СинТерорчо отново показа плиткоумие!
Берба е в класацията защото спечели трофей в чужбина и защото е най-добрия БГ футболист в момента!
И все пак става дума за Спортист, а не за футболист! Да не забравяме че тая година имаше Олимпияда и носителя на наградата Спортист на годината трябва да е този, който е спечелил златен медал от там!
Затова Г.Петков не е в 10-ката на тая класация! Определено заслужава да е в тройката на Футболист на годината, но за спортист няма с какво да се похвали! Там се гледат трофеите с международен печат!
Защо Г.Петков не беше в класацията за Спортист на годината?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо Г.Петков не беше в класацията за Спортист на годината?
Lyubooo написа:СинТерорчо отново показа плиткоумие!
Берба е в класацията защото спечели трофей в чужбина и защото е най-добрия БГ футболист в момента!
И все пак става дума за Спортист, а не за футболист! Да не забравяме че тая година имаше Олимпияда и носителя на наградата Спортист на годината трябва да е този, който е спечелил златен медал от там!
Затова Г.Петков не е в 10-ката на тая класация! Определено заслужава да е в тройката на Футболист на годината, но за спортист няма с какво да се похвали! Там се гледат трофеите с международен печат!
Зарежи човек не си права труда да обясняваш и да се хабиш ... тя цялата тема е толкова безмислена,че няма на къде...не му отговаряй на тоз пълен и завършен идиот СинТерор...това момченце от злоба,завист и омраза няма му порасне пишлето но за това пък има акне , зарежи го ... хора които все още обръщат въпроса на етническа основа са ми ясни,туй са хора с предрасъдаци без лично мнение и с много ама много лични проблеми на всякаква основа...виж,че всеки като го захапи отговаря с псувни или нарича другия турчин...жалка гледка,от такива индивиди не ми се пише вече в форума...дето може да обсъдиш нещо за любимия си клуб...еми това е омразата отново побеждава !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
mi 6toto vsi4ko v taia skapana durjava se pravi ot korumpirani nasrani zadnici...zatova gosho niama i da ima nominacia....ama tuka tova ne triabva da te u4udva...po su6tia na4in krivia ne igrae v nacionalnia ,6toto ne moje da im trae evtinite igri4ki deto cial jivot si gi igraiat.takiva kato lekov i toia drugia bore aleksandrov v bfs 6te gi riesh s lopata ciala sedmica.samo hrantutnici,bivshi na bateto ili na ck na bkp ...abe si e ebalo maikata...eto za tova georgi petkov niama klasirane.tova e.
Тази година само Станка и Руми са спортисти!!! Всички други спорове са за тоя що духа /Азис/!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Уважаеми левскари и ти, син терор! Напълно сте прави като искате Гошо Петков да е преди Митето в тази класация. Гошо показа единствен дух когато трябваше - в българския национален отбор! Но червената мафия е нащрек - чрез Пламенчо Марков и другите червени боклуци в отбора тръгнаха да унизяват Гошо. Затова го оставиха да пази в мача със Сърбия докрай, когато всички те се разхождаха по терена и само даваха зелена светлина на сърбите! Това беше заговор срещу Гошо. Не се очудвайте, че сега червената пропаганда продължава започнатото! И не спорете с чорбарите за футбол, те от това не разбират!
Бербатов е в десятката за спортист на годината, защото си го е заслужил. Защото тази анкета се прави от хора, на които това им е работата, а не от комплексари, скрити зад никове във форумите. Всеки журналист застава с името си пред нас и дава своята оценка. Харесва ли ни или не - това е друг въпрос. Аз все още се чудя как Кривия с един мач срещу Ювентус, който Левски дори не спечелиха, стана футболист на България. Как Гонзо две поредни години спечели същата награда, само с мижави участия с клубния си отбор. Със своите, ако не се лъжа 5 гола (2 от които срещу Кипър на Герена) за България този човек е допринесъл невероятно много зо тази страна...Но така или иначе фактите са такива. А какво е направил Бербо попитайте Сър Алекс. И ако все още се чудите, гледайте всяка вечер шапката на спортните новини по НОВА и ще разберете.
А и още един въпрос... Къде в класацията е обявеният за Мъж на годината? Отговора е в сънищата на същите тези хакер маниаци. Ето затова уважавам анкетите на спортните журналисти. Дават мнението си и са длъжни да стоят зад него.
Сетих се и за друго въпросче. Как така след като Стойчо и Пенев са в класацията за треньор на годината, там не са Кокъла и Вили? Бива ли такава пълна журналистическа некомпетентност.... Оставям го без повече коментар.
А и още един въпрос... Къде в класацията е обявеният за Мъж на годината? Отговора е в сънищата на същите тези хакер маниаци. Ето затова уважавам анкетите на спортните журналисти. Дават мнението си и са длъжни да стоят зад него.
Сетих се и за друго въпросче. Как така след като Стойчо и Пенев са в класацията за треньор на годината, там не са Кокъла и Вили? Бива ли такава пълна журналистическа некомпетентност.... Оставям го без повече коментар.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Сърдете се на Живко, че направи за смях Гошо Петков, след като една втора от головете в нашата врата станаха заради него
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Хахаххаха ей говеда ще ме разбиете от смях.. Може би искате в топ 10 да влезе и Гонзо или защо не и Живко Миланов, а може би Гошо Христов? Ей тоя комплекс, че не сте имали един играч от световна класа направо ще ви унищожи, но просто свикнете никой добър български играч, който има талант и може да стане добър футболист не би дошъл при вас, защото следва логичното продължение на карирата в Турция или Израел. Разберете го! При вас никога няма да играят хора като Стоичов, Бербатов, Емо Костадинов и т.н...
А вие никога няма да отгледате човек като Гунди !!!!!!!
Върни се в “Футбол - България”