МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!
Здравейте, приятели!
Казвам се Кристиян Велев, на 30 години съм, от 25г. насам се вълнувам какво се случва с Левски.
Много Ви уважавам а и сте единствената ми (НИ) надежда Сърмов да спре най-после да играе в Левски!
Една молба към Вас - моля извадете последните 30 гола, които противниците са вкарали на Левски (във всички срещи, включително и евроучастието ни тази година) и да видим при колко от тях е виновен Сърмов. Сигурен съм че процента не е под 50. Тук не става дума че имаме 1 играч по-малко в отбора, и то от доста време, и то национал, става дума че противниците ни играят с човек повече срещу нас всеки път когато този меко казано антифутболист започва и довършва мачовете.
Да обсъдим и футболните му умения:
1. Спиране на топка ?!
2. Пас ?!
3. Борба за топката (без да извърши фаул)
4. Осуетяване на противникова атака
Искрено се надявам да помогнете да зададем въпросът на треньорите в Левски и Националния отбор "Защо трябва да играе Сърмов"
Ще пусна линк и към тема която съм пуснал във форума м. октомври 2009г:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=30665
Някъде тук в тази тема някой написа: 'Кажи ми кой ти е дефанзивния халф, за да ти кажа колко силен ти е отбора"
Мисля че има доста тежест в тези думи.
Пиша точно до Вас г-н Русев и г-н Грънчаров, защото явно само вие можете да видите че при този човек нещо е сбъркано (примерно във вчерашния Ви коментар на Локо - Левски)
Много Ви благодаря за вниманието!
Кристиян
До Вальо Грънчаров и Томислав Русев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
До Вальо Грънчаров и Томислав Русев
Последна промяна от kris440 на 25 мар 2010 09:59, променено общо 1 път.
Re: До Вальо Грънчаров и Томислав Русев
Сърмов и Милиев са толкова измислени национали че няма на къде. Стоилов да обясни защо ги е взел. Може би защото играят в Левски?
- comandosa1
- Контакти:
Абсолютно подкрепям това мнение, без никаква забележка. Като оставим липсата на колектив и треньор в момента, което никой не отрича, чисто спортнотехнически един от най-слабите футболисти е Сърмов и има рядкото "щастие" да е замесен в почти всеки гол на противника. Жалко, обаче че няма как да го махнем, защото макар и да е национал никой няма да го купи.
Това че в момента Сърмов не се представя на ниво нищо не означава...Когато един ден Левски има пак нормален треньор който знае как да си подреди играчите ще разбереш всъщност колко полезен играч е Сърмов...
Наистина Сърмов бърка доста топки, но ти ми кажи колко голове вкарваме и каква игра правят офанзивните футболисти. Мисля, че ти едва ли не обвиняваш Сърмов за всичко а ???? Всеки допуска грешки, това е нормално иначе няма да има голове, не забравяите клишето "Важно е да отбележим един гол в повече" . Сега ти ми кажи колко гола в същите срещи са отбелязали нападателите?
- comandosa1
- Контакти:
Извинявам се много но Сърмов е всичко друго но не и полезен играч, поради гореизтъкнатите факти, които всеки нормален човек може да види на видео във vbox или youtube. Но в едно си прав, наистина първо треньор трябва да се вземе, и той ако е достатъчно добър специалист, Сърмов няма да е титуляр. Но както и да е, точно в този момент, ръководния проблем е по-голям от Сърмов, така че...
- comandosa1
- Контакти:
lucio написа:Наистина Сърмов бърка доста топки, но ти ми кажи колко голове вкарваме и каква игра правят офанзивните футболисти. Мисля, че ти едва ли не обвиняваш Сърмов за всичко а ???? Всеки допуска грешки, това е нормално иначе няма да има голове, не забравяите клишето "Важно е да отбележим един гол в повече" . Сега ти ми кажи колко гола в същите срещи са отбелязали нападателите?
Пич ако погледнеш класирането ще видиш, че както сме с ялово нападение и нямаме изявен голмайстор, имаме най-много отбелязани голове от всички в А група, но сме допуснали толкова колкото средняшките отбори даже под средното ниво(Монтана е следващият отбор, прави си сметка). Истинския ни проблем не са головете, а защитата и дефанзивния халф.
За мен главен виновник за загубите е треньора.Не може всеки мач да те надиграват тактически и да искаш да победиш.Защо не върнеш отбора отзад и да дадеш инициативата на дригия отбор. И да чакаме на контраатака свойте шансове.Както прави Стефан Грозданов в Пирин.Сигорен съм,че ако Грозданов ни беше треньор и с тези футболисти можеше да станем шампиони.
Иначе и аз не харесвам Сърмов.Петраш също няма място в отбора.Гонзо,поне дай път на младите футболисти в отбора.
Иначе и аз не харесвам Сърмов.Петраш също няма място в отбора.Гонзо,поне дай път на младите футболисти в отбора.
Последна промяна от Бидона на 25 мар 2010 09:41, променено общо 1 път.
Темата повдига въпрос който си задавам от няколко месеца насам. +10001 !

Бидона написа:За мен главен виновник за загубите е треньора.Не може всеки мач да те надиграват тактически и да искаш да победиш.Защо не вернеш отбора отзад и да дадеш инициативата на дригия отбор. И да чакаме на контраатака свойте шансове.Както прави Стефан Грозданов в Пирин.Сигорен съм,че ако Грозданов ни беше треньор и с тези футболисти можеше да станем шампиони.
Кой треньор, та те се смениха 5, всичко започна при Мъри, явно не е само треньора.... Треньора не може да играе... А както и да подредиш играчите, когато нямаш най-важния пост в отбора - ти вече не си треньор, така ли?!