Голи ли са амбициите на любимият ми клуб - ЦСКА?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Голи ли са амбициите на любимият ми клуб - ЦСКА?!

Мнениеот k_oleto » 22 мар 2010 22:20

Аз обичачам ЦСКА, обичам не само футболния клуб, но стискам палци и волейбола, баскетбола и въобще всички спортове, в които може да се подкрепя емблемата. Разбира се, че водещият спорт е цар футбол. Обаче.......някак си - не се сещам мач на червените - от 2009 до март 2010г. /изкл. Динамо М. - ЦСКА и ЦСКА-Левски/, в които да съм бил горд и от играта. Ужас....Надежди големи за Андоне - верно.......едва 3 мача и половина, но ЦСКА бе надигран и от Своге първото полувреме. С оглед последните решения - мача с Мездра няма да бъде загубен служебно - вероятно ще се доиграе. Обаче.......Панку, Петре и измислените футболери, въобще не вдигат класата на отбора. Дори и да доиграем мача, дори и да го спечелим, дори и шампиони да станем - това ще е най-беззъбия БГ-шампион от много време насам. Литекс, Локо Сф....ЦСКА, че и Левски - повече от сигурен съм, че тези отбори, ще берат срам в Европа и това ще е така, докато
1. не оправят терените
2. докато не намалят отборите
3. докато стане така, че лиценз да взима само, който заслужава

п.с
в заключение: Адм. директор на Локо МЗ казва след мача: "еми допуснахме повече хора на мача от сиромашия. По същата причина не платихме и едни 1500 лв. на полицията"

Та.........добре, че Господ е българин и не разреши за 1500 лв. да си отиде човешки живот - БФС обаче няма нищо против, с оглед на това, че Мездра има лиценз

срам

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Re: слаб футбол, много скандали и голи амбиций

Мнениеот kola_di_rienzo » 22 мар 2010 22:50

Като обичаш ЦСКА - ходи на училище! Че иначе и ти ще станеш такъв като ония отрепки дето май успяха да провалят сезона на ЦСКА с простотията в Мездра. Ако не си стигнал още до 4ти клас, понеже си много млад - ти поднасям извиненията си. Но ми се струва че си го минал даже, а такива неграмотни фенове на ЦСКА са срам за отбора ;) Поне се постарай да не правиш елементарни грешки, никой не е безгрешен, но ти и минимални усилия не си положил. :( Иначе евала за мнението - особено последното изречение - много си прав ;)
Последна промяна от kola_di_rienzo на 22 мар 2010 22:52, променено общо 1 път.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 22 мар 2010 22:52

Ако дават лиценз според правилните в София 4 отбора ще играете на 1 стадион и то със забележки.А всички други мачове трябва да се играят на Лазур и стадиона в Ловеч.Според теб би ли допуснал някой такова нещо ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 22 мар 2010 23:41

ЦСКА дължи пари на Локо Мездра, а Локо Мездра на МВР.. ако вие се бяхте разплатили коректно може би и Мездра щяха да платят на полицията за охрана...при условие че вие сте най-големия длъжник в А група изобщо не отваряй приказка за нечий чужд лиценз, понеже именно вие играете с "уайлд карт" в първенството, а не Перник или Мездра ;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 мар 2010 23:42

Vailo написа:ЦСКА дължи пари на Локо Мездра, а Локо Мездра на МВР.. ако вие се бяхте разплатили коректно може би и Мездра щяха да платят на полицията за охрана...при условие че вие сте най-големия длъжник в А група изобщо не отваряй приказка за нечий чужд лиценз, понеже именно вие играете с "уайлд карт" в първенството, а не Перник или Мездра ;)

В техните очи всички други отбори играят с "уайлд кард" като имат честта да играят в "първенството на ЦСКА" ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Голи ли са амбициите на любимият ми клуб - ЦСКА?!

Мнениеот stannn » 23 мар 2010 01:03

Я я пак. На кого първенството. До колкото помня след ваш мач смениха шефа на съдийте. На вас ви дават дузпи дето само съдията и синеочиларковците виждате. Първенството на ЦСКА било. Заблуден народ.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 мар 2010 01:09

stannn написа:Я я пак. На кого първенството. До колкото помня след ваш мач смениха шефа на съдийте. На вас ви дават дузпи дето само съдията и синеочиларковците виждате. Първенството на ЦСКА било. Заблуден народ.
Да и на нас отменят гол от корнер за уж фаул от страна на играч на Левски :lol: Няма смисъл да издълбаваме пак и да се отклоняваме от темата...

Да,за момента са голи и не виждам до къде ще стигнете с тази публика необоздана,този треньор неадекватен и играчи-бездарници и без сърце 8-)

venom

Мнениеот venom » 23 мар 2010 02:03

Като цяло, незнам за какво отваряте тема за щяло и нещяло. На тоя мач даже не се сбиха като хората, стадиона не е изпочупен, какво всъщност толкова е станало? На левски- Литекс готините домакини целиха с камъни по ложата, на Ботев - Локо треньори и футболисти заедно с публиката се биха след мача, обаче като стане издънка с ЦСКА се вдига врява до небето. Даже ония от подуене пускат декларации до БФС. То е ясно, че в България като си най-добър всеки се стреми да ти направи мръсно и най-голяма роля в това играят медиите.

CSKA96
Контакти:

Мнениеот CSKA96 » 23 мар 2010 03:17

Незнам човека дето отвори темата,ама,ако се замислите е прав¡Тук в Европа,знаете ли как се гледа мача,с кви очи?Нямам думи позор.Какво да им кажа на хората като ме питат,за какво сме влезнали на терена?И то го дават по френски испански,италиански телевизии,,та да не говорим за румънските дето хората го даваха пряко.Ти който си наистина фен на нашия любим клуб,кво би отговорил?Че хората в Европа,са ни призна ли,за едни от най-стабилните фенове на футболен клуб.Даже агитката на Фулъм ни ръкопляска дето сме били,много стабилни през целия мач с Фулъм.Ама незнам?Ние го виждаме от вън.А кво става в БГ,го гледаме по ТВ,и то когато можем.И,един въпрос? ако може?Искаме винаги ЦСКА-ШАМПИОН,ама не така,искаме с игра,пак да ни сочат с пръст,и да казват,ей,[Идва убиеца на шампиони}Ами че футболистите са хора,като нас,вие кво немислите ли че и те неискат да се докажат в Европа?Та това е,чакаме следващия мач,с нетърпение.И за последно,нека оставим Андоне,на спокойствие,нали е все пак тренер на ЦСКА.НАПРЕД ПА КВОТО СТАНЕ?Да незбравяме че ще сме пак в ЕВРОПА, на есен???????????????????????????????????????????БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ//////////

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 23 мар 2010 07:50

LSFC 1914 написа:Пак ви пожалиха. Не ви вкараха там където ви е мястото ( В група ) !!!

Знаеш ли за какво са вкарали в затвора най-големият мафиот Ал Капоне ? За укрити данъци , а не за неплатени . Във В група трябва да са Лефски и всички останали отбори без ЦСКА .

Върни се в “ЦСКА”