Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Мнениеот Empty » 24 мар 2010 12:50

Това го е казал нарочно за да не се гаврят с ЦСКА.Понеже, както стана ясно нямаха основателно право да пишат 4:0., а трябваше да се доиграят 20-те минути.Може би това го е вбесило.Той и Батков щеше да вади Левски :) Това е за пред журналята, иначе кой би изкарал отбора си след, като е налял повече от 15-20 милиона ;)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 24 мар 2010 12:57

Не смее той и Бай Ганьо щеше да ни вади ама...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 24 мар 2010 13:00

Смешник е този Борисов, на приказки е много силен... а за изваждането на отбора ще кажа само - ДАНО!!!

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 24 мар 2010 13:02

cska_90 написа:Този ми пада все повече в очите!!Ще вади той-отбора НЕ е негов!!!!
Той не е платил нищо за да е собственик - запитан от Диков дали е вярно се измъкна, а като иска да вади отбора - ми те са си за вадене по наредба в В група
Апропо: май Батков ви го връща заради казанската афера :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 24 мар 2010 13:04

gun175 написа:Смешник е този Борисов, на приказки е много силен... а за изваждането на отбора ще кажа само - ДАНО!!!

Може да е всякакъв, но ако не беше той никой друг нямаше да помогне на ЦСКА и сега щяхме да смв в Б или В група така, че имайте малко уважение към хората, които влагат собствените си пари за наше удоволствие :?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2010 13:05

cska_90 написа:Този ми пада все повече в очите!!Ще вади той-отбора НЕ е негов!!!!Това да не е Пирин!Ако иам пари и ресурси да остава,ако не- довиждане!!!Дано не съм прав,но започва доста да ми прилича на един бивш собственик!!! :evil:Евала,че ни извади от кризата-затова няма спор-ама май е напът да ни вкара в доста по-дълбока!!

да не говорим, как говори за титлата.Сдадахме ала бала.Батков може да е всичко, ама поне винаги е оптимист.Това ми харесва в него!Не може да водиш най-големият клуб в България и да викаш еми ние сдадохме титлата при положение, че има оше 9 кръга!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
Контакти:

Мнениеот НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ » 24 мар 2010 13:09

Споко бе Митко, споко бе Борисов .... те футболистите и феновете ви само ще затрият клуба в следващите 5-6 мача .....

Пък ако решиш да вадиш отбора, обади ми се. НА ГРЪБ ЩЕ ТЕ ЗАНЕСА ДО БФС ДА СИ ПУСНЕШ МОЛБАТА И СЛЕД ТОВА ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ТЕ НОСЯ ТАКА КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ ...................................... :) :) :)

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 24 мар 2010 13:12

БФС ги пожали Борисов сега трябва да действа :)
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 24 мар 2010 13:14

Борисов,нека си говори каквото си иска,говори врели-некипели,защото знае,че ЦСКА ще е шампион тази година.Колкото и данеим се вярва на мнозина,всичко е един фарс от негова страна.Слушаите какво ви казвам,запомнето думитеми :)
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 мар 2010 13:14

Може да си има свои съображения,обаче...това ми прилича на Бай Ганьо,дето искаше да вади Левски от групата,през есента.Само вдига пушилка.Това сме го виждали,вече.Писна ми от такива простотии.Д.Борисов,не е много по-различен от Батков.И двамата нищо не разбират от футбол,обаче се правят на големи разбирачи.
П.П.Да ме извинят червените фенове,но ще ми бъде много по-интерсено,без двата отбора,Левски и ЦСКА.Поне един шампионат,да има такъв,много фенове,ще сме доволни.
Само Черно море.

Върни се в “ЦСКА”