Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 21:31
Madridist написа:POPCORN написа:Madridist написа:Уж правилник, ама едни са по-равни от други. Левски като беше наказан, игра срещу Миньор в далечната Овча купел. ЦСКА пък на "неутралния" ст. Васил Левски,сега чета че мачът им срещу Пирин щял да бъде пак там
Не знам какви разстояния се гледат и се мерят, но Ботев миналото първенство като беше наказан игра в Ловеч
много зависи дали другият клуб е съгласен бе брато.телевизията също има глас!Все пак си плащат за мачовете!мача като е от 19 30, къде да се играе?На луната ли?
Ами не знам какво е, просто дадох пример, как грандовете като са наказани играят в София(все така се случва), а Ботев игра в Ловеч
Иначе съм напълно съгласен с картаго, не знам въобще за какви изкарвания от групата някои хора говорят, има си правилник и там е ясно написано при такова нарушение, какво е наказанието. И то не е рецидив, защото не е извършено в рамките на един футболен сезон
еми нали трябва постоянно да се плуеме и да сме враждебно един към друг.Сега всички плуят като е ЦСКА, след 2 седмици ще е Левски и левскарите ще си защитават клуба и тогава тях ще ги плуят!Жив пример, всички левскари си защитаваха Левски при дузпата.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !