Орлин Орлинов е задържан за побой и изнасилване

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Орлин Орлинов е задържан за побой и изнасилване

Мнениеот TheClub » 23 мар 2010 20:10

Хубавото от цялата история е, че ЦСКА може да го уволни дисциплинарно си мисля?!? Иначе жал ми е за момичето.. В затвора ОрлИне!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 мар 2010 20:13

Toя да си понесе цялата строгост на закона,и според мен ще си я понесе защото просто титаните знаят че не могат да изкарат и 100 000 евра за тоя.Ако беше конвертируем играч всичко би се разминало.Както станах с Рабех просто Батков го оправи защото можеше да изкара 500 000 евра.Просто ни е скапана държавата за съжеление.А че и тая ***** му е обрала парите и не му е пуснала си е негов проблем.Тая преди време си беше к..ва на тимаджии,и тя не е света ненапита.Но никой няма право да постъпва така с жена,затворррр за всички подобни боклуци като това леке.Много от футбалерите ни действат така макар и не толкова грубо но на някой не им стиска да пуснат жалба.Мислят си че като хварлят по 1000-2000 евра на вечер по една жена трябва да я имат

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 23 мар 2010 20:19

Не трябва да намесваме ЦСКА, това си е лична постъпка.

А тоя е ебати лекето, какво стана с "жена не се удря", пълни инфантили се родиха...
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

haha

Мнениеот haha » 23 мар 2010 20:19

Егати отрепката.Изображение
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 мар 2010 20:21

Ето по-подробна информация:
Нападателят на ЦСКА Орлин Орлинов е пребил модела Катрин Вачева, съобщи Би Ти Ви.

Вачева е известна като подгласничка в първия у нас конкурс "Мис Силикон", а също и от участието си в риалитито на Слави Трифонов "Бягство към победата".

Скандалният футболист на ЦСКА е посегнал на моделката в нощта на събота срещу неделя в комплекса "Манастира" в полите на Витоша.

Катрин, която работи и като репортер в МСАТ, е със счупен нос и охлузвания. Била е малтретирана с часове.

Катрин и Орлин се запознали в столично заведение. Същата вечер тя го откарала до комплекса, в който живее.

"Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми "Коя си ти, къде ще ходиш?". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. "Не пищи", ме предупреди, защото щяло да стане по-лошо", разказа пред телевизията пострадалата жена.

В апартамента си Орлинов продължил с побоя. "Целият му паркет в хола беше с моята кръв. Каза ми, че трябвало много бой да ям. Защото съм била хубава, а хубавите жени трябвало да бъдат бити".

Катрин успява да избяга от своя мъчител чак на сутринта. "Реших да споделя, защото и други момичета може да му се вържат и да ги обезобрази", каза още моделката.

Орлинов, който се самообяви за футболен феномен, е бил задържан в 6-то РПУ в София. Признал е, че е насилвал Вачева, но "само малко". Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу нападателя на ЦСКА за отвличане и нанесен побой.

"И друг път е удрял момичета. Още тук, в Славия, имаше инцидент с дъщерята на наш колега. Влязъл с желязо в съблекалнята и казал, че ей сега ще я пребие. Мястото му е в затвора", коментира инцидента президентът на Славия Венци Стефанов, където Орлинов игра преди време.
Обаче никъде не се споменава за изнасилване.Някой хора не се научиха да правят разлика между насилване и изнасилване.А тя е огромна.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 23 мар 2010 20:21

Затвор,затвор,затвор 20 години да му дадат на тоя первезник.Той е срам за футбола в БГ и по света.Такива като него трябва да ги бесят по стълбовете.Самозабравил се манияк,така е като ги заравят във пари на 19/20 години и те си мислят че са станали “ “някой„.Веднага в пандиза и след два месеца ще стане момичето на пандиза.Дано да е във една килия със някой привърженик на ЛЕВСКИ тогава да видим .На сън ще става ще хваща„ микрофона“ и ще пее :САМО ЛЕВСКИ,САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 мар 2010 20:22

на всички, които смеят да намесват ЦСКА в тази история и да ни свързват с постъпките на Орлинов и по този начин обиждат клуба и феновете му, искам да покажа истинската същност на този изверг:

- Кой ви насочи към футбола? На кой отбор сте фен?
- Като малък баща ми искаше да ставам борец. Той е бил състезател по борба и имаше желание и аз също да се занимавам със спорт. На мен обаче борбата не ми се удаваше. Така се насочих към това, което мога да правя най-добре. От малък съм левскар. Само Левски!
за да го видите с очите си- http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oi ... 9&cid=4293

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 23 мар 2010 20:25

Тая к...а преди 2 месеца сама си даде на едно момче ,и после писна ,че е изнасилена и го изнудва за 10000евро ,за да си оттегли жалбата.Левскар съм ,но съм сигурен ,че е нещо подобно.

rabex
Контакти:

ако оприлнов се размине с присъда много бих се радвал някой

Мнениеот rabex » 23 мар 2010 20:25

съжалявам за агресивния тон но според мен тоя не заслужава нищо добре мн бих се радвал всичко да му се върне

ziro
Контакти:

Мнениеот ziro » 23 мар 2010 20:26

hlucho написа:То при него си е семейна черта!

Явно зи запознат повече ? Защо мислиш че е така ?!

Върни се в “Футбол - България”