Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството
Това го е казал нарочно за да не се гаврят с ЦСКА.Понеже, както стана ясно нямаха основателно право да пишат 4:0., а трябваше да се доиграят 20-те минути.Може би това го е вбесило.Той и Батков щеше да вади Левски
Това е за пред журналята, иначе кой би изкарал отбора си след, като е налял повече от 15-20 милиона 
- Gonzo0009
- Контакти:
Не смее той и Бай Ганьо щеше да ни вади ама...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Смешник е този Борисов, на приказки е много силен... а за изваждането на отбора ще кажа само - ДАНО!!!
Той не е платил нищо за да е собственик - запитан от Диков дали е вярно се измъкна, а като иска да вади отбора - ми те са си за вадене по наредба в В групаcska_90 написа:Този ми пада все повече в очите!!Ще вади той-отбора НЕ е негов!!!!
Апропо: май Батков ви го връща заради казанската афера
gun175 написа:Смешник е този Борисов, на приказки е много силен... а за изваждането на отбора ще кажа само - ДАНО!!!
Може да е всякакъв, но ако не беше той никой друг нямаше да помогне на ЦСКА и сега щяхме да смв в Б или В група така, че имайте малко уважение към хората, които влагат собствените си пари за наше удоволствие
- POPCORN
- Контакти:
cska_90 написа:Този ми пада все повече в очите!!Ще вади той-отбора НЕ е негов!!!!Това да не е Пирин!Ако иам пари и ресурси да остава,ако не- довиждане!!!Дано не съм прав,но започва доста да ми прилича на един бивш собственик!!!Евала,че ни извади от кризата-затова няма спор-ама май е напът да ни вкара в доста по-дълбока!!
да не говорим, как говори за титлата.Сдадахме ала бала.Батков може да е всичко, ама поне винаги е оптимист.Това ми харесва в него!Не може да водиш най-големият клуб в България и да викаш еми ние сдадохме титлата при положение, че има оше 9 кръга!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
- Контакти:
Споко бе Митко, споко бе Борисов .... те футболистите и феновете ви само ще затрият клуба в следващите 5-6 мача .....
Пък ако решиш да вадиш отбора, обади ми се. НА ГРЪБ ЩЕ ТЕ ЗАНЕСА ДО БФС ДА СИ ПУСНЕШ МОЛБАТА И СЛЕД ТОВА ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ТЕ НОСЯ ТАКА КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ ......................................

Пък ако решиш да вадиш отбора, обади ми се. НА ГРЪБ ЩЕ ТЕ ЗАНЕСА ДО БФС ДА СИ ПУСНЕШ МОЛБАТА И СЛЕД ТОВА ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ТЕ НОСЯ ТАКА КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ ......................................
БФС ги пожали Борисов сега трябва да действа 
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Борисов,нека си говори каквото си иска,говори врели-некипели,защото знае,че ЦСКА ще е шампион тази година.Колкото и данеим се вярва на мнозина,всичко е един фарс от негова страна.Слушаите какво ви казвам,запомнето думитеми 
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Може да си има свои съображения,обаче...това ми прилича на Бай Ганьо,дето искаше да вади Левски от групата,през есента.Само вдига пушилка.Това сме го виждали,вече.Писна ми от такива простотии.Д.Борисов,не е много по-различен от Батков.И двамата нищо не разбират от футбол,обаче се правят на големи разбирачи.
П.П.Да ме извинят червените фенове,но ще ми бъде много по-интерсено,без двата отбора,Левски и ЦСКА.Поне един шампионат,да има такъв,много фенове,ще сме доволни.
П.П.Да ме извинят червените фенове,но ще ми бъде много по-интерсено,без двата отбора,Левски и ЦСКА.Поне един шампионат,да има такъв,много фенове,ще сме доволни.
Само Черно море.