Така повече ли ви харесва??

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Така повече ли ви харесва??

Мнениеот gugushito » 24 мар 2010 16:57

Yasso написа:
cska_90 написа:...Няма ги всички тези момчета,които наричахте няркомани,олигофрени и незнам си какво????Много приятна атмосфера нали-тихо ,кротко!!!Е извинявайте,ама на мене така не ми харесва!!А къде сте-ИСТИНСКИТЕ фенове-защо пак ви няма???Нали тези хулигани ви пречеха -сега ги няма-ама вие пак сте си у вас,нали???

Онези, които бяха в първите редици на навлезлите на терена и мятащи камъни по зрителите в Мездра не са фенове на ЦСКА, така че не ми обяснявай глупости......Те са точно такива, каквито ги описваш :!:

Ако ти не работиш - има хора които са на работа и не могат да дойдат в Кюстендил от другия край на България....Съжалявам че ще го кажа точно на теб, но с тази тема много се изложи.... :!:

А иначе - гол за Пирин няма - но какво да правим - да разпускаме съдийската комисия ли?!! Да не сме отбора на Държавна сигурност :?: .... :evil:

++100000

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2010 16:59

cska_90 написа:
bobonikolov написа:Да,така много повече ми харесва!!!По-добре тихи и в сектора,отколкото развилнели се п******вци на терена.И на всичкото отгоре ги защитаваш.Аз сега ще се обърна към тях.Предупреждавам,че думите ми няма да се харесат на никой.
Към всички олигофренчета,заради които ЦСКА сега е на колене:
БЛАГОДАРЯ ВИ,че чрез действията си сте напът да изгоните един от най-добрите треньори в Румъния,успял да класира Клуж в групите на шампионската лига.БЛАГОДАРЯ ВИ,че заради вас,утрепки такива,сега любимият ми отбор не може да победи,защото футболистите се страхуват за живота си!!!БЛАГОДАРЯ на майките и бащите ви,че са създали такива тъпи копелета като вас,чиято единствена задача като идат на стадиона е да предизвикат безредици и да ядат бой.Само,че за ваше огромно съжаление онзи ден ги нямаше онези чичковци с палките та да ви дадат дажбата.Знам,че отивате на мач не за друго а за да си изпросите боя правейки се на мъже.Знам,също и че не сте нищо повече от едни 16-17 годишни пикльовци,които до вчера са се напикавали в гащите,а днес хвърлят камъни по малки деца и невинни хора на стадиона.ТОВА ЛИ ВИ Е МЪЖЕСТВОТО БЕ КОМПЛЕКСАРИ????Много сте ми смешни после като ви насинят камбаните как почвате да ревете за майките си и заедно с тях се появявате по телевизии и вестници,разправяйки че сте малтретирани.Голямата работа сте като се перчите на по-слаби от вас,ама като дойдат полицаите и ви шибнат 2-3 шамара се посирате от страх.Да,аз може да не съм на всеки мач на стадиона,но това не ме прави фалшив фен.Истинските фенове,са тези симпатизират на отбора и не му пречат!!!.Тези,които направиха зулумите в Мездра бяха всичко друго, но не и истински фенове.Те бяха една долна сган от тъпи копеленца,които си търсеха боя,но за голямо съжаление нямаше кой да им го даде.
Към автора-знам,че си истински фен на отбора,но моля те не ги защитавай тея отрепки.Може да са били на стадиона,но това не ги прави фенове.Знам,че думите ми са остри,но това е положението.Това мисля това казвам.Ако мача в Мездра беше завършил нормално,макар и със загуба щяхме да имаме пълното право да обвиняваме футболисти и треньори.Но след като мача беше прекъснат и не се знаеше какво ще стане не мога да ги хуля.Вярно е,че играха слабо но това е футбол.Може да загубиш един,два или пет мача,а после може да спечелиш 10.Нищо не се знае.Само,че в БГ не е така.Ако отобра загуби един мач и айде-футболистите са бездушници,продажници,бездраници.Ако съшите тези футболисти спечелят следващия мач веднага стават най-класните,най-добрите и т.н.Ако искат модерите нека ме баннат.Знам,че сега всички ще тръгенте да ме храните за думите ми,но това е.Не можах да се сдържа да кажа това,което мисля по адрес на онези олигофрени.Моля останалите нормални привърженици на отбора да ме извинят.Тях не ги засягат думите ми.
П.С.Да не мислиш,че пеенето го правят точно онези?Ами сори,ама след последните събития и на мен не ми се пее.Не ми харесва,че ги няма песните и хореографията,но ми харесва,че ги няма идиотите от неделя.

