Левски взема Мицански?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Левски взема Мицански?!

Мнениеот crap » 23 мар 2010 08:40

Ръководството на Левски продължава да следи изкъсо изявите на Илиян Мицански в полския Заглембе Любин. Нападателят вече има осем гола през настоящия сезон, като само в последните два кръга огорчи на три пъти противниковите вратари. Именно добрите игри на българина помогнаха на тима му да се изкачи до 9-ата позиция във временното класиране, като преди това отборът се намираше в зоната на изпадащите.

Медиите в Полша пишат, че шефовете на Заглембе искат на всяка цена да подновят договора на Мицански, който изтича през 2011 година. Засега обаче той отказва да го стори.

"Не се притеснявайте за договора, знам, че клубът не иска да ме изхвърли", заяви футболистът пред интернет изданието "Спорт". В сайта обаче пише още, че се очаква през лятото от Левски да извадят нова оферта за играча, когото не успяха да привлечат преди началото на настоящото първенство. Тогава от Заглембе са отказали 300 хил. евро за правата на нападателя, като са поискали двойно повече.

Левски вече се оглежда на трансферния пазар, след като през миналата седмица от ръководството открито заявиха, че нападателите на тима нямат необходимата класа. Отборът почти сигурно ще си върне преотстъпеният на Локо (Мездра) Исмаил Иса, а има вероятност да бъде направен и нов опит за връщане на Валери Домовчийски, ако Херта изпадне от Първа Бундеслига.

Първо искам да отбележя, че не е нужно да ме ругаете, защото поствам тема във вашият форум.

Интересно, кога беше изявлението на ТАРА, когато разправя, че бил свършил парите? И дали Левски действително ще вземе Мицански?

Или смятате, че това са просто журналистически спекулации!

Моето мнение е, че чрез пускане на слухове, Левски (ТАРА) се опитва да принуди Мицански да откаже нов договор от страна на Заглембе, и така да го вземе безпари! Така както се опитаха да постъпят с Иво Иванов, който в прочем май още не е преподписал договора си с Берое! :roll: :roll:

Мнения?
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Re: Левски взема Мицански?!

Мнениеот xWarden » 23 мар 2010 08:49

crap написа:...Моето мнение е, че чрез пускане на слухове, Левски (ТАРА) се опитва да принуди Мицански да откаже нов договор от страна на Заглембе, и така да го вземе безпари! Така както се опитаха да постъпят с Иво Иванов, който в прочем май още не е преподписал договора си с Берое! :roll: :roll:

И според мен се прави нещо такова, Борат не е луд, че да даде пари за Левски. После печалбата няма да е толкова голяма, а даже не се знае дали ще има такава :roll:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 мар 2010 08:54

Къде къде по-правилно би било, ако например вземе стадион Раковски. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 мар 2010 08:54

аз не вярвам нито Мицански, нито Домовчийски да дойдат в Левски. Нито Левски има пари да им плаща заплати, нито имат стимул да играят в България.
А за Иво Иванов най-вероятно е вярно. Но това е нормална практика от като съществува правилото на Босман.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 23 мар 2010 09:25

Някой журналист са го сърбели пръстите тази сутрин и не е издържал :lol: Левски... А-група :roll:

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 мар 2010 09:37

Не вярвам! Журналистически измислици са това. Всъщност, може и да си го следят, аз също го следя, но това не значи че ще го купя ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 23 мар 2010 09:57

1912BOTEV написа: може и да си го следят, аз също го следя, но това не значи че ще го купя ;)

Ми много правилно казано :) Мицански сам беше казал в интервю, че в България няма да се върне, защото всеки мач е нагласен и това го казва по полската телевизия ... а за ДОМО той няма да се върне в левски следващите поне 5 години и ви гарантирам на всички :P

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 23 мар 2010 10:01

Интересно ми е, че още се намират наивници, които се надяват батков да инвестира в Левски. Не го ли виждате, той като пиявица се е впил в отбора и очаква някой луд да му даде толкова пари, колкато иска. За друго май няма идеи.
И послушковците / изтипосали гръмкото "мениджъри" на ниските си чела/ около него крякат ли, крякат.
Колко добри момчета от школата си изпуснахме, а сега ще гоним дивото. С разрешение на П.Бочаров - да, ама не.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 мар 2010 10:05

аз съм за млади играчи,но едва ли тези тиражирани футболисти ще се върнат,а и по добре за тях,а Левски младоци има стига да има кой да ги види.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 10:57

Левски ще вземе Мицански или някой качествен нападател, само когато Баткоф продаде клуба. Докато е там качествено попълнение не виждам как ще дойде. До тогава юноши и млади лъвове...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”