Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот kiko75 » 23 мар 2010 11:56

итересно ми е ако сега във събота нахлуят фенове от А сектор на кой ще са фенове :?:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 23 мар 2010 11:57

kiko75 написа:итересно ми е ако сега във събота нахлуят фенове от А сектор на кой ще са фенове :?:

Ако в събота някой нахлуе ще изяде толкова бой,че..... :) Никой няма да посмее.

Потребителски аватар
cyberdog
Контакти:

Мнениеот cyberdog » 23 мар 2010 11:58

XTaz написа:наказанието е ок. Така трябва и да бъде.
Изкаванията на ръководството и на някой образи са абсолютна наглост.

Чест Ви прави този коментар

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 мар 2010 11:58

killamasta написа:
kiko75 написа:итересно ми е ако сега във събота нахлуят фенове от А сектор на кой ще са фенове :?:

хубаво да си вярваш но ако съм като дучето ще вкарам агитката в А СЕКТОР ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ СПРЪТ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 мар 2010 11:59

Red Hot написа:Случайно попадал ли си на "стадиона" в Мездра? Освен всичко друго се говореше още преди мача че е възможно да има проблеми там. Къде е полицията питам? Защо над 200 привърженици на ЦСКА бяха извън клетката? Защо Гошо Бачев се скри? Но както казах идва Видовден и Бате Борисов и Жилина с него.

не трърси проблема където не е. Проблемът е един. Нарича се Дуче. Аз питам защо не се опита да спре феновете а се хилеше доволно???? А като има полиция какво? в ловеч имаше полиция. След това се оплаквахте от полицейско насилие. Аман. Все някои ви е виновен.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 23 мар 2010 12:00

kiko75 написа:
killamasta написа:

хубаво да си вярваш но ако съм като дучето ще вкарам агитката в А СЕКТОР ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ СПРЪТ

100 % ще има взети повече мерки от обикновено,така че.. А и едва ли някой ще рискува отново да ни вземат точки,а и да ни извадят от групата.

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 23 мар 2010 12:01

XTaz написа:
Red Hot написа:Случайно попадал ли си на "стадиона" в Мездра? Освен всичко друго се говореше още преди мача че е възможно да има проблеми там. Къде е полицията питам? Защо над 200 привърженици на ЦСКА бяха извън клетката? Защо Гошо Бачев се скри? Но както казах идва Видовден и Бате Борисов и Жилина с него.

не трърси проблема където не е. Проблемът е един. Нарича се Дуче. Аз питам защо не се опита да спре феновете а се хилеше доволно???? А като има полиция какво? в ловеч имаше полиция. След това се оплаквахте от полицейско насилие. Аман. Все някои ви е виновен.

Как да ги спре? Да би набие може би? Той добре си каза човека,че в клетката може да има някакъв контрол,но извън нея нищо не може да направи.Те стюардите не можаха да ги спрат той за Дучето тръгнал да ми говори..

venom

Мнениеот venom » 23 мар 2010 12:02

kiko75 написа:
killamasta написа:

Стегнете се малко бе! А сектор е разделен на две и посредата има кордон полицаи, както и отпред на пистата. Има и ограда която трябва да се прескочи. Това е най-обезопасения сектор от всички. Там са камери, журналисти, скамейки, за какво нахлуване в А сектор изобщо говорите?

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 23 мар 2010 12:03

Не разбрахте ли,че Литекс е шампон, а за ЦСКА е купата.Левски и Локото са другите за Уефа.
Всичко е ясно от края на миналата година.
Фен на ЦСКА.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 мар 2010 12:04

killamasta на 23 Мар 2010 13:00

Ако в събота някой нахлуе ще изяде толкова бой,че..... Никой няма да посмее.

100 % ще има взети повече мерки от обикновено,така че.. А и едва ли някой ще рискува отново да ни вземат точки,а и да ни извадят от групата.========= САМОЧЕ НЯМА КАК ДА НИ ИЗВАДЯТ ЗАЩОТО В СЕКТОР А СЕ ВОДЯТ ФЕНОВЕ НА ДОМАКИНА :mrgreen: :twisted: :twisted:

Върни се в “ЦСКА”