Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mmaryan
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот mmaryan » 23 мар 2010 13:55

4MVN написа:Tрябваше и точки да им отнемат ,това не им е за първи път

A защо тези които и предните пъти са правили това са ги пуснали на стадиона.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 13:55

vaskonti написа:мога ли да ти припомня, че мача се игра в Мездра и ЦСКА общо взето...нямат задължение по организацията на мачовете при гостуване? :)

Затова и Мездра отнесоха наказание. Но публиката си е вашата....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 мар 2010 13:56

vaskonti написа:
bigbonusprize написа:ъъ, ЦСКА ли трябва да вземе решение мача да не се играе когато няма нормални условия за това? :)
ЦСКА ли е виновен, че делегата е позволил мача да почне при тези условия? :)
Явно да:)))

ЦСКА много ясно. Като им е рискова публиката да се презастраховат. Няма аз да ходя при делегата да му казвам мача да не започва, докато има фенове на пистата...

мога ли да ти припомня, че мача се игра в Мездра и ЦСКА общо взето...нямат задължение по организацията на мачовете при гостуване? :)

Ако имахме кадърен изп.тех. или спортен директор можеше да се поставят условия при който мача да започне.Но тогава трябваше да влезе полицията и да изведе феновете които са извън кошарата от стадиона.И тогава мазната свиня щеше да ревне ние идваме да ви подкрепим вие ни гоните.
пп.Имахме един много кадърен и обичаш отбора ръководител но....както става винаги,Пенко Пенков имам предвид

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 мар 2010 13:59

mmaryan написа:

Може и да греша но съм почти убеден ,че точки се отменат ако има рецидив но в рамките на един шампионат.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2010 14:00

24.03 / 14:00 ЦСКА - : - Пирин (мача ще се играе в Кюстендил), на Пирин там им въври и се чувстват като домакини. Свикнали са на кривия терен и се очертава интересен мач
Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 мар 2010 14:07

masona84 написа:
mmaryan написа:

Може и да греша но съм почти убеден ,че точки се отменат ако има рецидив но в рамките на един шампионат.

не грешиш

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 14:12

bigbonusprize написа:
vaskonti написа:мога ли да ти припомня, че мача се игра в Мездра и ЦСКА общо взето...нямат задължение по организацията на мачовете при гостуване? :)

Затова и Мездра отнесоха наказание. Но публиката си е вашата....

Организацията, кой къде ще седи, дали ще седи и въобще дали ще влиза на стадиона е изцяло на домакина. Задължение на делегата е да прецени дали има условия за мач. Нито единият, нито другия си е свършил работата и резултата е налице. За което основното наказание отнася трета страна - ЦСКА. Не феновете, не дори отборът, а КЛУБЪТ.
Сори, да ми твърдиш, че от Живков е зависело каквото и да било, особено пък да му вменяваш задъжение на делегата, мен ми се струва леко тъпо. Ама леко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 23 мар 2010 14:22

Този резултат доказа едно - всичко е организирано и сега може спокойно да поздравим Литекс за титлата. Смешният ни футбол стана като Перла - интересен, но не с качество, а с глупости! Искам да видя сега смешните фенове на т.н. вечно дерби какво ще правят при положение, че и най-после и двете смешни отборчета го отнесоха отзад от Гришата! Той си го каза - Литекс става шампион когато аз кажа, а при тези Левски и ЦСКА можеше и Пирин да стане шампион ако беше казал!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 мар 2010 14:23

Напълно заслужено,но трябваше и точки да им вземат....Като цяло от вчера само смешни решения.Явно,според някои,щом за хвърлен предмет по играч се дава парична глоба и лишаване от домакинство,то нахлуване на терена и други буйства също наказуеми по тоя начин :arrow: Следва,че двете деяния са еквивалентни :!: 8-)

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 23 мар 2010 14:23

От няколко часа чета глупостите ви и наистина ви съжалявам.Някой от вас ходил ли е на мач в Англия? Едва ли или се броите на пръстите на едната ми ръка.Защо няма полиция там?Феновете си стоят на 3 метра от игрището и само гледат. Знаете ли какво е наказанието лично за фена позволил си да нахлуе на терена? 5000 лири глоба и доживотно няма право да посещава мачове,а в по-тежки случай( ако предизвика меле и др) и затвор до 3 месеца.Задължително и глоба за отбора домакин.
Та питам аз: Като няма охрана,дай да влезем и да се избием всички ли? Трябват закони за хулиганството по бързата процедура.Най-лудите фенове бяха в Англия,А сега какво стана? Те са наи-кротките,ходят цели семейства с деца на по 2-3 години.
Много сме жалки..............

Върни се в “ЦСКА”