Еми точно те правят всичко-да!!!А кой мислиш прави тези хорееографии,мисли песни и т.н.!!!Точно тези ултраси-да има и идиоти сред тях,но повечетоса свестни момчета!!Познавам някой от тях и ти го гарантирам!!!Да някой наистина отиват за да се бият-но имаше и такива,които нахлуха,защото обичат ЦСКА-защото им писна да се гаврят с този отбор.Защото им писна всеки път като дойде пролет и да да ния бият всички дето ни хванат!!Защото това в Мездра НЕ беше мач,а беше цирк.

Добре,щом познаваш свестни сред тях,ми покани ги да идат на мача в Кюстендил?След като те не са виновни,защо не са на мача?Това оправдание ,че е имало нахлуване заради бездушната игра да ти кажа звучи тъпо.Всички знаеха,че това е само предтекст и целта на нахлуването не беше да вразумят футболистите.Трябва човек да има наистина болен мозък за да мисли,че така се решават проблеми.Това ли са преданите фенове?Да бият кой където сварят без да имат причина.Ако са наистина свестни твоите приятели нямаше да последват онази сган на терена.Не разбраха ли,че имаме 8 нови футболисти?Че на тези футболисти им трябва време да привикнат с терените и ситуацията в БГ първенството.Или за тях думата аклиматизация не съществува?И аз не съм доволен,че играта не върви,ама пък на мен ми писна в Европа да ни се смеят заради тези идиотщини,които ги правят определени хора.Кажи ми в целта на нахлуването включваше ли се крадене на телефони и якета?И това ли е начин да се накарат футболистите да играят.Някой беше публикувал коментари от 14-ката след мача.Един казваше,че се кефи на якето,което е откраднал и ще го продава.Друг пък казва,че не му пука от наказанието така и така нямало да ходи повече на мачове,защото му било скучно.Това ли са предани фенове?И ми кажи как тези фенове милеят за отбора?По какъв начин след като натрепаха този отбор,за който уж милеят?П.С. Нищо лично към теб.Просто съм на мнение,че има хиляди други начини да се реши този проблем.Примерно след мача се събират фенове и чакат футболистите пред съблекалните за да им изкажат болката си и заедно да търсят решение на проблема с безличната игра.Спомни си преди няколко години как го направиха ултрасите на Левски.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 17:17

Не са ми приятели.Просто казах ,че ги познавам.А ти мжд не схвана ли,че това за якето беше ирония!!!!Недейте да цитирате така извадено от контекста!!!

Добре,ако не е било заради играта-защо според тебе беше нахлуването???Имало нови играчи-а защо???Всеки път е така-лятото пак ще иамме новеи и пак ще искаш да им даваме време-е докога така????
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2010 17:34

Виж не знам какво ще става лятото,но знам какво става сега.Сега вместо в събота отбора да излезле мотивиран до краен предел срещу Левски,той отново ще ислезе наплашен.Наплашен от това,че може случката от Мездра да се повтори.Криза в отбора нямаше.Сега благодарение на тези елементарни хора я има.Какво бездушно видяха в играта на отбора срещу Локо Пловдив или срещу Спортист.Дори и срещу Берое не играха лошо,макар да не успяхме да вкараме.Защото това нахлуване да ти кажа е било планирано.Не знам колко е било иронично това от форума,но знам,че дайствително имаше откраднати телефони и якета.По твоята логика трябва проблемите да се решават така-като не ми харесва как играе отбора отивам,бия 2 шамара на футболистите и после нещата стават песен.Не си ли задаваш въпроса,че отбора сега изпитва трудности точно заради боя?Че тоя бой вместо да им подейства възпитателно сега им действа отрицателно,какъвто не е бил първоначалния замисъл.Или сега ще кажеш не са яли достатъчно бой,щом днес пак играха така.Приятелю света отдавна е в 21-ви век и подобни проблеми се решават цивилизовано.Вече ти казах как.С разговори.Според мен онзи ден онези нахлуха чисто и просто заради простотията и да се покажат какви мъжленца са.Както и за да откраднат де що могат.Както казва един съфорумник преди мен-защо иначе не нахлуят ако играят срещу Левски или срещу Локо Пд?Защото на тея мачове се посират от стах затова.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 17:42

Човек-как да ти обесня че бях там и нямаше никакви откраднати телефони и якета!Това са измислици!!! ;) ;) ;) ;)

А иначе -добре може и да не е било най-правилното решение,но и те си имат свойте причини!!!

