Левски - Мишки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Левски - Мишки

Мнениеот kambata » 24 мар 2010 18:23

Топчо, Бардон, Йовов, Сърмов, Бензукан-чупливия, Кривия, тоя новия Петраш абсолютни фигуранти, колкото до младите - и тях ги няма никакви, Балтанов и Огнянов търкат пейката вече години, същото ги чака и Станчев и Цачев, друг вечен талант Хичу, абе...оправия няма. Трябва да бъдат изгонени всички Батков да напуска отбора Гонзо шеф на ДЮШ и да се почва отначало с треньор от западна Европа и НОРМАЛНА селекция

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 24 мар 2010 18:24

Стига бе !!!! Тиберканин и Бистрон ??? :lol: Генев и Хичо са класи над тях и виж на какво приличаме !

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 24 мар 2010 18:27

Гонзоооо ЛЕВСКИ не е училище за бавно развиващи! Реве ми се как може
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 18:28

Gretna написа:Отзад без промяна. Тази защита с подкрепа от халфовете си е добра.

Ти ме разби направо!?! Днес нито един от защитниците не знаеше дали тва е истински мач, или сънува!!! :!: :evil: :evil: :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 24 мар 2010 18:28

Това е положението с президент Идиот и без треньор. :x
То пък чак едно положение да нямаш за цял мач ... егати. :shock:
Много сме зле за съжаление. :(
Изображение

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 24 мар 2010 18:30

Не знам как мислите, но мисля че наистина е по добре да пропуснем еврорурнирите
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 мар 2010 18:32

vladipo написа:Както казах има грешка в подготовката, ако я нямаше Дарко щеше да е в игра. Аз все още твърда, че Христов е уникален нападател и следа мачовете му във Висла играе една идея по-добре отколкото в Левски. Рабех не ни е нужен имаме си шаки, но футболист като Давит Бистрон би ни свършил много работа. Отчитам като грешка и преотстъпването на Тиберканин, който също би ни помогнал. Да не говора за футболистите в Мездра.

Точно за Бистрон и аз много се надявах да остане, но за Христов не съм съгласен. Гледах го по нета във Висла - и там си е същата дупка. А Рабех беше класа над всичките ни защитници, но не можахме да го вкараме в правия път.
Накратко, тоя сезон се провалихме във всичко - треньори, трансфери, подготовка... Колкото и да ми е неприятно, задава се есен без евромачове.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 24 мар 2010 18:32

L_Messi написа:
vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Пич, шампиони станаха част от сегашните футболисти, но с Дарко, Зе, Живко, Гаджев, Бистрон и Рабех, както и с немалката заслуга на Г.Христов, въпреки че той впоследствие се издъни. И най-вече с нападателят, голмайсторът и капитанът Г.Иванов, а не с треньорът Г.Иванов. Това си е повече от половин отбор и всеки един от изброените по-горе играчи е по-добър от сегашните им заместници.

Дам така си е. Живко колкото и да е зле някой път е с класа над Петраш. Рабех колкото и да е алкохолизиран и демотивиран, беше с класа над другите. Гонзо като футболист беше с 2 класи над Антонов, Зе също имаше много решаващи голове. Просто разликата с предишния отбор е голяма, не може да се сравняват.
След тоя мач и аз съм съгласен да се спира първенството :)
Последна промяна от comandosa1 на 24 мар 2010 18:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 24 мар 2010 18:32

Deliba6 написа:
Toninik написа:Хубаво де, да предположим че Батков иска да продаде клуба, ама на КОЙ? Като няма купувач кво правим? За мен е най-добре Борат да повери клуба на Сираков, да дава някаква приемлива сума пари и търпеливо да чака.

Стига с това "На кой?" Да го остави на нас! Ще го издържаме или няма да го има, но няма да срами името и няма да пълни гушата на тази гад!!! :geek: :geek: :geek:

Подкрепям предложението :!:
8-)
Изображение

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 24 мар 2010 18:32

Deliba6 написа:
Toninik написа:Хубаво де, да предположим че Батков иска да продаде клуба, ама на КОЙ? Като няма купувач кво правим? За мен е най-добре Борат да повери клуба на Сираков, да дава някаква приемлива сума пари и търпеливо да чака.

Стига с това "На кой?" Да го остави на нас! Ще го издържаме или няма да го има, но няма да срами името и няма да пълни гушата на тази гад!!! :geek: :geek: :geek:

Ми айде, щом си толкова ентусиазиран, дай да се организираме и да си купим отбора. Батков го продава за 15 000 000 евро, ако приемем че около 1 милион левскари са готови да дадат по 15 евро, работата е готова! Изглежда лесно а? Но сложното е организацията. За тая кауза трябва да привлечем влиятелни хора - бифши футболисти, бизнесмени... това което се опитват да направят Ботев в момента, но при нас трябва да е доста по мащабно. Ние с теб не можем да решим и да го купим. Много народ трябва да запалим, иначе ако се организираме аз съм твърдо ЗА!

Върни се в “Левски”