СРАМ, РЕЗИЛ ... стигнахме дъното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: (1:3) FULHAM - JUVENTUS / 20ч Ринг ТВ

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 мар 2010 22:18

Все още не мога да повярвам, че Фулъм победи с 4:1 Юве в реванша.
:o
Жалко, че любимият ми италиански тим отпадна от Ле.
:cry:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2010 22:28

Това е положението... докато в отбора имаме играчи като Канаваро, Зебина, Салихамиджич, Сисоко и трансферни разочарования като Диего и Мело... нищо добро не ни чака... бесен съм.... :evil:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 18 мар 2010 22:52

Незнам за вас, но на мен единственото нещо което ми хареса, а и донякъде очаквано, беше играта на Диего! Този човек нито веднъж не изгуби топката, всеки път когато му беше подавана той я пазеше отлично. Наистина класен футболист, но както се казва "една птичка пролет не прави".
Жалко ... много жалко ... провален сезон :cry:
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 мар 2010 10:28

Emo_87 написа:Незнам за вас, но на мен единственото нещо което ми хареса, а и донякъде очаквано, беше играта на Диего! Този човек нито веднъж не изгуби топката, всеки път когато му беше подавана той я пазеше отлично. Наистина класен футболист, но както се казва "една птичка пролет не прави".
Жалко ... много жалко ... провален сезон :cry:

Пич на Диего работата му не е да не губи топката и да я пази отлично както ти казваш, а трябва да подава головия пас и да вкарва... което все още не е започнал да прави. Хвърлени куп пари на вятъра, цената му в момента е на половина, че и по-малко от половината....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: СРАМ, РЕЗИЛ ... стигнахме дъното

Мнениеот comandosa1 » 19 мар 2010 11:34

По-лесно е да кажем кои играчи стават за Юве от сегашния отбор, а не кои не стават.
Проблема на Юве обаче в момента не са , нито играчите, нито треньора, а ръководството. За да се оправи отбора и да тръгне нагове, му трябва здрава основа, а това в момента не е на лице, няма ги хората които трябва да взимат най-важните и точни управленски решения. От няколко години насам се поставят съмнителни треньори, копуват се още по-съмнителни футболисти, няма как да изредя всички, но дори за децата е явно че фотболисти като Салихамиджич, Тиаго, Полсен, Мелберг, Мело, Амаури, Диего, Григера, Кандрева, "новия нападател дето записа 20 мин и се контузи" нямат класата, не качествата(е някой нямат и качествата) да играят в Ювентус. Недвед, Трезеге и Дел Пиеро на тези си години са с 1 класа над Диего, Мело, Амаури, Полсен и компания.
Въпреки съмнителните трансфери, ако се беше взел треньорско име което да направи отбор, можеше да имаме шанс за Лига европа и да кажем 3-то място в шампионата, но явно и това се струва доста трудно на селяните коит оса на чело на клуба в момента. Назначиха Дешам, Раниери, Ферара и сега Дзакерони въпреки липсата им на съществени успехи. Оставиха Интер да им отмъкне Моуриньо под носа, изтърваха Хидинк, не се интересуват от Венгер или някой от техния ранк. Слагат марионетки, които работят с наличния резерв футболисти, а не мениджъри тип Сър Алекс или Венгер, които изграждат отбора, включително и трансферната политика.
В заключение ще изтъкна факта, че когато влязохме в сеия А, с отбора от серия Б, бяхме по-силни от сега, когато се направиха "бомбастичните" трансфери на Мело, Диего и Амаури.
Жал ми е за милионите привърженици на отбора, но най-ми е жал за легендата на клуба Дел Пиеро, който го довършват бавно последните 3 некадърника застанали начело на клуба. Мама му стара, не го пускаха цял сезон, накрая направи 5 мача, вкара 4 гола и даде 5 асистенции и пак го вънаха на пейката?!?! Защо? Да бавен е, да не се връща в защита, но играта му пред гола и завъшващият пас е с класи от тази на неспирно тичащият и въртящ се около оста си Диего или недоразумението Амаури.
В Ювентус винаги основни футболисти ще бъдат италианските и френски национали, всеки който залага на други играчи, е абсолютен кретен и лаик. Бразилци в Юве не виреят, това е. В Юве трябва да са Бензема, Горкуф, Анри, Рибери и Де Роси.

juventinec76
Контакти:

Мнениеот juventinec76 » 19 мар 2010 15:59

komandosa Е много прав си колега,на 200% съм съгласен с теб,народа го е казал-рибата се вмирисва от към главата!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 мар 2010 02:25

Вече няма и кой да направи и тема за мача толкова ли сте отчаяни :( , наистина нещата са мн ама мн трагични :(

Офтопик:

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 22 мар 2010 18:58

za kvo ni e da pravim tema be pi4, padnahme pak i tva e. *** za rakovodstvoto, selekciqta i vsi4ko drugo.
6te se opravqt ne6tata nqkoi den.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 22 мар 2010 19:04

Eми аз лично съм отчаян ДА, дори и не гледах мача в нета, а само видях крайния резултат! Още ме е яд за това нелепо отпадане от Фулъм и не мога да проумея как точно се получи! Падаме и в Серия А ... играта не върви изобщо, абе хич не ми се говори на тема Ювентус, а камо ли да правя тема за мач ...
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 мар 2010 15:42

Лесно е да поддържаш отбора когато е на върха , обаче когато е в криза не сме с него :X като и италианските тифози като гледам , трябва да подкрепим отбора и да се класираме за ШЛ тва е целта !!!

Офтопик:

Върни се в “Ювентус”