могат да направят 1 свестно подаване по-между си.
А не Гонзо или Здравков.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 10:23

Съгласна съм, че Сърмов е виновен за повечето голове, които ни 8-) отбелязват.
Последна промяна от ЛЕВСКАРКА на 25 мар 2010 10:29, променено общо 1 път.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 25 мар 2010 10:25

само да спомена , че преди мача литекс - левски бяха публикувани най - скъпите играчи и от левски най - скъп беше Сърмов - оценен на 1,1 млн. евро :))) звездата на отбора - смях смях , явно не са го виждали как играе

Потребителски аватар
stefan_ atanasov
Контакти:

Мнениеот stefan_ atanasov » 25 мар 2010 10:26

Момчета,няма смисъл да спорите всичко идва от дългата ръка на бате ви Наско той има все още протежета в тоя отбор и точно те не ви играят нищо.Как може до преди 1-2 години те да бяха най добрите на постовете си а сега не ставали?отговорете ми ?.Ще се постарая да ви ги кажа по имена-Г.Петков кога на него са му вкарвали от 30-35 метра,Йовов,Топузаков,Бардон,Телкийски все футболисти от онзи така наречен златен отбор.Погледнете ги че,нищо не играят крият се по терена,така както едно време и в нашият отбор се криеха мишоците В.Димитров,Бадема,Янев,те пък им казваха да изпускат дузпи срещу Ботев(Пд),помня го този мач много добре Бадемчето 2 дузпи изтърва и там загубихме титлата а най ясният пример е когато от 7 точки пак вие станахте 1-ви,това е пълна пародия на първенство ужасно жалки два гранда и още по смешен Литекс който с възползва от състоянието на двата отбора.За мен шампион трябва да стане Локомотив(СФ)отбор с ясна идея и селекция равностойна скамейка и най важното със президент който нищо не обещава а си гони целите постепенно.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 25 мар 2010 10:26

kris440 написа:МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!
Здравейте, приятели!
Казвам се Кристиян Велев, на 30 години съм, от 25г. насам се вълнувам какво се случва с Левски.
Много Ви уважавам а и сте единствената ми (НИ) надежда Сърмов да спре най-после да играе в Левски!
Една молба към Вас - моля извадете последните 30 гола, които противниците са вкарали на Левски (във всички срещи, включително и евроучастието ни тази година) и да видим при колко от тях е виновен Сърмов. Сигурен съм че процента не е под 50. Тук не става дума че имаме 1 играч по-малко в отбора, и то от доста време, и то национал, става дума че противниците ни играят с човек повече срещу нас всеки път когато този меко казано антифутболист започва и довършва мачовете.
Да обсъдим и футболните му умения:
1. Спиране на топка ?!
2. Пас ?!
3. Борба за топката (без да извърши фаул)
4. Осуетяване на противникова атака
Искрено се надявам да помогнете да зададем въпросът на треньорите в Левски и Националния отбор "Защо трябва да играе Сърмов"

Ще пусна линк и към тема която съм пуснал във форума м. октомври 2009г:

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=30665
Някъде тук в тази тема някой написа: 'Кажи ми кой ти е дефанзивния халф, за да ти кажа колко силен ти е отбора"
Мисля че има доста тежест в тези думи.

Пиша точно до Вас г-н Русев и г-н Грънчаров, защото явно само вие можете да видите че при този човек нещо е сбъркано (примерно във вчерашния Ви коментар на Локо - Левски)
Много Ви благодаря за вниманието!
Кристиян

Приятелю Благодаря ти!!! Мислих си че съм единственият, който споделя твоето мнение и виждане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 25 мар 2010 10:27

Левски в момента няма треньор ! Уважавам много Гонзо но на този етап е пълна трагедия като старши треньор и ако малко уважава феновете на Левски а не Батков трябва неезабавно да ни освободи от присъствието си ! Колкото до Сърмов ако дойде истински старши треньор няма да му даде и топките да носи !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 10:30

kenneth написа:Сърмов и Милиев са толкова измислени национали че няма на къде. Стоилов да обясни защо ги е взел. Може би защото играят в Левски?

точно!Това просто не е истина!Тука ако не играят интереси , пък на!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 10:34

stg333 написа:ай сега , Сърмов виновен, Мъри го вика не щото е от Левски а въпреки това че е от Левски, или някой тук се съмнява че Сираков играе срещу Левски, Сърмов е средна хубост играч и поста му е такъв че фактически няма много голяма конкуренция на него и в Левски и в национала. Така че без да е добър понякога върши работа. Ако някой си въобразява че той ни е проблема ми на хубаво ама не е той.

