докога ще играем с един нападател

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: докога ще играем с един нападател

Мнениеот TPAtkov » 24 мар 2010 23:20

Хубава си е темата, може би трябваше да е в друг раздел за да се включат в дискусията повече читатели.Та по темата: Аз съм привърженик на ЦСКА, но и при нас е така, както и при вас в Левски.Освобождават се млади момчета за да се обиграели, а се привличат футболисти на по над 30 години....А тези младите , кога ще се обиграят и къде,как може да се иска от някой младеж да играе на високо ниво , след като го пращаме в ..Калипетрово да се учи.Темата ми е болна, защото и днес гледах някакви футболни трупове от Румъния, а младите ни играчи гонят Михаля по селските ниви...Мога още много да пиша, но да не досаждам повече....

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 мар 2010 23:24

Keanu^Reeves написа:Мисля че си сбъркал заглавието на Темата!
Левски играе без нападатели! Факт - за 20 кръга 35 гола, от които 1 от тях миналия кръг беше Автогол на Славия! Преди 3 години след мача Локомотив(София)-Левски 3:5 и Левски-Литекс 6:2, головата разлика на Левски имаше вкарани 96 гола за 30 кръга!!!

Един автогол,а не казвате колко са от дузпи.Това също е много важен фактор,относно факта че вкарвате все по малко и ако не са дузпите,нямаше да сте в четворката.Рядко и уникално слаб левски.Дядо ми е разправял как са ви пердашили преди 9.09.44,но ако беше жив сигурно и той щеше да каже че такова чудо не е виждал.Сега си мисля че в този момент няма отбор в България който да не може да ви бие.Изключвам Славия. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 мар 2010 23:25

Момчета, това определение ОБИГРАЯТ трябва да спре да се използва.
На 22-23 години "куц-кон" ли си, значи работата е ясна и триста обиграванки за пет пари.

Тая игра или я можеш или не.
Изображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 мар 2010 23:35

Между другото защо ли не мога да се сетя голям европейски отбор който играе с двама чисти нападатели ;)
Може би схемата не е толкова лоша колкото ялови изпълнителите в случая ;)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 01:13

Аз също това се чудя.
Като се вижда, че само с 1 нападател не върви.
Нека Гонзо да смени схемата, поне в 1 мач!
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 мар 2010 01:42

Ако не винаги, то поне в новата ни история сме играли с един чист нападател. Това си има символно значение. Това, че нямаме качествен такъв... Просто, който и да дойде и облече деветката ще бъде сравняван с Гонзо, а такъв играч не се купува. Той може да дойде със свободен трансфер или да е 20 млн. Парите не играят, а сърцето. Да не говорим за Гунди и за Наско. Тежи много тази фланелка и ако няма топки един играч по-добре да не я облича. Един нападател стига. Официално един, а неофициално целия отбор трябва да играе в защита в един момент и да напада като едно в другия момент, а не един да се бори, другите да седят и го гледат като някакви кибици "пред банята" !
Един известен български новелист бе споменал една приказка за каляски разни. Та лошо, че много го чуха, ма никой не го разбра, а се фръцнаха като обидени госпожички. При нас каляската, нито коне има, нито колела вече.
Не е проблем броя, а качеството на атакуващите ни футболисти.
П.С. Това с промяната на схемата бе пълна глупост, сравнима с това за десетте отбора в групата. Значи едно е да се сетиш, нещо, друго е да го измислиш как да заработи и трето да го реализираш като успешна практика. Ама да правиш нещо безцелно. Единствено, заради самото му правене е глупотевина.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 мар 2010 06:32

styopa написа:Между другото защо ли не мога да се сетя голям европейски отбор който играе с двама чисти нападатели ;)
Може би схемата не е толкова лоша колкото ялови изпълнителите в случая ;)

Защото не следиш първенствата и големите отбори,явно.На прима виста-Реал м,Барселона,Интер,Челси...стигат ли?Предполагам че са достатъчно големи,че да си позволя да ги сравня с Левски.И аз да кажа.Не е въпроса в броя на нападателите,а в отборната игра в атака и защита.Също така и липсата на дух в отбора ви.Дух,който след като Батков отвори бутилката/образно/излетя и вече го няма на Герена.Там сега мислят само за едни парички и как да останат в отбора без да играят нищо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 25 мар 2010 08:43

Ние нямаме нападатели,ти питаш,докога с един.Въпросът е ще имаме ли нападатели,някога? :?:
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 25 мар 2010 09:02

Veso1913 написа:
Keanu^Reeves написа:Мисля че си сбъркал заглавието на Темата!
Левски играе без нападатели! Факт - за 20 кръга 35 гола, от които 1 от тях миналия кръг беше Автогол на Славия! Преди 3 години след мача Локомотив(София)-Левски 3:5 и Левски-Литекс 6:2, головата разлика на Левски имаше вкарани 96 гола за 30 кръга!!!

Един автогол,а не казвате колко са от дузпи.Това също е много важен фактор,относно факта че вкарвате все по малко и ако не са дузпите,нямаше да сте в четворката.Рядко и уникално слаб левски.Дядо ми е разправял как са ви пердашили преди 9.09.44,но ако беше жив сигурно и той щеше да каже че такова чудо не е виждал.Сега си мисля че в този момент няма отбор в България който да не може да ви бие.Изключвам Славия. :mrgreen:

Не уважавам неподготвените като теб. Я ме светни кой колко е пердашил Левски преди 9.09.44.
Впрочем отиди при дядо си и го питай. ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 09:10

Нали играхте с двама нападатели срещу Миньор?Какво стана?Толкова е слаб Левски,че Дрогба и Руни,да дойдат при вас,няма да се промени много ситуацията.
Само Черно море.

Върни се в “Левски”