Напълно съм съгласен с автора на писмото...
И изпитвам същите чувства като него...
И знам, че няма институция, която да обясни нормално това, което стана...
И е ясно, че ще е така докато си заравяме главите в пясъка или лумпените ги крият зад качулките си...
И не вярвам това да се оправи скоро,ЗАЩОТО НЯМА ВОЛЯ...
Защото е хубаво, когато има скандали и вниманието се обръща в друга посока...
Защото всички ние, които ходим на стадионите и виждаме тези вандали покрай нас - НИЩО НЕ ПРАВИМ за да ги ограничим...
Защото медиите, които отразяват срещите виждат напрежението и РАБОТЯТ В ПОСОКА НА СКАНДАЛА, А НЕ В ПРЕДОДВРАТЯВАНЕТО МУ...
Защото така наречените делегати ще си вземат парите и след седмица отново ще са там и ще обясняват как всичко е описано в доклада, но какво от това...
Защото ще излизат хора и ще казват "Какво да направим... Всичко е от сиромашия"...
И най-вече защото след среща наказание НА СТАДИОНА В МЕЗДРА НА СЪЩИТЕ ОНЕЗИ КАМЪНИ ОТНОВО ЩЕ ИМА МАЧ И ОТНОВО МОЖЕ ДА ИМА ПУБЛИКА НА ПИСТАТА и отново от сиромашия ще се продават билети докато може...
И отново...
И отново...
И за съжаление не му се вижда края...
И за съжаление за първи път ме бе срам, че съм част от Сектор Г
И дано никога вече да не се повтови това, което се случи в Мездра
И само ЦСКА
Отворено писмо до феновете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Отворено писмо...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Дучето колкото по-бързо освободи ЦСКА от присъствието си толкова по-добре за феновете на ЦСКА.Когато В.Божков заяви ,че лицето Д.Ангелов се издържа от футбола,знаете какво последва,феновете принудиха Божков да напусне.Когато бе отнет лиценза на ЦСКА вместо да се обединят фенове и ръководство и да скочат срещу БФС ,под режисурата на Дучето феновете направиха такива глупости,че направиха за смях клуба.За капак направиха един смешен митинг ,в който се видя целият потенциал на Дучето като организатор.Сега когато ръководството на ЦСКА заподозря измама с карти и фалшиви билети и реши да въведе ред,феновете нахлуха в Мездра на стадиона.Всички от редовните фенове на Армията знаят за далаверите с фалшиви билети зад които стоят Дучето и неговите приближени,но си траят.В Мездра вместо да се опита да въведе някакъв ред в агитката и да помогне на отбора,сценариста Дуче се подсмихваше под мустак и гледаше сейр.Интересно какво правеше синът му между тълпата на терена.На следващия ден Д.Ангелов на всеслушание обяви ,че ЦСКА тази година няма да е шампион,явно освен Борисов и някой друг му плаща.През годините в които е председател на фенклуба Дучето е направил толкова злини на клуба,колкото никой друг,затова трябва да си замине и да остави някой нормален фен да поеме фенклуба.
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Отворено писмо до феновете на ЦСКА
Много ми хареса мнението на автора на тази тема. В България всичко става все по-зле и по-зле. Единствената причина за това е че няма наказуемост на тези деяния! Жалко за ЦСКА, жалко че ме е страх да си заведа племенника на мач 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- wicked1913
- Контакти:
Е** МУ МАМАТА.....
ВСЕКИ ОТ ВАС РЕВЕ КОЛКО ГОЛЯМ ФЕН, И ЧЕ Е "ПОТРЕСЕН" ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ
АКО ИМАХТЕ ТОЛКОВА ФЕНОВЕ КОЛКОТО РЕВЛИОВЦИ, СТАДИОНА ВИ ВСЕКИ МАЧ ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛЕН, ФАКТ Е ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО СА НА СТАДИОНА И ДЕРАТ ГЪРЛА СА ТЕЗИ, КОИТО БЯХА В МЕЗДРА, А НЕ ТЕЗИ, КОИТО ГЛЕДАТ МАЧОВЕТЕ ПО ТВ(ДАНО ДА ИМ СЕ СЧУПИ ТЕХНИКАТА НА ПРО И РИНГ). А ако тези,които наричате "лумпени" се махнат от стадиона? Дали изобщо ще има някой на него, или пак ще си намирате оправдания защо не сте на мача???
Идеята на хората направили това нахлуване бе много добра, не може отбор от такива мърлячи,които не ги интересува изобщо за кой отбор играят да бъдат оставени да си правят каквото искат с фланелка носена от много велики и достойни футболисти през годините( не става дума само за цска, става дума за всеки отбор), НО не бе осъществена по правилния начин и по правилното време(не трябваше да се чупи имуществото на Мездра и да се нападат невинните хора по трибуните, и да се прекъсва мача, трябваше да направите мощно нахлуване след края и да бъдат пребити всички манекени, които получават по 5-10бона заплата а не ги е*е,че тази игра е за ФЕНОВЕТЕ, феновете тези които са на стадиона а не тези, които гледат всеки "домакински" мач по ши***ия телевизор, защото живеели на 1час път от борисовата градина или нещо от сорта).
