Йордан Тодоров

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalimeno
Контакти:

Re: Йордан Тодоров

Мнениеот kalimeno » 24 мар 2010 22:31

Това че стана пръв на село не значи че вече ставаше за ЦСКа .Щом той ви е най-добрия играч правете си сметката какъв жалък отбор сте .

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 24 мар 2010 22:33

Той си е най-добър в защита.Не знам защо ходеше в нападение като не можеше да направи нищо.По-добре,че отиде в Локо да радва феновете там.В ЦСКА си изигра каквото имаше да играе.
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 24 мар 2010 22:40

Отвори широко очи и виж реалността !
Толкова е зле БГ футболът, че накадърник като Данчо (нищо лично) изглежда като звезда!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2010 22:46

Аз Данчо винаги съм го уважавал и ме е кефил.Дано да продължава в ъщият дух!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 мар 2010 22:48

Нещо е ценно, когато бъде загубено.
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 мар 2010 22:49

kalimeno написа:Това че стана пръв на село не значи че вече ставаше за ЦСКа .Щом той ви е най-добрия играч правете си сметката какъв жалък отбор сте .

На кое викаш село :? Сигурно на град с няколко хилядна история, наскоро признат за един от най-старите в света :roll: И е смешно червени или сини да говорите на тази тема,защото във всяко българско село,половината са от Левски, другата половина са от ЦСКА ;)
Последна промяна от Madridist на 24 мар 2010 22:49, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 24 мар 2010 22:49

alchemist написа:Отвори широко очи и виж реалността !
Толкова е зле БГ футболът, че накадърник като Данчо (нищо лично) изглежда като звезда!

Tолкова са жалки цска и левски че такива като Данчо вместо да им извадят очите им изписаха веждите! Сега Данчо е цар в шестия по старост град в целия свят а на село още нахлуват по терените щото даже изпадащите ги бият!..............пред фактите и боговете мълчат! Докато ние Българите не започнем да се примиряваме с истината и не спрем да казваме на черното бяло,никога няма да се оправим! Нито като нация нито като футбол!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 24 мар 2010 22:51

Мда беше един от малкото футболисти, които милееше за ЦСКА и ако не друго то поне играеше за емблемата.Може да изтърваше много, но поне и създаваше.Ако имаме футболист на тази позиция, който е по-силен от него тогава щях да се съглася с продаването му.Сигурен съм, че щеше да се съгласи да играе, дори като резерва само да е в любимия клуб :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 22:53

Мнението ми за него го знаете всички!!!Ето такъв играч ни лиспсва сега!!

Данчо завинаги един от нас!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 мар 2010 08:20

Начетох се на глупости! Защо ви е Йордан? Защо НИ Е Йордан? Много добре знаете, че той беше жертвата на сектор Г... сектор А, и В... Аз не се сещам да е имало по-псуван, по-обиждан и по-руган човек в ЦСКА от както се помня! Верно, че направи доста за отбора, но в последствие формата му се СРИНА... пък и немога да разбера какво толкова играе в Локо... последният им мач не го гледах (с-у Своге) но гледах всички други, а Йордан си играеше по старому, дори и по-зле, сега съвсем е "спрял да бяга като муха", вече изобщо не се движи! Преди да пуснете такава тема, може да го гледате как играе, и тогава да коментирате.
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”