Искрено ме разсмя
Състава занапред в Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Състава занапред в Левски!
[quote="Keanu^Reeves"][/quote]
Искрено ме разсмя
Сега сериозно,това лайно Ивелин Попов,обаче ти е слабата бръмка в гениалния иначе план. Пожелавам ти успех 
Искрено ме разсмя
110 години любов!
Re: Състава занапред!!!
=================МИТРЕВ=====================
=Станчев--Милиев=====Бензукан=====Минев====
===========Гаджев====Балтанов==============
==Хичо=======Бардон===========Жо=====
===========Цачев============
За мен това е максимума
=Станчев--Милиев=====Бензукан=====Минев====
===========Гаджев====Балтанов==============
==Хичо=======Бардон===========Жо=====
===========Цачев============
За мен това е максимума
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
================= ДУЧЕТО =====================
=ДУЧЕТО -- ДУЧЕТО===== ДУЧЕТО=====ДУЧЕТО ====
=========== ДУЧЕТО====ДУЧЕТО ==============
==ДУЧЕТО =======ДУЧЕТО ===========ДУЧЕТО =====
=========== ДУЧЕТО============

=ДУЧЕТО -- ДУЧЕТО===== ДУЧЕТО=====ДУЧЕТО ====
=========== ДУЧЕТО====ДУЧЕТО ==============
==ДУЧЕТО =======ДУЧЕТО ===========ДУЧЕТО =====
=========== ДУЧЕТО============
Keanu^Reeves написа:Сега ще ви обясна по примера на Деян Веселинов от телевизия Ринг - БГ как бих могъл да изградя един изцяло нов Левски от Лятото на 2010 година, ако ми бъде дадена властта в Левски за едно Лято и си водете Академични записки:
1. Естествено ще започна от там да направя масова чистка на ръководители, треньори и футболисти в Левски с цел освежаване на отбора и вкарване на нови хора със енергия и желание, които ще донесат новите Успехи на Левски на Европейско ниво в Шампионската Лига.
2. Ще се възползвам на максимален предел при масовата чистка на футболисти от Левски да спечеля максимален брой финансови средства от продажбата на основните досегашни футболисти на Левски, за да може със спечелените пари да извърша нова селекция в отбора.
А ето и колко смятам да получа като пари от чистката на играчи от Левски -
Георги Петков - продаден на Славия за 125 000 евро.
Елин Топузаков - продаден в Кипър за 125 000 евро.
Шакиб Бензукан - продаден в Мароко за 125 000 евро.
Петер Петраш - продаден в Словакия за 125 000 евро.
Йордан Милиев - продаден в Турция за 500 000 евро.
Майкъл Тевия - продаден в ЮАР за 100 000 евро.
Александър Александров - продаден на Локомотив(Пловдив) за 50 000 евро.
Георги Сърмов - продаден в Русия за 1 000 000 евро.
Дарко Тасевски - продаден в Русия за 2 000 000 евро.
Николай Димитров - продаден на Стяуа за 1 000 000 евро.
Седрик Бардон - прекатява с Футболната си кариера и се превръща в новата Легенда на Левски.
Димитър телкийски - продаден на новия Ботев(Пловдив) за 50 000 евро.
Мирослав Антонов - продаден в Полша за 250 000 евро.
Георги Христов - окончателно продаден на Висла(Краков) за 250 000 евро.
Христо Йовов - продаден в Гърция за 200 000 евро.
Еньо Кръстовчев - продаден в Турция за 300 000 евро.
Общо - 6 200 000 евро приходи от извършената Чистка в Левски.
3. Ще стартирам Проекта за нов Левски от Лятото на 2010 година с назначаването на нови Ръководители и Треньори в Левски, и със закупуването на нови МЛАДИ и ПЕРСПЕКТИВНИ Футболисти - ЛЕВСКАРИ.
