Бъдете обективни драги съфорумци...неможе 50% от вас да искат Георги Петков футболист на годината просто нямате АРГУМЕНТИ!
Г.Петков има цели 2 мача и то в края на годината официални с екипа на националния отбор,единият с Италия където работата му бе сведена до минимум и мача с Грузия където ни спаси от загуба и заслужено бе избран за играч на мача. Е извинете ме ама се гласува за футболист на годината а не за футболист септември-ноември!
През другото време Г.Петков бе резерва на Иванков в националния отбор , пазеше на вратата при резилите с Бате(Борисов) и Жилина както и пазеше за отбора изостанал с 16 точки от шампиона! Факти са си факти ...мн. добър вратар е но за да искаш да си футболист на България трябва много повече от 1 мач за националния отбор!
Журналята да помислят малко когато избират футболист на годината ...
Бъдете обективни !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бъдете обективни !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Re: Бъдете обективни !!!
Ами то май тази награда никой не я заслужава.Бербатов е единствения,който се откроява,НО в клубния си тим.Трябва и в националния да се напъне,както преди 3-4 години и ще си заслужи напълно наградата.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Абе тая година за спортист на годната трябва да я вземе Румяна Нейкова .... за футболист то друг освен Бербатов няма кой да я вземе,М.Петров беше контузен през повечето време,за Божинов да не говорим , Стилиян от скоро се разигра ама ....... А от А група въобще не коментирам , така че ..... 

[center]

[/center]

Как да стане първи в класацията футболист,който разхожда фланелката

Георги Петков дори не я разхожда. Стои си на едно място - справка 60та мин на мача Левски - Бате.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
с Италия пази Иванков, а Гошо вратарчето пази за 6-1 със сърбите...
Ако ми посочиш вратар,който можеше да спаси някой от 6-те гола давай!!!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Г. Петков е най-заслужилия играч за тази награда. Нека се обоснова.
1. Прави сте гледа се цялата година, но аз бих добавил и целите мачове. Гледах последните 10 мача на Бербатов, а от миналия сезон повече, с изключение на няколко 5-6 гениялни неща останалото е пълна скръб. Не случайно го почнаха в Англия, тук бих добавил че не се радвам от факта.
2. Не може играч от каквато и да е класа да си позволява да не играе за националния отбор на 100%, спомнете си че М. Петров игра контузен но игра на много високо ниво 15-20 мин.
3. Бербатов вкара 8 гола за Манчестър, може и да греша, но в този отбор съм сигурен че и аз да отида ще вкарам поне толкова. Сравнението с К. Роналдо е неумесно дори. Човека след контузия е в много по-добра форма от нашия, а да не забравяне кои е най-скъпия трансфер на Ман. Юнаитед за всички времена.
П.П. Признавам си най-много ме боли за националния, затова не съм съгласен да му се дава приза.
1. Прави сте гледа се цялата година, но аз бих добавил и целите мачове. Гледах последните 10 мача на Бербатов, а от миналия сезон повече, с изключение на няколко 5-6 гениялни неща останалото е пълна скръб. Не случайно го почнаха в Англия, тук бих добавил че не се радвам от факта.
2. Не може играч от каквато и да е класа да си позволява да не играе за националния отбор на 100%, спомнете си че М. Петров игра контузен но игра на много високо ниво 15-20 мин.
3. Бербатов вкара 8 гола за Манчестър, може и да греша, но в този отбор съм сигурен че и аз да отида ще вкарам поне толкова. Сравнението с К. Роналдо е неумесно дори. Човека след контузия е в много по-добра форма от нашия, а да не забравяне кои е най-скъпия трансфер на Ман. Юнаитед за всички времена.
П.П. Признавам си най-много ме боли за националния, затова не съм съгласен да му се дава приза.
Болни сини мозъци!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
- mertezaker
- Контакти:
Бербатов трябва да вземе приза, но не защото го заслужава, а защото просто няма друг кой
Иначе предполагам подуенци ще искат и Гонзао да стане футболист на България за годината

Върни се в “Футбол - България”