Не че съм някакъв фен на Дунав или , просто да има отбори с традиции в първенството, а не такива анонимници като Мездра, Монтаан и тем подобни...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Чул те Господ,истината е,че тепърва идват трудните моменти и за двата тима...Особено за Спартак ВНhazard_x написа:Айде успех - догодина и Дунав и Спартак Вн в А група.
Не че съм някакъв фен на Дунав или , просто да има отбори с традиции в първенството, а не такива анонимници като Мездра, Монтаан и тем подобни...

_RoKi_ написа:Еми това имах предвид,ще трябва по-голям и модерен стадион...А,впрочем-колко места е на Дунав стадионаKerer_777 написа:Еми сега или никога ще влезем в А група и всеки иска да подкрепи Дунав.А пък смятайте като дойде Левски или ЦСКА на Градския в Русе стадиона ще е препълнен
_RoKi_ написа:Чул те Господ,истината е,че тепърва идват трудните моменти и за двата тима...Особено за Спартак ВНhazard_x написа:Айде успех - догодина и Дунав и Спартак Вн в А група.

Kerer_777 написа:_RoKi_ написа:Еми това имах предвид,ще трябва по-голям и модерен стадион...А,впрочем-колко места е на Дунав стадионаKerer_777 написа:Еми сега или никога ще влезем в А група и всеки иска да подкрепи Дунав.А пък смятайте като дойде Левски или ЦСКА на Градския в Русе стадиона ще е препълнен
30 000 с правостоящи, а иначе е 25 000 и сега да влезем първо в А група и тогава ще мислим за по-модерен стадион

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта