Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот plamen etov » 24 мар 2010 19:30

За голямия шрифт не съ забелязал за което се извинявам.Никой несъм провокирал с тема или изказване :mrgreen: Светът не свършва с модератарственото,и мисля че не си прав !!!!!!!Преценете дали ставам за модератор това е ваше право :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 20:14

stenly написа:Мисля, че картинката ми се изясни. Сега - приемай го както искаш, но ако аз лично те видя само 1 път още да нарушиш правилата (дори не говоря за модераторските, а за потребителските!) повече няма да си модератор на форума на Локо Сф.

Щом ти е трудно с правилата, причети някъде из нета, какво значи СПАМ и какво ознчава да пишеш с ГОЛЕМИ БУКВИ.
И не на последно място! Когато има напрегната ситуация във форума и ти вместо да си модерираш форума пишеш и провокираш потребителите, е меко казано... нечестно, не само заради останалите модове. Все пак ти като модератор, трябва да даваш пример на останалите, а не да се налага един модератор да модерира теб и твоите мнения.

Стенли, ако трябва да дам мнение, мисля че Пламен е доста от скоро мод, нека му дадем още време да свикне с отношението към потребителите.. ;) А това с големите букви не е кой знае какъв проблем, а и е единичен случай. Ти също имаш право, не върви да има провокации от наша страна.
Мисля, че истината е някъде по средата. Дано не съм сбъркал като съм си дал мнението, въпреки че не ме питахте... :oops: :|
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 24 мар 2010 20:40

въпреки че не ме питахте...

Буташ се между шамарите :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 20:42

SkArY_9 написа:
въпреки че не ме питахте...

Буташ се между шамарите :lol:

Да, затова се извиних :oops: :oops: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 мар 2010 21:09

Cesc Fabregas, аз ако исках да не видите за какво става дума или да не си давате мнението, нямаше да го попитам тук, а на ЛС.
:)
Всяко мнение е добре дошло и се радвам, че имаш позиция, която не е лишена от логика :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 мар 2010 21:22

stenly написа:Всяко мнение е добре дошло

Моето мнение е същото, като твоето по-горе. Казвам го със съзнанието, че имам и аз известна вина. :oops: Може би малко комуникирах с Пламен и затова някои неща не сме ги "ошлайфали", но това евентуално ще го коригираме заедно с него. :geek:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 21:47

stenly написа:Cesc Fabregas, аз ако исках да не видите за какво става дума или да не си давате мнението, нямаше да го попитам тук, а на ЛС.
:)
Всяко мнение е добре дошло и се радвам, че имаш позиция, която не е лишена от логика :)

Аз пък се радвам, че ми се приема мнението :)
След 2 седмици имам имен ден, така че мислете къде ще ходим да ви черпя. :oops: Всички са поканени, ако имат желание ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 мар 2010 21:58

Cesc Fabregas написа:След 2 седмици имам имен ден, така че мислете къде ще ходим да ви черпя. :oops: Всички са поканени, ако имат желание ;)

Какъв имен ден бре адаш? Аз, никога не съм празнувал такъв. Виж, имен месец си имаме (март) ;) , ама за ден, не знам. Някой св.св. Мартин ли е?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 22:09

Casper написа:
Cesc Fabregas написа:След 2 седмици имам имен ден, така че мислете къде ще ходим да ви черпя. :oops: Всички са поканени, ако имат желание ;)

Какъв имен ден бре адаш? Аз, никога не съм празнувал такъв. Виж, имен месец си имаме (март) ;) , ама за ден, не знам. Някой св.св. Мартин ли е?

Да, имаме имен ден на 14.04 ;) Пише го и в календарите, а и от малък го знам и си го празнувам ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 24 мар 2010 22:35

Стига да нямам ангажименти ще дойда ;)