Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Мнениеот crap » 24 мар 2010 12:36

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че след скандала в Мездра и последвалото наказание, се замисля дали да не извади отбора от първенството. "Знаете, че досега съм запазвал колегиален тон към всички. Но нещата вече излизат извън контрол. Ако ЦСКА им пречи, да кажат и ще напуснем шампионата. Сериозно се замислям дали да не извадя отбора от първенството. Решенията за наказанията и служебната загуба бяха взети предварително. Много ясно, че е имало натиск върху комисията. Явно БФС се страхува от възможността ЦСКА да стане шампион и се взеха необходимите мерки да ни спрат към титлата", заяви Борисов пред "Тема Спорт".

"Възмутителното е, че и част от тези, които се бият в гърдите, че са големи фенове на ЦСКА, също не желаят да станем първи. Какви са тези привърженици, каква е тази подкрепа, на кого помагат - на нашия отбор или на други... Андоне ми каза, че е готов да напусне. Чрез слугинажа си БФС обслужва чужди интереси, толерира други отбори и пречи на честното съперничество. ЦСКА явно е сам срещу всички", добави босът на 31-кратните шампиони.

И таз добра!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Мнениеот TPAKTOP » 24 мар 2010 12:38

Абе човека до някъде си е прав...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 12:38

Този ми пада все повече в очите!!Ще вади той-отбора НЕ е негов!!!!Това да не е Пирин!Ако иам пари и ресурси да остава,ако не- довиждане!!!Дано не съм прав,но започва доста да ми прилича на един бивш собственик!!! :evil:Евала,че ни извади от кризата-затова няма спор-ама май е напът да ни вкара в доста по-дълбока!!
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 мар 2010 12:40

Според мен вдига пушилка, да не е луд да извади отбора?! Трябва сега да започнат дела срещу ТС БФ(* и да ги нас*рат!
YA GUNNERS YA

haha

Мнениеот haha » 24 мар 2010 12:44

Смешен плач.Напълно празни приказки на Борисов,с тях цели единствено и само да привлече вниманието.Защото,сигурно помните,че и Батков щеше да вади Левски от "А" група и да ги мести да играят в Африка,ако ме лъже паметта,но естествено,нищо не стана.Тази ситуация е абсолютно същата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 мар 2010 12:45

Определено трябва да спираме първенството. Ама не феновете да го правят както стана в Мездра. Трябва най -вече президентите да седнат и да кажат. Спираме, оправяме стадиони и бази и след това почваме на чисто. Ако продължим в същия дух просто ще стане нещо страшно.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 мар 2010 12:48

През годините много футболни босове се правиха на чок отворени и искаха да вадят отборите си от А група ,но никой от тях нямаше смелост да го направи .

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 24 мар 2010 12:48

Де тоз късмет :) но за съжаление това са приказки,колкото да се вдига шум и ако се стресне някой,може и да подпре Цска при следващите подобни случки,чист натиск върху бъдещи решения на БФС.
Снощи бях на гости на един приятел цесекар,който ми каза,че вече твърдо е решил да не гледа мачове на отбора.Според него освен,че нищо не играят, публиката е втората в България,която е съпричастна в разбиването на отбора си. :!: :idea: :!:
Последна промяна от MTK на 24 мар 2010 12:55, променено общо 1 път.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 мар 2010 12:48

Аз наистина смятам че ако наливаш парите си в нещо трябва всичко да е ОК. Ако примерно си строиш къща и тъкмоизливаш основите и ти дойде някакъв кретен и ти каже абе сега на новите планове се оказа че не цялата земя е твоя и започнат всякакви такива пирипетии логично е човек да се откаже. В момента съм сигурен че работата в БФС не е чиста. Всички го знаят. Но съм склонен да твърдя че в момента БФС не "тъмно синьо" както някой го определят а чисто оранжево. Има нещо гнило но ние може би никога няма да го разберем. Иначе фразата "ще извадя отбора" ми напомня за овчата глава още като беше треньор на Спартак Плевен как вадеше отбора постоянно. Дано да не стане ама ако наистина тръгне да го прави ще е добре първо да покаже неуспорими доказателства пред цялата общественост
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2010 12:50

И да го направи аз съм "ЗА".Колкото и странно да звучи.ЦСКА ще играе в по-долните дивизии,ще разчита само на продуктите на школата си и пак ще влезе в елита.Маскираните от Мездра отдавна ще са отишли на друг стадион да правят сечено на някой друг отбор,защото аз продължавам да твърдя,че това не са фенове на ЦСКА,колкото и да им се иска на някои хора.Ако наистина решат да го направят аз лично няма да им се сърдя на Титаните.Омръзна ми някои елементи в нашия футбол все да плюят по ЦСКА,все да се оправдават с дълговете на ЦСКА,със собствениците им,да свързват отбора с разни афери-казански,мазански и т.н.Да видим ако ЦСКА бъде изваден от А група,какви ще са оправданията на Батков към неговите фенове.Че Литекс са си купили титлата?Че Локо Сф има милиони дългове?Че Венци Стефанов и Митко Събев са мафиоти?И най-важното-ще видим колко по-силни ще станат останалите отбори от групата.Ще видим колко по-добре ще се представят в ЕКТ.Абе въобще ще видим как като го няма ЦСКА,че всичко ще стане розово и подредено в нашия мил български футбол.Едва тогава доста хора ще разберат,че ако го няма ЦСКА нещата няма да са доста по-различни.Че проблемите в техните отбори ще си останат,а дори и ще се появят нови.Че дори и да го няма ЦСКА Левски пак няма да е шампион,защото отбори като Пирин и Берое пак ще ги бият.Да не говорим за Литекс и Локо Сф.

Върни се в “ЦСКА”