А ето и как смятам да изградя организационната структура на новия Левски -
Изпълнителен Директор: ДОНЧО ДОНЕВ
Финансов Директор: Човек-Професионалист, който се е доказал като Финансов Специалист
Юридически Директор: Човек-Професионалист, който се е доказал като Юридически Специалист
Директор по Международните Отношения: НИКОЛАЙ ИЛИЕВ
Заместник-Директор по Международните Отношения: ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ
Директор на всички Треньори в Левски и техен Консултант: МИШО ВЪЛЧЕВ
Заместник-Директор на всички Треньори в Левски и техен Консултант: ВОЙН ВОЙНОВ
Старши-Треньор отговорен за Тактиката и Стила на игра: ИЛИАН ИЛИЕВ
Помощник-Треньор отговорен за Спортно-Техническата подготовка И Разузнаването на Противниците: ИЛИЯ ГРУЕВ
Помощник-Треньор отговорен за Мотивацията на Футболистите: СЕДРИК БАРДОН
Помощник-Треньор отговорен за Тренировките: НИКОЛАЙ МИТОВ
Помощник-Треньор отговорен за Тренировките: ВЛАДКО ШАЛАМАНОВ
Кондиционен Треньор отговорен за Физическата Подготовка и Възстановяването: Специалист от Английската Висша Лига
Треньор на Вратарите: Специалист от Германската Бундес Лига
Доктор отговорен за Хранителния режим, Допинга с позволени медикаменти и витамини и за Въстновяването на Футболистите: Английски Професионален Лекар
Доктор отговорен за Превенцията срещу контузии и най-добро лечение на Футболистите: Германски Професионален Лекар
Физио-Терапевт на Футболистите: Специалист от Английската Висша Лига
Психо-Терапевт на Футболистите: Американски Специалист по Спортна Психология
Директор на ДЮШ отговорен за Спортно-Техническата подготовка на всички Юноши в Левски: Специалист от Испанската Примера Дивизион
Заместник-Директор на ДЮШ отговорен за Възпитателната и Психологическата подготовка на всички Юноши в Левски: ЕМИЛ СПАСОВ
Директор на Националния Клуб на Привържениците на Левски: ГЕОРГИ ИВАНОВ-ГОНЗО
Новият Управителен Съвет на Левски -
Председател: ДОНЧО ДОНЕВ (с право на 2 гласа!)
Членове: Финансовият Директор, Юридическият Директор, НИКОЛАЙ ИЛИЕВ, ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ, МИШО ВЪЛЧЕВ, ВОЙН ВОЙНОВ, ИЛИАН ИЛИЕВ, ИЛИЯ ГРУЕВ, СЕДРИК БАРДОН, Директоът на ДЮШ - Испанският Специалист от Примера Дивизион, Заместник-Директорът на ДЮШ - ЕМИЛ СПАСОВ (всеки член е с право на 1 глас)
Новият Състав от Футболисти на Левски -
Вратари: Божидар Митрев, Цветан Димитров и Мартин Митев - нов от Балкан(Ботеваград), бивш Юноша на Левски.
Защитници: Стефан Станчев, Веселин Минев, Виктор Генев, Мартин Димов, Иво Иванов - нов от Берое и Танко Дяков - нов от Черно Море.
Халфове: Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Мариян Огнянов, Георги Недялков, Костадин Дяков - нов от Черноморец и Ивелин Попов - нов от Литекс.
Нападатели: Жоаозиньо, Иван Цачев, Боян Табаков, Исмаил Иса, Искрен Писарев - нов от Берое и Димитър Макриев - нов от Полша.
4. Ще наложа дългосрочна Политика пред новият Левски по Програма:Левски 2010-2014 с цел изграждане на един силен отбор, който ще атакува влизане в Шампионска Лига и достойно представяне в Европа. А колкото до спечелването на Шампионски Титли, Купи на България и Супер-Купи ще го оставя на отбора да ги печелят по инерция. Но Цел номер-1 пред отбора на Левски ще бъде изграждане на нов Силен отбор, който трябва да играе в Шампионската Лига и да се представя достойно в Шампионската Лига!
5. За постигането на Цел номер-1 ще изисквам от Ръководството, Треньорите и Футболистите изграждане на Стил на Игра, при който стил отбора играе бърз и данимичен футбол с множество комбинации и красиви изпълнения по терена от 1-вата до последната минута на всеки един мач, като за целта непрекъснато се залага на един и същ състав от футболисти и на една съща схема на игра!
