Доволни ли сте от наказанието на ЦСКА???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Доволни ли сте от наказанието на ЦСКА???

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 мар 2010 22:09

POPCORN написа:
Кой казва че са виновни ваште? Ква е идеята да има наказание и постановление къде да се играе(100км) като нищо не зависи от наложилите го?? За какво въобще е това наказание?

ама така се паднало бе човек.те не гледат ЦСКА на кой гостува другият кръг или домакиснтва.Просто така се пада!

Ами кво е тва наказание тогава :?: Така се паднало :lol: Или има, или няма наказание кво е тва свободно съчинение :mrgreen: Тука има ,тука няма де е ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 22 мар 2010 22:15

Супер смешно наказание за най-толерирания от БФС и властта отбор!
Лумпените им хвърляха камъни, крадяха на децата телефоните и си биха собствените футболисти и треньор!?
За това наказание 2 мача (реално) на 50м от стадиона им!? Подигравка с футбола и с хората като цяло е това решение!

Примерите на спортал с диарбекирски отбор не ни ги пробутвайте - там проблемът е силно политически.

За неуместния пример как и ЛЕВСКИ бил играл в София ЕДНО от наказанията си (не всички, както чорбата) - стадион Славия е най-близкият стадион до Перник и Миньор дадоха съгласието си! Мачът с ЛЕВСКИ-Черноморец къде се игра? Беше от 19:30 - оправданието ви с телевизиите също не вървят - играхме го в Ловеч!

Нищо не ме учуди в решението, разбира се - то беше очаквано. Отбор, толериран от властта от момента на създаването си, с милиони дългове (вкл. на полицията и на ЛОКО-МЗ !), със собственици, отричащи се от публиката си и фенове, биещи си отбора! Няма по-добро решение за българския футбол от изваждане на този анти-футболен отбор от А група!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 мар 2010 22:17

Sasho1914 написа:Супер смешно наказание за най-толерирания от БФС и властта отбор!
Лумпените им хвърляха камъни, крадяха на децата телефоните и си биха собствените футболисти и треньор!?
За това наказание 2 мача (реално) на 50м от стадиона им!? Подигравка с футбола и с хората като цяло е това решение!

Примерите на спортал с диарбекирски отбор не ни ги пробутвайте - там проблемът е силно политически.

За неуместния пример как и ЛЕВСКИ бил играл в София ЕДНО от наказанията си (не всички, както чорбата) - стадион Славия е най-близкият стадион до Перник и Миньор дадоха съгласието си! Мачът с ЛЕВСКИ-Черноморец къде се игра? Беше от 19:30 - оправданието ви с телевизиите също не вървят - играхме го в Ловеч!

Нищо не ме учуди в решението, разбира се - то беше очаквано. Отбор, толериран от властта от момента на създаването си, с милиони дългове (вкл. на полицията и на ЛОКО-МЗ !), със собственици, отричащи се от публиката си и фенове, биещи си отбора! Няма по-добро решение за българския футбол от изваждане на този анти-футболен отбор от А група!

:) Добро описание си им направил....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 мар 2010 22:18

БФС да приеме един Правилник за всички отбори :!: А,не както до сега Дисциплинарната Комисия да разглежда всички случай по 2 различни Правилника :
1.Правилник на БФС за ЦСКА и Левски.
2.Правилник на БФС за всички останали отбори от България.
:idea: :idea: :idea:
Последна промяна от Sole на 22 мар 2010 22:30, променено общо 1 път.

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 22 мар 2010 22:24

Мачът ЦСКА-Ботев нема да се състои, така че домакинството срещу Литекс требва да влиза в наказанието.
Също така требваше да се забрани на публиката на ЦСКА да посещава гостуванията на своя отбор до края на сезона (вкл. трите мача в които ЦСКА са лишени от домакинство).
Така че не съм доволен от наказанието.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 22:27

едно е да ви се иска едно е да стане.и мене ми се искаше Левски да ги накажат за свастиките ама не ги наказаха, както трбява!Сега освен да пискате нищо не ви остава!Пискайте на воля! :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 мар 2010 22:33

POPCORN написа:едно е да ви се иска едно е да стане.и мене ми се искаше Левски да ги накажат за свастиките ама не ги наказаха, както трбява!Сега освен да пискате нищо не ви остава!Пискайте на воля! :lol: :lol:

Вземи си смени подписа че ми става смешно като го гледам :lol: За пръв път виждам феноете да си тупат мечтата :mrgreen:

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 22 мар 2010 23:03

PFC Litex написа:
gun175 написа:ако не се лъжа червените имаха "последно предупреждение..." къде ли изчезна то???

За този сезон това им е първа проява.
Подобни неща са с давност до края на всеки сезон.

Ами предлагам букмейкърите да обявят залагания за следващия сезон: В кой кръг феновете на червените ще нахлуят на терена, аз лично залагам още сега на 7ми :) :) :)

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 22 мар 2010 23:44

Накзанието е безсмислено защото не наказва виновния . ЦСКА няма никаква вина за случая , така че не виждам кой може да е доволен . Всички губят.
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=43177&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Ако някой има да възрази нещо по същество ,моля. :roll:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 22 мар 2010 23:53

Трябваше да им вземат три точки и щях да съм доволен.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Върни се в “Футбол - България”