Тааа коментара ми за мача
първия гол - от дузпа - не е ли малко странно, че срещу Монтана от началото на кръга са свирени 2 дузпи и то в мачове, които не се предават, като първата беше за да може Лечковия Сливен да се отдалечи от групата на изпадащите, а втората, заради следната схема - Славия дава на Левски, Монтана дава на Славия. още повече че треньора ни до преди 2-3 месеца работеше в Славия и че 1-2 от титулярите ни са слависти под наем
за останалите голове нямат особен коментар - когато виждаш, че губиш и остава малко време тръгваш на вабанк в атака и оттам ни вкараха 3те гола
СЛАВИЯ - Монтана 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FK_Montana
- Контакти:
Re: Славия - Монтана 4:0
ЦСКА Шампион
FK_Montana написа:Тааа коментара ми за мача
първия гол - от дузпа - не е ли малко странно, че срещу Монтана от началото на кръга са свирени 2 дузпи и то в мачове, които не се предават, като първата беше за да може Лечковия Сливен да се отдалечи от групата на изпадащите, а втората, заради следната схема - Славия дава на Левски, Монтана дава на Славия. още повече че треньора ни до преди 2-3 месеца работеше в Славия и че 1-2 от титулярите ни са слависти под наем
за останалите голове нямат особен коментар - когато виждаш, че губиш и остава малко време тръгваш на вабанк в атака и оттам ни вкараха 3те гола
Абе пич-ти май не си прочел какво си написъл.Хем сте дали мача на Славия-хем после пъл сте тръгнали вабанк да изравнявате!!Айде по-сериозно!!

- slavia_forever
- Контакти:
FK_Montana написа:Тааа коментара ми за мача
FK_Montana (ЦСКА шампион), та случайно ли се "канехме", както го правихме, преди мача на "Осогово"?!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Не можах да гледам мача , по обясними причини все пак е работен ден , някой ще каже ли има ли светлина в тунела за нас
- FK_Montana
- Контакти:
cska_90 написа:FK_Montana написа:Тааа коментара ми за мача
Абе пич-ти май не си прочел какво си написъл.Хем сте дали мача на Славия-хем после пъл сте тръгнали вабанк да изравнявате!!Айде по-сериозно!!
да знам какво съм написал - треньора като е продал мача какво си мислиш че е казал на играчите - хайде сега играйте слабо та да паднем и да вземем пари. такива неща се правят с указания към играчите, които ще дадат по-голям шанс на Славия - не може до преди 2-3 месеца да си в Славия и да не знаеш стила на игра, за да можеш да ги биеш
ЦСКА Шампион
Добра победа постигната със слаба игра. Великолепен гол на Жуниньо.
Поздравления за пичовете от Монтана, с които си направихме веселбата по време на изключително скучния мач! Едно, две, три......
Поздравления за пичовете от Монтана, с които си направихме веселбата по време на изключително скучния мач! Едно, две, три......

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- plamen etov
- Контакти:
Re: СЛАВИЯ - Монтана
slavista123 написа:Браво на момчетата , надминаха очакванията ми
Честита победа,а защо ви трябваше този цирк с Левски,сигурен съм че не това бяха възможностите на Славия.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Браво сетили сте се че може да играете
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Честита победа. Но не можахте ли да свършите под 2.5 гола, че мачът от ''Надежда'' ми излезе 1 

Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.