Титулярен Състав и Резерви по схемата 4-3-3:
--------------------------------------Вратар---------------------------------
--------------------------------Божидар Митрев---------------------------
Десен Бек--Централен Защитник-Централен Защитник--Ляв Бек
Стефан Станчев---Иво Иванов--Танко Дяков---Веселин Минев
-----------------Опорен Халф----------------Опорен Халф--------------
--------------Владимир Гаджев----------Лъчезар Балтанов------------
--------------(Георги Недялков)-----------(Костадин Дяков)------------
--------------------------------Атакуващ Халф-----------------------------
---------------------------------Ивелин Попов------------------------------
-------------------------------(Мариян Огнянов)----------------------------
Дясно Крило------------Централен Нападател----------Ляво Крило
Искрен Писарев-----------Димитър Макриев-----------Иван Цачев
(Боян Табаков)-----------------(Исмаил Иса)-------------(Жоаозиньо)
Много хора има в щаба, с това не съм съгласен. Иначе идеята е много добра. И за мен Писаров и Т.Дяков ще са много добри попълнения, ако другото не стане (което е доста вероятно), ще е добре поне тях двамата да привлечем И ДА РАЗКАРАМЕ СЪРМОВ. Жоазиньо също не става!
- Neron
- Контакти:
Не Ивелин Попов може да е в състава само за след мачовете да пее:Гот ми е на мен сега като бия цска.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- puhisamolevski
- Контакти:
Keanu^Reeves написа:Сега ще ви обясна по примера на Деян Веселинов от телевизия Ринг - БГ как бих могъл да изградя един изцяло нов Левски от Лятото на 2010 година, ако ми бъде дадена властта в Левски за едно Лято и си водете Академични записки:
1. Естествено ще започна от там да направя масова чистка на ръководители, треньори и футболисти в Левски с цел освежаване на отбора и вкарване на нови хора със енергия и желание, които ще донесат новите Успехи на Левски на Европейско ниво в Шампионската Лига.
2. Ще се възползвам на максимален предел при масовата чистка на футболисти от Левски да спечеля максимален брой финансови средства от продажбата на основните досегашни футболисти на Левски, за да може със спечелените пари да извърша нова селекция в отбора.
А ето и колко смятам да получа като пари от чистката на играчи от Левски -
Георги Петков - продаден на Славия за 125 000 евро.
Елин Топузаков - продаден в Кипър за 125 000 евро.
Шакиб Бензукан - продаден в Мароко за 125 000 евро.
Петер Петраш - продаден в Словакия за 125 000 евро.
Йордан Милиев - продаден в Турция за 500 000 евро.
Майкъл Тевия - продаден в ЮАР за 100 000 евро.
Александър Александров - продаден на Локомотив(Пловдив) за 50 000 евро.
Георги Сърмов - продаден в Русия за 1 000 000 евро.
Дарко Тасевски - продаден в Русия за 2 000 000 евро.
Николай Димитров - продаден на Стяуа за 1 000 000 евро.
Седрик Бардон - прекатява с Футболната си кариера и се превръща в новата Легенда на Левски.
Димитър телкийски - продаден на новия Ботев(Пловдив) за 50 000 евро.
Мирослав Антонов - продаден в Полша за 250 000 евро.
Георги Христов - окончателно продаден на Висла(Краков) за 250 000 евро.
Христо Йовов - продаден в Гърция за 200 000 евро.
Еньо Кръстовчев - продаден в Турция за 300 000 евро.
Общо - 6 200 000 евро приходи от извършената Чистка в Левски.
3. Ще стартирам Проекта за нов Левски от Лятото на 2010 година с назначаването на нови Ръководители и Треньори в Левски, и със закупуването на нови МЛАДИ и ПЕРСПЕКТИВНИ Футболисти - ЛЕВСКАРИ.
