Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Интересни новини...

Мнениеот loko2004 » 23 мар 2010 18:52

batbore написа:Наи-доброто решение за Българския футбол и в частност БОТЕВ ПЛОВДИВ е:
1. Да се спре първенството поне до Август 2010
2. Да се започне на ново и на чисто или Август 2010 или Март 2011 с тези отбори които стартираха този шампионат (2009/10) ако са покрили лицензи за стадион и финансиране.

Честно да ви кажа ако станат още 1-2 такива ексцесии, що да не стане и този вариянт?

А иначе за това решение най-недоволни са градските съперници - инвестираха в марули, а получиха люцерна :lol:

:)

Хитрец, ако може и срока за лицензиране да се удължи и след 31.03 докато синдика и комитета по спасението си свършат намисленото ще е супер а :?:
А аз пък предлагам за този сезон да се взимат само резултатите от пролета и мачовете за купата да почнат отначало :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

teufel
Контакти:

Мнениеот teufel » 23 мар 2010 19:08

нали казаха че срока по лицензирането се удължава с един месец ,тоест до 30 април.само че ,как ще ползваме лиценза на сегашното ад мен не ми е ясно.клубът трябва да има футболисти и треньор с професионални договори и това е най малкия проблем.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 23 мар 2010 21:07

loko2004 написа:
batbore написа:Наи-доброто решение за Българския футбол и в частност БОТЕВ ПЛОВДИВ е:
1. Да се спре първенството поне до Август 2010
2. Да се започне на ново и на чисто или Август 2010 или Март 2011 с тези отбори които стартираха този шампионат (2009/10) ако са покрили лицензи за стадион и финансиране.

Честно да ви кажа ако станат още 1-2 такива ексцесии, що да не стане и този вариянт?

А иначе за това решение най-недоволни са градските съперници - инвестираха в марули, а получиха люцерна :lol:

Хитрец, ако може и срока за лицензиране да се удължи и след 31.03 докато синдика и комитета по спасението си свършат намисленото ще е супер а :?:
А аз пък предлагам за този сезон да се взимат само резултатите от пролета и мачовете за купата да почнат отначало :)

Ами при създалата се ситуация вариантът които съм описал аз не е лишен от логика, а това което си написал ти няма никакъв смисъл. Кажи поне да се вземат резултатите от есента - приамам, ама нещо май не ти отърва, а купата няма нищо общо. Ако имаш някаква конструктивна идея - даваи, иначе няма нужда от безмислени заяждания. :roll:

Justice 1912
Контакти:

Мнениеот Justice 1912 » 24 мар 2010 22:45

Лечков предложи нулева година !
При това положение ще се анулират всички резултати и следващата есен почваме на чисто отново в "А".

Естествено това сигурно няма да се случи с тия продажни подлоги БФС.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 мар 2010 23:28

Justice 1912 написа:Лечков предложи нулева година !
При това положение ще се анулират всички резултати и следващата есен почваме на чисто отново в "А".

Колко удобно нали :?:
Ако искаш да се изчака докато си оправите нещата и да сте готови за лиценз, щото едва ли ще хванете сегашните срокове другите отбори ще ви изчакаме :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 25 мар 2010 09:46

loko2004 написа:

Ако искаш да се изчака докато си оправите нещата и да сте готови за лиценз, щото едва ли ще хванете сегашните срокове другите отбори ще ви изчакаме :)
Удобно е, да.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 мар 2010 10:01

vivacanary написа:
loko2004 написа:

Удобно е, да.

Класика - не е важно дали е важно, важното е да не е добре за Ботев...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2010 10:05

чакай бе, как ще им разваляме розовата приказка на Коко. Те в момента са на гребена на вълната, кво кат Българският футбол замира. Недей сега да ги караме да им заличат приказната първа година начело с Коко! Важно е Локо и Коко да има па на другите еби им майката ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: “Жълто-черна” анатема за убиеца на една реликва

Мнениеот pasaden » 25 мар 2010 16:55

joro bad написа:
plamak написа:В България има само един клуб и феновете му, които могат с достойнство и уважение да пишат за Ботев и това са отбора на народа - САМО ЛЕВСКИ. Няма Левскар от соцвремето, които да не си спомнят епичните битки и то честно проведени между двата отбора.

Аз съм заклет Левскар и несъм съгласен въобще с твоето мнение. Ботев е стойностен отбор с добра публика,макар и да не са ми любимци,мисля,че точно в такива трудни срещи с него, нашият отбор може да стане още по-силен. Колкото по-бързо се завърнат в групата на майсторите, толкова по-добре за Българският футбол, успех канари. :idea:

Хубаво е, че има още хора , които разсъждават разумно.
Евала на такива хора, пък били те и от Левски!
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 мар 2010 18:44

rump_shaker написа:чакай бе, как ще им разваляме розовата приказка на Коко. Те в момента са на гребена на вълната, кво кат Българският футбол замира. Недей сега да ги караме да им заличат приказната първа година начело с Коко! Важно е Локо и Коко да има па на другите еби им майката ;)

локо, коко и ТОТО!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”