Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 22 мар 2010 23:43

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му. :twisted:

Да си дойдем на думата. Може и да ти викат "Гьобелс" след "метлата",ама кво ти пука...Всъщност Гьобелс съм аз.На теб ще ти лепнат нещо друго... :roll: Може би Берия... :lol:

Хахахахахахахахаа, така ли, майна?! Ами "Зиг - хайл" тогава! .............. Аз щото досега се обяснявах с едно Зиги, :lol: , той милия си мислил, че който е с най - много поустове, той трябва да е модератор! Ех, Стенли, а толкова те харесвахме! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 мар 2010 23:51

kartago написа: той милия си мислил, че който е с най - много поустове, той трябва да е модератор!

Той затова те пита, какъв е критерия. Аз като станах мод бях с най много постове, ами Бижутера, Емил - все модове. :lol: :lol: :lol: И човечеца си мислел да навакса. :idea: :!: Толкова ли не можахме да му обясним, че не става само със спамене, трябва и акъл?! Основно спам тема - волюм 2+теми с копи-плясове. :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 мар 2010 23:53

майтапа настрана, ама тоя е за хоспитализация по спешност. Другия път да го връзват по-здраво, че сега е избягал от лудницата. Не е хубаво тва... :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2010 23:55

slavia_forever написа:
kartago написа: той милия си мислил, че който е с най - много поустове, той трябва да е модератор!

Той затова те пита, какъв е критерия. Аз като станах мод бях с най много постове, ами Бижутера, Емил - все модове. :lol: :lol: :lol: И човечеца си мислел да навакса. :idea: :!: Толкова ли не можахме да му обясним, че не става само със спамене, трябва и акъл?! Основно спам тема - волюм 2+теми с копи-плясове. :lol: :lol: :lol:

Честна дума - опитах, ей Богу! Споменах за количеството и качеството, обаче, той заподозря ( първоначално ), че всички модератори сме се съюзили срещу него, обаче после каза, че целия форум сме се наговорили?!.......... :shock:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 мар 2010 23:59

kartago написа:
slavia_forever написа:

Честна дума - опитах, ей Богу! Споменах за количеството и качеството, обаче, той заподозря ( първоначално ), че всички модератори сме се съюзили срещу него, обаче после каза, че целия форум сме се наговорили?!.......... :shock:

От това, което забелязах единственото, което е осъзнал е, че екипа се подкрепяме за всичко и няма пробиване. Остава му само да провокира, което си е негов проблем, а като сгафи си го отнася.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 мар 2010 06:15

Сега вече малко сериозно да го напиша! Това Зиги, е за един ден аут! Където се шегувах, че похарчи Стенли! Но този път сериозно говоря! Бях изтървал една тема, подсказаха ми! Та пича, вече няколко пъти на скайп ми пише, за светоната конспирация, за конспирацията на модераторите срещу него?! За конспирацията на целия форум?!.......( ние сме ги организирали?!) срещу него! Всички го мразят и той "великомъченика" сам срещу всички! На въпроса ми, защо се мисли, че е толкова важен, че да се занимаваме с него нямаше адекватен отговор ( апропо имам история на скайпа! ).............но понеже тръгна на контра с модераторите му казах, нямаш никакви проблеми, ако спазваш правилата! Но мноооооого внимателно ще гледаме! Е, днес видях! Никого дург, нямаше да закача, сигурно щях да му изтрия мнението просто, но него?! Сорри!......Сбърка, не написа правилно имената на отборите!.........Нарушава правилата!........Ставам като герой на Гогол! .... Но всеки си носи кръста, и всеки лежи на това, на което си е постелил!.......

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 мар 2010 10:10

Олелеее този сладур се е развихрил... щом се налага, покажете му кой е модератор, подозирам само, че умишлено скача и се опитва да се прави на интересен или на такъв какъвто не е. Но може и да греша!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 мар 2010 10:12

stenly написа:Но може и да греша!

Хайде сега не се застраховай. ;) :lol: :lol:

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 23 мар 2010 10:45

Здравейте пичове! Снощи сте ме търсели, ама сори, бях мнооого изморен. Празнувахме първата годишнина на внука - Марти. Надявам се , че ще ме извините. Попрочетох това-онова, от общата дискусия в скайп, а и това тук...Ами , какво да ви кажа. Момчето "Зиги" явно е поредният философ тип "копи", който се появи на небосклона.Не разбрах само, искал ли е да го правим модератор, защото е натрупал килограми мнения, или само се чувства недосегаем от това. Аз лично, нямам кой-занае какво мненние за него, тъй като почти не чета неговите(копирани) мнения,защото те не са ми интересни, и в голямата си степен са в "Свобдна зона". Мисля, че знаете моето мнение относно свободата в "Свободната" и особенно в "Спама", и причините, защо там нямам интерс да чета и пиша. Но, това в никакъв случай, не ме прави изолиран от проблемите (ако има такива). Не разбрах и точно , какво сте решили да го правите, но виждам, че Коцето се е заел с него по-въпроса ( в смисъл, търкане на мнения и теми), и ако се налага, мога да си направя труда да му сваля "рейтинга" много бързо, без да влизам в накакъв диалог с него ( тъй , като виждам, че той нито се води, нито се кара).Но си мисля, че това може да доведе до някаква конкретна реакция, спямо някой от вас.... Но пък си мисля, че (както каза и Жоро), това бързо ще му свали ентусиазма да "пяска" , където и каквото му попадне... Тъй , като за сега само сте го коментирали, без да има някакви конкретни предложения, ще изчакам да се разберем, какво точно трябва да се направи. Каквото и да се реши , знаете , че аз съм зад вас, и имате моята подкрепа.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 мар 2010 11:08

Casper написа:Здравейте пичове! Снощи сте ме търсели, ама сори, бях мнооого изморен. Празнувахме първата годишнина на внука - Марти.

Първо честит първи рожден ден на малкия! Да е жив и здрав дълги години, много щастлив и да стане добър човек, също като дядо си! Много да те радва и дарява с безкрай радости и щастливи мигове! :) Помня като се появи "на бял свят", какви веселби бяха в "Наздраве", където вече явно не е същото за съжаление.
Casper написа: Не разбрах и точно , какво сте решили да го правите, но виждам, че Коцето се е заел с него по-въпроса ( в смисъл, търкане на мнения и теми), и ако се налага, мога да си направя труда да му сваля "рейтинга" много бързо, без да влизам в накакъв диалог с него ( тъй , като виждам, че той нито се води, нито се кара).

Аз говорех за unist_gp (unist_ex) и другите му имена. След като не мога да го елиминирам заради динамичното IP, мога да минавам с метлата след него. Той има дълги и "смислени" постове, които са си сериозен труд, който мога да обезсмисля, малко или много.

Casper написа: Но си мисля, че това може да доведе до някаква конкретна реакция, спямо някой от вас.... Но пък си мисля, че (както каза и Жоро), това бързо ще му свали ентусиазма да "пяска" , където и каквото му попадне... Тъй , като за сега само сте го коментирали, без да има някакви конкретни предложения, ще изчакам да се разберем, какво точно трябва да се направи. Каквото и да се реши , знаете , че аз съм зад вас, и имате моята подкрепа.

Няма конкретни предложения. Освен да следим правилата и като ги наруши процедираме, както към всички останали потребители. Не смятам за нужно, някакво специално отношение към Зигфрид, освен да го наблюдаваме по-изкъсо и където се налага да трием, където се налага друго.

Върни се в “Модератори”