А ето и как смятам да изградя организационната структура на новия Левски -
Изпълнителен Директор: ДОНЧО ДОНЕВ
Финансов Директор: Човек-Професионалист, който се е доказал като Финансов Специалист
Юридически Директор: Човек-Професионалист, който се е доказал като Юридически Специалист
Директор по Международните Отношения: НИКОЛАЙ ИЛИЕВ
Заместник-Директор по Международните Отношения: ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ
Директор на всички Треньори в Левски и техен Консултант: МИШО ВЪЛЧЕВ
Заместник-Директор на всички Треньори в Левски и техен Консултант: ВОЙН ВОЙНОВ
Старши-Треньор отговорен за Тактиката и Стила на игра: ИЛИАН ИЛИЕВ
Помощник-Треньор отговорен за Спортно-Техническата подготовка И Разузнаването на Противниците: ИЛИЯ ГРУЕВ
Помощник-Треньор отговорен за Мотивацията на Футболистите: СЕДРИК БАРДОН
Помощник-Треньор отговорен за Тренировките: НИКОЛАЙ МИТОВ
Помощник-Треньор отговорен за Тренировките: ВЛАДКО ШАЛАМАНОВ
Кондиционен Треньор отговорен за Физическата Подготовка и Възстановяването: Специалист от Английската Висша Лига
Треньор на Вратарите: Специалист от Германската Бундес Лига
Доктор отговорен за Хранителния режим, Допинга с позволени медикаменти и витамини и за Въстновяването на Футболистите: Английски Професионален Лекар
Доктор отговорен за Превенцията срещу контузии и най-добро лечение на Футболистите: Германски Професионален Лекар
Физио-Терапевт на Футболистите: Специалист от Английската Висша Лига
Психо-Терапевт на Футболистите: Американски Специалист по Спортна Психология
Директор на ДЮШ отговорен за Спортно-Техническата подготовка на всички Юноши в Левски: Специалист от Испанската Примера Дивизион
Заместник-Директор на ДЮШ отговорен за Възпитателната и Психологическата подготовка на всички Юноши в Левски: ЕМИЛ СПАСОВ
Директор на Националния Клуб на Привържениците на Левски: ГЕОРГИ ИВАНОВ-ГОНЗО
Новият Управителен Съвет на Левски -
Председател: ДОНЧО ДОНЕВ (с право на 2 гласа!)
Членове: Финансовият Директор, Юридическият Директор, НИКОЛАЙ ИЛИЕВ, ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ, МИШО ВЪЛЧЕВ, ВОЙН ВОЙНОВ, ИЛИАН ИЛИЕВ, ИЛИЯ ГРУЕВ, СЕДРИК БАРДОН, Директоът на ДЮШ - Испанският Специалист от Примера Дивизион, Заместник-Директорът на ДЮШ - ЕМИЛ СПАСОВ (всеки член е с право на 1 глас)
Новият Състав от Футболисти на Левски -
Вратари: Божидар Митрев, Цветан Димитров и Мартин Митев - нов от Балкан(Ботеваград), бивш Юноша на Левски.
Защитници: Стефан Станчев, Веселин Минев, Виктор Генев, Мартин Димов, Иво Иванов - нов от Берое и Танко Дяков - нов от Черно Море.
Халфове: Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Мариян Огнянов, Георги Недялков, Костадин Дяков - нов от Черноморец и Ивелин Попов - нов от Литекс.
Нападатели: Жоаозиньо, Иван Цачев, Боян Табаков, Исмаил Иса, Искрен Писарев - нов от Берое и Димитър Макриев - нов от Полша.
4. Ще наложа дългосрочна Политика пред новият Левски по Програма:Левски 2010-2014 с цел изграждане на един силен отбор, който ще атакува влизане в Шампионска Лига и достойно представяне в Европа. А колкото до спечелването на Шампионски Титли, Купи на България и Супер-Купи ще го оставя на отбора да ги печелят по инерция. Но Цел номер-1 пред отбора на Левски ще бъде изграждане на нов Силен отбор, който трябва да играе в Шампионската Лига и да се представя достойно в Шампионската Лига!
5. За постигането на Цел номер-1 ще изисквам от Ръководството, Треньорите и Футболистите изграждане на Стил на Игра, при който стил отбора играе бърз и данимичен футбол с множество комбинации и красиви изпълнения по терена от 1-вата до последната минута на всеки един мач, като за целта непрекъснато се залага на един и същ състав от футболисти и на една съща схема на игра!
