ЛОКОМОТИВ ПД-Спортист Своге
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛОКОМОТИВ ПД-Спортист Своге
Много, много труден мач ще е този със Своге....за мен най-важния....както каза някои, това е мач за 6 точки защото играем с пряк конкурент за оставане. Не че са много добри или ме е страх от тях....просто от психическо естество ще е труден. Задължително трябва всички да сме на стадиона и да помогнем на момчетата за така нужната ни победа. САМО ЛОКО.

И според мен ще е много труден мач. Дано успеем да отбележим гол в първите 20-25 минути, защото иначе закучи ли се мача... лошо. Прогноза 2:1 с много зор. Дано бием.
- black&white
- Контакти:
С оглед служебната победа на Мездра над ЦСКА, всичко друго освен 3 точки за нас ще ни вгорчи живота в оставащите кръгове до края... Едно на мъка да е, но да е!
- black&white
- Контакти:
Дотук добре
Още по-добре е, че отборът отново играе с душа и сърце. Атаките са добри и както каза коментаторът, разнообразни
Поздравления и за Своге, че играят открит футбол, а не са забъркали бетон пред вратата си.

- comandosa1
- Контакти:
Много добро темпо на мача, заслужава да се гледа, поздравления за отбора.
Прави ми впечатление че сдията свири много правилно, а вярно той не е тукашен
Прави ми впечатление че сдията свири много правилно, а вярно той не е тукашен

- child in time
- Контакти:
До тук три ! Браво! Само Локо але але!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Ticha
- Контакти:
Чудесна работа на кипърската съдийска тройка - свирят спокойно, със самочувствие, без да се поддават на провокации...просто оставят футболистите да играят футбол и по този начин вдигат поне с 10% нивото на срещата. 

- black&white
- Контакти:
На мен лично в този мач ми направиха впечатление няколко неща. Първо, Гара Дембеле, страхотен трансферен удар, очертава се засега заедно с цесекаря Гранден да бъдат откритията на сезона. Второто, е Данчо Тодоров. Много добро представяне, трето попадание за 5 мача, бившият капитан Митко Илиев,който е нападател,вкарваше толкова за един полусезон
. И третото, присъединявам се към коментара на Тича и останалите колеги от форума, перфектно съдийство на кипъреца, просто не се забелязваше на терена

Последна промяна от Madridist на 23 мар 2010 23:02, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- SportistSVG
- Контакти:
Браво,заслужена победа,въпреки че Тъча ме дразни яко...
УСПЕХ
УСПЕХ

http://sportist-svoge.net