Стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Re: Стадион

Мнениеот PB1936 » 22 мар 2010 19:59

MORSKI написа:[offtopic]
garfild8 написа:а третия по големина град

Втория Гарф, втория ;)[/offtopic]

[offtopic]Третият,морски,третият.2-ка по демография![/offtopic]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 мар 2010 20:48

Вярно,какво стана с тоя строеж...Куп приказки се изприказваха,но без резултат до тук 8-) 8-)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 мар 2010 21:03

kenny написа:Стига с тия ревове за стадион и стига давайте тая Гърция за пример. Там всичко, дори къщичките за пиленца сигурно, е построено с кредити. Нали видяхте до какво ги докараха кредити. От реконструкция на Тича, ТИМ ще си върнат парите на кукуво лято. Печалба биха имали единствено от спортния комплекс Варна.

А честно казано аз не виждам големи проблеми от домакинствата ни в Бургас. Със Сампдория и ПСВ изпълнихме стадиона почти на макс. Дори Балъков призна, че никога не е виждал стадиото толкова пълен и май до следващото ни участие в Европа няма да го види пак такъв.

Както и да го увърташ хората ти казват 6,5 милиона евро! С кредит или не 6,5 милиона евро!!! Не както ни лъжат, че ще струва 160 мил. евро! :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 22 мар 2010 21:18

Варна не изпреварили Пловдив за второто място?
Дайте линк да го видим тоя стадион

не е приятел и няма да го изпревари..виж и в сайта на грао , там хората са си написали най точно населението по градове и области.иначе имат един болен кмет дето се изхвърля за щяло и нещяло.как си го траят варненци само те си знаят.впрочем нашия в пловдив не е по малък идиот..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 мар 2010 21:57

За новия стадион има една много сериозна причина.За сега няма да я спомена.Който иска да получи информация,да вземе да се обърне към кмета.За Тича имаме представен проект.Парите трябва да се инвестират в порядъка на 50-50.Нашата половина е готова.Чакат се другата половина.Между другото проекта включва много интересни неща.Увеличаване на седящите места към улицата във височина.Нова трибуна от към залата.Нова трибуна от към булеварда.На мястото на тоалетните-сграда със стаи за съдиите,треньорите и играчите.Тунел под централната трибуна за излизане и прибиране на състезателите.Пълно покриване на трибуните,нов терен без писта с отопление.Табло и осветление.За паркинг ще се използва паркинга на НАП.Друго място просто няма.И всичко това е описано в представения от Тича проект.Само чакаме половината кинти.Но като знам вече от къде трябва да дойдат и нещо ми секна ентусиазма.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2010 22:59

PB1936 написа:
MORSKI написа:[offtopic]
garfild8 написа:а третия по големина град

Втория Гарф, втория ;)[/offtopic]

[offtopic]Третият,морски,третият.2-ка по демография![/offtopic]

[offtopic];) Това е друга тема, дай да не я засягаме, но отдавна сме ви минали по население ;) Бил съм и в двата града и то дори е очевидно ;) Но това е тъпа тема и няма смисъл да се обсъжда... Не е повод за гордост, че Варна стана огромен град- пълен с какви ли не хора...[/offtopic]

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 мар 2010 23:26

[offtopic]Третият,морски,третият.2-ка по демография![/offtopic][/quote]

[offtopic];) Това е друга тема, дай да не я засягаме, но отдавна сме ви минали по население ;) Бил съм и в двата града и то дори е очевидно ;) Но това е тъпа тема и няма смисъл да се обсъжда... Не е повод за гордост, че Варна стана огромен град- пълен с какви ли не хора...[/offtopic]
[offtopic]Ако приемем за население хората регистрирани в самия град по данни от 2009 г. 2-та града имат еднакъв брой население,но имайки в предвид ,че Варна привлича не само студенти ,но е и туристически център през повечето време от годината едва ли има по-малко от 500 000 души...А да не говорим какво става юли и август(не са наемам да правя предположение ,защото е доста над полови милион)[/offtopic]

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 24 мар 2010 19:52

[offtopic]Третият,морски,третият.2-ка по демография![/offtopic][/quote]

[offtopic];) Това е друга тема, дай да не я засягаме, но отдавна сме ви минали по население ;) Бил съм и в двата града и то дори е очевидно ;) Но това е тъпа тема и няма смисъл да се обсъжда... Не е повод за гордост, че Варна стана огромен град- пълен с какви ли не хора...[/offtopic][/quote]

[offtopic]И защо това не е официален факт,обявен от НОИ?Само сравни населението на варненска и пловдивска селищни агломерации.Сравни населението на областите.Смятай,че населението на 1/3 от пловдивска област през делничните дни живее в Пловдив.И прибави факта,че Пловдив е град-община,а Варна не е.Да не говорим,че Пловдив е и най-гъсто населеният град в България.Не е тема за спор,нито за гордост,определено.Но пак идва българският манталитет-оповаването на слухове....кой кво' казал,кой кво' ял,кой кой ****...Нека се оповаваме на официални факти.[/offtopic]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 мар 2010 20:11

Veso1913 написа:За новия стадион има една много сериозна причина.За сега няма да я спомена.Който иска да получи информация,да вземе да се обърне към кмета.За Тича имаме представен проект.Парите трябва да се инвестират в порядъка на 50-50.Нашата половина е готова.Чакат се другата половина.Между другото проекта включва много интересни неща.Увеличаване на седящите места към улицата във височина.Нова трибуна от към залата.Нова трибуна от към булеварда.На мястото на тоалетните-сграда със стаи за съдиите,треньорите и играчите.Тунел под централната трибуна за излизане и прибиране на състезателите.Пълно покриване на трибуните,нов терен без писта с отопление.Табло и осветление.За паркинг ще се използва паркинга на НАП.Друго място просто няма.И всичко това е описано в представения от Тича проект.Само чакаме половината кинти.Но като знам вече от къде трябва да дойдат и нещо ми секна ентусиазма.

проекта за Тича от времето на Илия Павлов ли е(20 000 души седящи,4-трибуни с козирки и така нататъка-виждал съм го по телевизията),или е нов проект,чувам и аз че писта евентуално няма да има,дано станат тия работи около стадиона-на Тича си ни е най-добре
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 24 мар 2010 20:27

PB1936 написа:[

[offtopic]И защо това не е официален факт,обявен от НОИ?Само сравни населението на варненска и пловдивска селищни агломерации.Сравни населението на областите.Смятай,че населението на 1/3 от пловдивска област през делничните дни живее в Пловдив.И прибави факта,че Пловдив е град-община,а Варна не е.Да не говорим,че Пловдив е и най-гъсто населеният град в България.Не е тема за спор,нито за гордост,определено.Но пак идва българският манталитет-оповаването на слухове....кой кво' казал,кой кво' ял,кой кой ****...Нека се оповаваме на официални факти.[/offtopic]

[offtopic]По грао населението надхвърля половин милион...Няма как да разполагаме с официални факти при положение ,че няма скорошно измерване.Отделно това ,че Варна има повече население от Пловдив се смята още от края на 2006г. ,че и преди това.Но си прав ,че голямото население не е повод за гордост и има много минуси...[/offtopic]

Върни се в “Черно море”