АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Мнениеот _RoKi_ » 24 мар 2010 22:35

Бижутера написа:Травмата на Уейн Рууни в коляното не се подобрява, а точно обратното – става по-зле, само 80 дни преди Световното първенство в ЮАР. Английските медии са в шок от проблемите на нападателя на Манчестър Юнайтед, който е основен коз и в селекцията на Фабио Капело.

Вече продължително време асът на Юнайтед има възпалени връзки, като това не го спира да играе, но предизвика много болки след мачове, а коляното му оттича сериозно след всяко участие за „червените дяволи”.

24-годишният Рууни напусна „Олд Трафърд” накуцвайки лошо, цели четири часа след неделното дерби с Ливърпул. Той отбеляза своя гол №33 този сезон за успеха с 2:1.

Лекарите непрекъснато следят състоянието му, и тази седмица нападателят ще пропусне всички тежки тренировки на отбора.

Първоначално проблемът се появи преди финала за Карлинг Къп, и тогава Рууни остана резерва. Само 30 минути след началото на мача обаче се наложи той да влезе в игра, заради контузия на Майкъл Оуен, а няколко дни по-късно Рууни игра и за Англия на тежкия терен на „Уембли”.

Юнайтед от своя страна също не може да си позволи да даде повече почивка на звездата си, седем мача преди края на сезона в битката за титлата, което допълнително тревожи Англия и Фабио Капело.
Дано не е нещо тежко,че без него отбора няма да е същия... 8-) 8-)

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 24 мар 2010 22:44

Ръководството на Челси е близо до привличането на футболиста на Реал Мадрид Рафаел ван дер Ваарт, информира „Сън”. Мениджърът на лондончани Карло Анчелоти дава 10 милиона паунда, за да си осигури услугите на холандеца.

Разговорите за привличането му на „Стамфорд Бридж” вече са започнали, коeто означава, че през лятото спокойно може да се окаже в състава на Челси.

Очаква се „сините” да финализират сделката преди началото на Световното първенство, като целта е договорът да бъде подписан преди евентуалното й увеличаване при добро представяне на играча в ЮАР.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 мар 2010 22:47

redrOck написа:Ръководството на Челси е близо до привличането на футболиста на Реал Мадрид Рафаел ван дер Ваарт, информира „Сън”. Мениджърът на лондончани Карло Анчелоти дава 10 милиона паунда, за да си осигури услугите на холандеца.

Разговорите за привличането му на „Стамфорд Бридж” вече са започнали, коeто означава, че през лятото спокойно може да се окаже в състава на Челси.

Очаква се „сините” да финализират сделката преди началото на Световното първенство, като целта е договорът да бъде подписан преди евентуалното й увеличаване при добро представяне на играча в ЮАР.

Уж ние щяхме да го взимаме,пък тя каква стана :evil:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 мар 2010 23:11

Играчът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс призна, че болката след операциите на двете колена може никога да не отмине. Футболистът обаче заяви, че това няма да му попречи отново да стъпи на терена и да маркира дългоочакваното си завръщане.

Миналата седмица, 29-годишният англичанин записа едно полувреме за резервите на „червените дяволи”. От 18 месеца той е аут от терените заради операции в двете колена

„Не мога да кажа, че не ме боли. Не знам дали някога ще спре. Все още ми бият инжекции, за да мога да се справям с болката”, призна Харгрийвс, цитиран от „BBC Sport”.

Играчът ще запише още минути този четвъртък, в нов мач за резервите.

„Тренировките ми се подобриха особено през последната седмица. Това ме прави много щастлив. Мисля, че този процес ще продължи и занапред. Всичко зависи от това да продължа да работя, да продължа с инжекциите и да продължа да гледам напред”, каза още бившият английски национал.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 мар 2010 23:26

Понякога съдбата е по-силна от теби каквото и да правиш,не всичко зависи от теб...Жалко за Хари,имаше блестящо бъдеще преди тази контузия :|

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 25 мар 2010 16:52

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че няма да може да разчита на централния си защитник Уилям Галас в предстоящите два мача срещу Бирмингам и Барселона.

Венгер се надява все пак Сол Кембъл да се възстанови от травмата, която го измъчва и да може да играе, защото иначе французинът ще трябва изцяло да трансформира защитния вал.

Мениджърът на Арсенал се надява Робин ван Перси да се завърне в игра за мачовете в края на сезона.

Арсен Венгер обаче твърди, че Перси най-рано може да се появи отново на терена в края на април или началото на май.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 25 мар 2010 19:11

Ганайският халф на Челси Микаел Есиен заяви, че психически е в добро състояние, въпреки че неговото възстановяване от контузията в коляното продължава.

Полузащитникът на Челси, който е извън игра повече от три месеца се надява скоро да се завърне в игра.

„Смятам, че до две седмици мога да се завърна в игра. Ще ми бъдат направени нови изследвания и всичко ще стане ясно”, сподели ганаецът.

„Чувствам се вече много по-добре и съм готов да играя. Нямам търпение отново да се появя на терена”, каза още Есиен.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 25 мар 2010 19:14

Полузащитникът на Ливърпул Хавиер Масчерано очаква да поднови договора си с мърсисайдци до няколко седмици.

„Клубното ръководство преговаря с моите агенти. Аз не искам да присъствам на тези срещи и съм оставил всичко в ръцете на моите мениджъри”, сподели аржентинецът.

„Всички в Ливърпул знаят, че искам да остана. Не смятам, че ще бъде трудно да постигнем споразумение. Ще видим какво ще стане в следващите няколко седмици”, добави халфът.

„Никога не съм казвал, че не съм щастлив в Ливърпул. Доволен съм тук и сега искам да покажа добро представяне на футболния терен. Винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си. Мога да помогна на моите съотборници и мениджъра. Винаги се стремя да дам на 100% от себе си”, каза още Хавиер Масчерано.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 мар 2010 21:46

Полузащитникът на Манчестър Сити Стивън Айрланд е с контузия на пищяла след загубата с 0:2 от Евертън.

Айрланд бе заменен още преди края на първото полувреме заради травмата, която получи.

23-годишният футболист ще трябва да премине медицински прегледи, след които ще стане ясно дали ще може да играе в предстоящия мач срещу Уигън.

„Не знам каква точна е контузията. Надявам се той да може да играе още в следващия ни мач”, сподели мениджърът на „гражданите” Роберто Манчини.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 25 мар 2010 22:31

Португалският защитник на Челси Рикардо Карвальо ще бъде извън игра най-малко за един месец.

Бранителят на лондонския отбор има скъсани връзки на глезена, след като получи травмата по време на мача с Портсмут.

През следващите 24 часа ще стане ясно дали португалският защитник ще трябва да се подложи на операция.

Карвальо може да пропусне световното първенство в ЮАР, ако се окаже, че контузията му е по-тежка.

Върни се в “Футбол - Свят”