Както и да е-няма значение-важното е че без тези хора я няма атмосферата каквото и да си говориме тука!!Видя се днеска!!
Изображение

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 24 мар 2010 18:08

Още след мача в Мездра, казах, че истинските фенове са на стадиона, а не във форума и естествено ме оплюха.Оплюха ме естествено"интернет феновете", които едва ли някога са стъпвали на стадиона, но евентуално някога биха завели децата си на мач. Ами на тях им казвам, че моя син от 3 годишен го водя по мачове и няма нищо страшно. Сега вече е голям, в агитката е, сядаме в различни сектори и пак няма нищо страшно. Когато отбора гостува, организират се , отиват подкрепят отбора и пак няма нищо страшно,дори е нещо нормално за тези които обичат футбола и отбора си. Но истинските фенове, не биха позволили да се ебават с отбора им. В това, че няма откраднати телефони и якета, на мача в Мездра съм абсолютно сигурен. На тези на които има харесва така , да няма агитки им препоръчвам да отидат на театър.Както е тръгнало май ...А група ще остане театралната група на Литекс, Левски и Славия, а Б група ще е истинската, дори и по посещаемост на публиката. Препоръчвам ви да изгледате поне един мач от съседна Гърция, на Олимпиакос, Панатинайкос, или ПАОК, да видите за каква футболна атмосфера по стадионите става въпрос. На истинските фенове на ЦСКА, пожелавам успехв борбата им !!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2010 18:15

labrador2 написа:Още след мача в Мездра, казах, че истинските фенове са на стадиона, а не във форума и естествено ме оплюха.Оплюха ме естествено"интернет феновете", които едва ли някога са стъпвали на стадиона, но евентуално някога биха завели децата си на мач. Ами на тях им казвам, че моя син от 3 годишен го водя по мачове и няма нищо страшно. Сега вече е голям, в агитката е, сядаме в различни сектори и пак няма нищо страшно. Когато отбора гостува, организират се , отиват подкрепят отбора и пак няма нищо страшно,дори е нещо нормално за тези които обичат футбола и отбора си. Но истинските фенове, не биха позволили да се ебават с отбора им. В това, че няма откраднати телефони и якета, на мача в Мездра съм абсолютно сигурен. На тези на които има харесва така , да няма агитки им препоръчвам да отидат на театър.Както е тръгнало май ...А група ще остане театралната група на Литекс, Левски и Славия, а Б група ще е истинската, дори и по посещаемост на публиката. Препоръчвам ви да изгледате поне един мач от съседна Гърция, на Олимпиакос, Панатинайкос, или ПАОК, да видите за каква футболна атмосфера по стадионите става въпрос. На истинските фенове на ЦСКА, пожелавам успехв борбата им !!!

А не допускаш ли,че истиските фенове може да искат да дойдат на стадиона,но да нямат тази възможност?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 мар 2010 19:23

И с какво тези помогнаха на любимия си отбор?С 0на 4 ли?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 21:37

labrador2 написа:Още след мача в Мездра, казах, че истинските фенове са на стадиона, а не във форума и естествено ме оплюха.Оплюха ме естествено"интернет феновете", които едва ли някога са стъпвали на стадиона, но евентуално някога биха завели децата си на мач. Ами на тях им казвам, че моя син от 3 годишен го водя по мачове и няма нищо страшно. Сега вече е голям, в агитката е, сядаме в различни сектори и пак няма нищо страшно. Когато отбора гостува, организират се , отиват подкрепят отбора и пак няма нищо страшно,дори е нещо нормално за тези които обичат футбола и отбора си. Но истинските фенове, не биха позволили да се ебават с отбора им. В това, че няма откраднати телефони и якета, на мача в Мездра съм абсолютно сигурен. На тези на които има харесва така , да няма агитки им препоръчвам да отидат на театър.Както е тръгнало май ...А група ще остане театралната група на Литекс, Левски и Славия, а Б група ще е истинската, дори и по посещаемост на публиката. Препоръчвам ви да изгледате поне един мач от съседна Гърция, на Олимпиакос, Панатинайкос, или ПАОК, да видите за каква футболна атмосфера по стадионите става въпрос. На истинските фенове на ЦСКА, пожелавам успехв борбата им !!!

Мерси пич за разбирането!!!Да вярно ултрасите сме по буйни и някога вършим глупости-но СМЕ ТАМ на стадиона,а не пред телевизорите!!
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2010 21:51

Само,че от тези глупости понякога умират хора.Затова повечето предпочитат да си останат вкъщи вместо да идат на мач,където могат да пострадат.

Върни се в “ЦСКА”