Не съм съгласен че Синоптика,вика Сърмов,а някой от ''няма много голяма конкуренция'' не вика.Не искам да измествам темата,но... с куци мулета нищо не става.В Левски го виждаме,гледаме го и в национала.
Само Черно море.

clavdius77
Контакти:

Мнениеот clavdius77 » 25 мар 2010 10:40

Здравейте,Вальо Грънчаров още от подготовката предупреждаваше какво го очаква Левски през пролетният сезон.Всеки,който малко разбира от футбол знаеше какво го очаква Левски с тази селекция подходяща по-скоро за Локо Мездра и след абсурдните продажби на неизвестни отбори за жълти стотинки на най-добрите и сърцати футболисти на тима-Миланов-капитан,Зе Соарес и Рабех.Според мен Сърмов не е главния виновник.Виновник е президента на клуба-Батков,който нищо не разбира от футбол и управление на клуб,Пинтията Баждеков,който все икономиства средства,Спортният директор и треньор Гонзо,който и така и не разбра,че му е още доста рано да управлява такъв голям отбор като Левски,лошите менъджери и скаути,които все подвеждат ръководството и не на последно място футбулистите.Малко от тях са достойни да носят синята фланелка.
Изходът според мен е следният-Лафчис да стане съпрезидент с Батков и фактически той да управлява клуба.Сираков да се завърне на поста Директор,а треньорска двойка да бъдат Ст.Грозданов и Емил Велев.Не е лош вариант и връщането на Стоилов начело.
Заради безхаберието на ръководството на клуба и най-вече заради бездушната игра на тези псевдо футболисти на Левски ,призовавам всеки,който обича Левски и желае промяна,да бойкотира безсмислените мачове на Левски до края на сезона.Бъдете достойни левскари и да покажем,че не сме съгласни нещата така да продължават. WE WANT BATKOV OUT! и жълти шалове и знамена за протест.

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 10:58

INZAGHI_99 написа:
kris440 написа:МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!
Здравейте, приятели!
Казвам се Кристиян Велев, на 30 години съм, от 25г. насам се вълнувам какво се случва с Левски.
Много Ви уважавам а и сте единствената ми (НИ) надежда Сърмов да спре най-после да играе в Левски!
Една молба към Вас - моля извадете последните 30 гола, които противниците са вкарали на Левски (във всички срещи, включително и евроучастието ни тази година) и да видим при колко от тях е виновен Сърмов. Сигурен съм че процента не е под 50. Тук не става дума че имаме 1 играч по-малко в отбора, и то от доста време, и то национал, става дума че противниците ни играят с човек повече срещу нас всеки път когато този меко казано антифутболист започва и довършва мачовете.
Да обсъдим и футболните му умения:
1. Спиране на топка ?!
2. Пас ?!
3. Борба за топката (без да извърши фаул)
4. Осуетяване на противникова атака
Искрено се надявам да помогнете да зададем въпросът на треньорите в Левски и Националния отбор "Защо трябва да играе Сърмов"

Ще пусна линк и към тема която съм пуснал във форума м. октомври 2009г:

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=30665
Някъде тук в тази тема някой написа: 'Кажи ми кой ти е дефанзивния халф, за да ти кажа колко силен ти е отбора"
Мисля че има доста тежест в тези думи.

Пиша точно до Вас г-н Русев и г-н Грънчаров, защото явно само вие можете да видите че при този човек нещо е сбъркано (примерно във вчерашния Ви коментар на Локо - Левски)
Много Ви благодаря за вниманието!
Кристиян

Приятелю Благодаря ти!!! Мислих си че съм единственият, който споделя твоето мнение и виждане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Благодаря и аз! Надявам се да има подкрепа в тази едва ли не загубена кауза, защото Сърмов не е бил футболист никога!!! Неясно защо винаги е подминаван от повечето журналисти, кой ли не беше виновен, но никога Сърмов! Обвинявам него, защото когато той играе няма кой да отнеме топка на противника, да даде пас, за да се види кой става и кой не! Защото срещу Славия, Левски изглеждаше с една идея по-добре. Трябва ни играч като Ричард. Един и същи пост, двама футболисти, при Ричард защита изглеждаше доста добре, при сърмов все едно я няма. Той се пази от топката, да не го удари, той е МИШОК!!!

Върни се в “Левски”