Cesc Fabregas написа:Madridist написа:На българското първенство трябват чужденци,които вдигат класата. Такива за мен са Дембеле, Гранден,Платини, Жоазиньо и Нифлор.![]()
Според мен забравяш и Тасевски![]()
Той е контузен

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Cesc Fabregas написа:Madridist написа:На българското първенство трябват чужденци,които вдигат класата. Такива за мен са Дембеле, Гранден,Платини, Жоазиньо и Нифлор.![]()
antonzzzz написа:Гара Дембиле(пази багажа) засега показва признаци на класа.Жалко че в вътрешното ни първенство няма да може да се развива оптимално....
Модератор ЛокоПД написа:Cesc Fabregas написа:Madridist написа:На българското първенство трябват чужденци,които вдигат класата. Такива за мен са Дембеле, Гранден,Платини, Жоазиньо и Нифлор.![]()
Той е контузен
ros написа:От цялата тая работа ми се струва че първото име му е грешно... Някак по му отива ДОКТОР ДЕМБЕЛЕ .Като го гледах какви влизания и балтии прави гони доста бързо (почти на спринт) истинския.
Madridist написа:На българското първенство трябват чужденци,които вдигат класата. Такива за мен са Дембеле, Гранден,Платини, Жоазиньо и Нифлор.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта