Евгени Йорданов заплаши:Махам се! Сря, 2008-12-10 09:46
Един от водещите футболисти на ЦСКА този сезон Евгени Йорданов заплаши да разтрогне с тима, информира "Топспорт".
Таранът има да получава още пари, но от клуба го мотаят и това е провокирало негова реакция, в която стрелецът е изпуснал нервите си.
Докога ще продължава това безобразие, повишил тон вчера Евгени. - Чакам два дни да ми дадете парите, ако ли не - разтрогвам и си заминавам."
Евгени Йорданов заплаши:Махам се!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Евгени Йорданов заплаши:Махам се!
da se maxa toq za ni6to ne stava
Принципно е прав човек след като има договор да очаква той да се изпълнява стриктно.
Обаче има и другия момент, че за да очакваш нещо трябва и да си свършил нещо. А Гената ако му сметнем играните минути и головете и това, че е централен нападател, ще излезе че дължи пари на клуба.
Все пак мисля, че ако всичко се плаща нещата ще са много по-наред.
Обаче има и другия момент, че за да очакваш нещо трябва и да си свършил нещо. А Гената ако му сметнем играните минути и головете и това, че е централен нападател, ще излезе че дължи пари на клуба.
Все пак мисля, че ако всичко се плаща нещата ще са много по-наред.
CSKA ULTRAS 15 написа:Евгени Йорданов заплаши:Махам се! Сря, 2008-12-10 09:46
Един от водещите футболисти на ЦСКА този сезон Евгени Йорданов заплаши да разтрогне с тима, информира "Топспорт".
Таранът има да получава още пари, но от клуба го мотаят и това е провокирало негова реакция, в която стрелецът е изпуснал нервите си.
Докога ще продължава това безобразие, повишил тон вчера Евгени. - Чакам два дни да ми дадете парите, ако ли не - разтрогвам и си заминавам."
ИЗВИНИ МЕ ЗА КОРЕКЦИЯТА,НО ,НИТО Е ВОДЕЩ,НИТО Е ТАРАН, НИТО СТРЕЛЕЦ.БЕЗОБРАЗИЕ Е САМО ИГРАТА МУ.ДА СЕ МАХА.
Ми, да се маха. Той е най-слабият в отбора, има 2 гола от 15 мача в първенството!
А дано! Той е пълно футболно недоразумение!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Пълно футболно недоразумение. Какъвто отбора,такива и играчите.
Ок Евгени да се маха и на мен не ми харесва имал 2 гола за 15 мача.Ами тоз Руи Мигел дето идва от Мездра тои по добър ли е с неговите 3 гола за 15 мача? Или от трън та на глог!
pecolt написа:Ок Евгени да се маха и на мен не ми харесва имал 2 гола за 15 мача.Ами тоз Руи Мигел дето идва от Мездра тои по добър ли е с неговите 3 гола за 15 мача? Или от трън та на глог!
Не е въпроса, колко гола има, а там, че и на, който пост да го сложиш той не може! Просто си неможе момчето!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
НА мене пък ми харесва играта на Гената.може да не е вкарал много голове ,но върши много работа-бори се ,задържа топката .ДА вярно е ч е има само 2 гола ,но вижте колко асистенциии има .