Титулярен Състав и Резерви по схемата 4-3-3:
--------------------------------------Вратар---------------------------------
--------------------------------Божидар Митрев---------------------------
Десен Бек--Централен Защитник-Централен Защитник--Ляв Бек
Стефан Станчев---Иво Иванов--Танко Дяков---Веселин Минев
-----------------Опорен Халф----------------Опорен Халф--------------
--------------Владимир Гаджев----------Лъчезар Балтанов------------
--------------(Георги Недялков)-----------(Костадин Дяков)------------
--------------------------------Атакуващ Халф-----------------------------
---------------------------------Ивелин Попов------------------------------
-------------------------------(Мариян Огнянов)----------------------------
Дясно Крило------------Централен Нападател----------Ляво Крило
Искрен Писарев-----------Димитър Макриев-----------Иван Цачев
(Боян Табаков)-----------------(Исмаил Иса)-------------(Жоаозиньо)
Колега, моля те пий малко бром и се успокой....той планът е хубав, ама много бие на научна фантастика, а не академична разработка
К'во го мъдрите състава, ей го чорбето на втора страница си каза - с това "синьо БФС" сме шампиони ако ще и с набор 95 да излизаме
Нещо такова според мене ще е добре:
Г.Петков/Митрев
Станчев/Петраш, Милиев, Генев, В.Минев.
Гаджев, Балтанов.
Н.Димитров/Тасевски, Бардон, Жоаозиньо/Йовов.
Антонов/Цачев.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
Бираманиак
- Контакти:
Според мен същия състав от мача със Славия, които не са наказани и контузени разбира се. А това недоразумение Петраш изобщо не трябва да попада и в групата. Да се дава път на младите, а не на такива тотални дървари от чужбина. Имаме уникален шанс днес, много вероятно е червените да се издънят срещу Пирин, при евентуална наша победа над Локо Сф. сме на гребена на вълната и на 27-ми ще газим.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
Мечо, Кривия и Сърмов да бъдат пускани като резерви и то рядко. На какъв се прави Кривия? Къде я задържа тая топка? Защо не подава, а се врътка около оста си. Това с тея петички да го прави на децата. А Сърмов беше идеално заместен от Балтанов. Мечо бил недоволен там от нещо си... А от играта си не е, нали? Кой разправяше тука, че бил по-добър от Зе. Центрирал по - добре. Е да, така е. Но нали трябва да стигнеш до позиция да центрираш. Като бягаш като охлюв, къде ще центрираш.
Митрев, Милиев, Станчев, Минев, Петраш (на мястото на Топчо), Бардон, Тасевски, Гаджев, Балтанов, Цачев, Йовов (Хичо). Това бих искал да видя. А Петраш според мен не е крило.... Няма толкова тежък краен защитник. Крайните защитници обикновени са като Минев и Жеката. Бързи, леки, повратливи, а словака много ми мязаше на Бистрон в срещата с Перник. Но като партньор на Милиев... поне може да се пробва. Висок и тежък едва ли ще има проблем при единоборства и центрирания.
Според мен, Кривия и Меч нещо мътят... А според вас? Възможно ли е? Просто не вярвам, че толкова си могат. Сякаш нарочно играят кофти. Те не са лоши футболисти, така че, играта им е леко казано съмнителна.
Митрев, Милиев, Станчев, Минев, Петраш (на мястото на Топчо), Бардон, Тасевски, Гаджев, Балтанов, Цачев, Йовов (Хичо). Това бих искал да видя. А Петраш според мен не е крило.... Няма толкова тежък краен защитник. Крайните защитници обикновени са като Минев и Жеката. Бързи, леки, повратливи, а словака много ми мязаше на Бистрон в срещата с Перник. Но като партньор на Милиев... поне може да се пробва. Висок и тежък едва ли ще има проблем при единоборства и центрирания.
Според мен, Кривия и Меч нещо мътят... А според вас? Възможно ли е? Просто не вярвам, че толкова си могат. Сякаш нарочно играят кофти. Те не са лоши футболисти, така че, играта им е леко казано съмнителна.
Re: Състава занапред!!!
Мнениеот Gonzo0009 на 23 Мар 2010 20:42
Тоя Хичо какво селянче е
Цеца Ражнатович - Кралицата на Балканите...Ovo je svet za pametnije.Ovo je put za neke hrabrije.A moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno ko svila na kaldrmi a moje srce je pile pokisno,zuto i malo sto je kraj orla jednom zaspalo...
Напротив.
Мнениеот Gonzo0009 на 23 Мар 2010 20:42
Тоя Хичо какво селянче е
Цеца Ражнатович - Кралицата на Балканите...Ovo je svet za pametnije.Ovo je put za neke hrabrije.A moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno ko svila na kaldrmi a moje srce je pile pokisno,zuto i malo sto je kraj orla jednom zaspalo...
Напротив.