Това е моето мнение, като неутрален наблюдател.
ВСЕКИ ОТ ВАС РЕВЕ КОЛКО ГОЛЯМ ФЕН, И ЧЕ Е "ПОТРЕСЕН" ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ
АКО ИМАХТЕ ТОЛКОВА ФЕНОВЕ КОЛКОТО РЕВЛИОВЦИ, СТАДИОНА ВИ ВСЕКИ МАЧ ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛЕН, ФАКТ Е ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО СА НА СТАДИОНА И ДЕРАТ ГЪРЛА СА ТЕЗИ, КОИТО БЯХА В МЕЗДРА, А НЕ ТЕЗИ, КОИТО ГЛЕДАТ МАЧОВЕТЕ ПО ТВ(ДАНО ДА ИМ СЕ СЧУПИ ТЕХНИКАТА НА ПРО И РИНГ). А ако тези,които наричате "лумпени" се махнат от стадиона? Дали изобщо ще има някой на него, или пак ще си намирате оправдания защо не сте на мача???
Идеята на хората направили това нахлуване бе много добра, не може отбор от такива мърлячи,които не ги интересува изобщо за кой отбор играят да бъдат оставени да си правят каквото искат с фланелка носена от много велики и достойни футболисти през годините( не става дума само за цска, става дума за всеки отбор), НО не бе осъществена по правилния начин и по правилното време(не трябваше да се чупи имуществото на Мездра и да се нападат невинните хора по трибуните, и да се прекъсва мача, трябваше да направите мощно нахлуване след края и да бъдат пребити всички манекени, които получават по 5-10бона заплата а не ги е*е,че тази игра е за ФЕНОВЕТЕ, феновете тези които са на стадиона а не тези, които гледат всеки "домакински" мач по ши***ия телевизор, защото живеели на 1час път от борисовата градина или нещо от сорта).
Това е моето мнение, като неутрален наблюдател.
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
Последни новини от футбола
Уважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:
1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.
2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.
3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.
И т.н.
Наздраве, Боби!
(by 7 дни спорт )
Уважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:
1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.
2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.
3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.
И т.н.
Наздраве, Боби!
(by 7 дни спорт )
А аз какво да кажа като пъвите ми спомени са от ЦДНА !!! Истината е една ''Фен -клуб '-овете се закриват ,и се регистрират наново ,членска карта със снимка ,членски внос -годишен който се плаща наведнъж и вход за сектор Г- само като покажеш картата .А наказанието трябваше да е ''Без публика до края на сезона '',Защото идиотите на дебелия пак ще влязт (без да знаят къде са ).справка : видеото от мача !!!И всичко ще приключи !
xWarden написа:crap написа:Иначе имаш право, има хора които много силно желят гибелта на ЦСКА, по-силно от колкото желаят успеха за своят отбор...
Айде поне веднъж кажете кои са тези хора ? ЦРУ ? МИ-6 или може би МОСАД ?
Сигурно всички наведнъж

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да жалим за някогашната публика -абсурд.Седял съм на стъпалата между секторите на мача на ЦСКА и Нотингам Форест.15 минути преди мача Армията се пръскаше по шевовете.Условието беше да не ставаме за да може милиционерите да ни виждат.Както казват много хора сегашното поколение на 18 -20 годишните са поколението на началото на прехода.За тях правила няма .Имат собствени идеали нямащи нищо общо с общовъзприетите.За тях и за всички нас като не разбират от добро -палката на ЗАКОНА!!!
П.П.Не искам да засягам някой от 18-20 годишните - не всички са лумпени!
П.П.Не искам да засягам някой от 18-20 годишните - не всички са лумпени!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Българската футболна публика, е публика с традиции! В последните 20 години наблюдаваме едно разсипване на футбола, и съответно публиката се оттегли за сметка на хулиганите. Истината е, че не това имаше в предвид автора. Пак изместихме темата...
YA GUNNERS YA
- wicked1913
- Контакти:
mgj8 написа:Условието беше да не ставаме за да може милиционерите да ни виждат.
Имат собствени идеали нямащи нищо общо с общовъзприетите.За тях и за всички нас като не разбират от добро -палката на ЗАКОНА!!!
За тебе това ли е добре? "Милицията" да те следи под лупа какво правиш, футболния стадион да не е театър? Гледал съм клипове от мачове през соц периода... е по гнусно нещо няма, заклевам се, никаква атмосфера, само ръкопляскане при гол, строга полицеищина, ти ако това искаш не може да ме убедиш,че и ти не си някое ченге или агент на ДС

А кой са за теб "общовъзприетите" идеали? Комунистическите глупости, които тотално са е*али мамата на твоето поколение? Това да си послушко и да хиляди хора да гледат как 3 ченгета набиват 1 разбунтувал се, и после да говорят колко са велики ли?
crap - А ти ще ми споделиш ли какви са традицийте на българската публика отпреди 1989г?
фалшива коса - фалшив футбол!