ЦСКА-Пирин!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kochi73

Re: ЦСКА-Пирин!!!

Мнениеот kochi73 » 24 мар 2010 10:57

много дълго отбора на Пирин няма победа над Цска за първенството,ако не ме лъже паметта последната победа на Пирин е през 1993г едва ли днес ще успеят да победят при положение че цялата титулярна защита няма да играе

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 мар 2010 10:57

Ако Пирин поведе в резултата предлагам да се викне армията,спец частите и всички районни управления на София.На агитката предварително трябва да им се изземат ножовките (заради гредите) и да им се раздадат комплект анцузи и по един телефон( за да не закачат децата по писитите).
Ако има истински мач.То той ще е 0:0
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2010 10:57

Aко паднеме днеска по-добре да вземем да се откажем от всичко!Това няма да е ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 мар 2010 11:01

Писах вече няколко пъти, този мач се явява най-важният за ЦСКА през пролетта. Днес или отборът ще се вдигне или просто падането ще продължи мнооооого дълго. Резултата в дербито също на 80% зависи от този мач. Имайки предвид обаче манталитета на тези играчи, които в момента са в ЦСКА не мисля, че могат да се стегнат и да започнат да играят както трябва. По-скоро очавам нов резил, дано ме опровергаят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2010 11:02

1 : 1 е моята прогноза.
Точно в този мач .....е много важно кой ще поведе !
Ако поведът "Орлетата", то ЦСКА много трудно ще стигне до победата !
Ако обаче вкарате първи ....аз лично не вярвам да имате проблеми.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 мар 2010 11:04

Аз мисля, че този път ще се разиграят. Просто нямат друга алтернатива. Много добре разбраха, какво е мнението на феновете, срещу имитирането на играта.Едва ли ще си го позволят отново. Вярно , че е клише това , че винаги казват: -ние играем за публиката на ЦСКА, но този път трябва и да го докажат за да върнат доверието в тях. Резултата от мача може да е всякакъв, но играта и желанието трябва да се доказват. Все пак се надявам, че ще победим, иначе отиваме в дупка, а от там трудно се излиза.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 24 мар 2010 11:05

POPCORN написа:Aко паднеме днеска по-добре да вземем да се откажем от всичко!Това няма да е ЦСКА!

този ЦСКА който е в момента ми е много ама много чужд ... имам чуството че гледам някакъв отбор където играе..... но само толкова не изпитвам онзи адреналин когато гледах ЦСКА преди - при Л.Пенев .....

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 24 мар 2010 11:05

crap написа:
xWarden написа:Срещу Локо мездра играхте безобразно, а Пирин се представя отлично...Прогнозата ми е 0:2 за Пирин

Ти го каза хаха :)

Те и Левски играха трагично срещу Миньор и Литекс, но това не им попречи да опукат Славия с 3:0....така че топката е кръгла от женски род...всичко е възможно ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 11:07

След Мездра има два варианта:

1.Или тези лиглъовци са разбрали,че така не може и това не е тим в който може да си живуркаш и да припечелваш някой лев в края на кариерата си,на гърба на милионите фенове!!!

2.Или ще продължат да се подиграват с емблемата!!!

Предстой да видим-даное първото,че иначе всеки да си хваща куфарите и да ходи да копае домати,че................. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 мар 2010 11:15

sslevski написа:Ако Пирин поведе в резултата предлагам да се викне армията,спец частите и всички районни управления на София.На агитката предварително трябва да им се изземат ножовките (заради гредите) и да им се раздадат комплект анцузи и по един телефон( за да не закачат децата по писитите).
Ако има истински мач.То той ще е 0:0

Пич, защо не вземеш да си потърсиш някъде червено-жълто шалче, че и на вас не ви е ясно положението. Нали знаеш, че който копае гроб други му, после сам пада в него. Така че, не давай тъпите си предложения, а си подкрепяй отбора.

Върни се в “ЦСКА”