Доволни ли сте от наказанието на ЦСКА???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Доволни ли сте от наказанието на ЦСКА???

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 мар 2010 21:28

POPCORN написа:
Madridist написа:Уж правилник, ама едни са по-равни от други. Левски като беше наказан, игра срещу Миньор в далечната Овча купел. ЦСКА пък на "неутралния" ст. Васил Левски,сега чета че мачът им срещу Пирин щял да бъде пак там :lol: Не знам какви разстояния се гледат и се мерят, но Ботев миналото първенство като беше наказан игра в Ловеч 8-)

много зависи дали другият клуб е съгласен бе брато.телевизията също има глас!Все пак си плащат за мачовете!мача като е от 19 30, къде да се играе?На луната ли?

Ми за кво е наказание тогава :?: :?: Да го направят предложение да играят на 100КМ :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 мар 2010 21:29

POPCORN написа:
Madridist написа:Уж правилник, ама едни са по-равни от други. Левски като беше наказан, игра срещу Миньор в далечната Овча купел. ЦСКА пък на "неутралния" ст. Васил Левски,сега чета че мачът им срещу Пирин щял да бъде пак там :lol: Не знам какви разстояния се гледат и се мерят, но Ботев миналото първенство като беше наказан игра в Ловеч 8-)

много зависи дали другият клуб е съгласен бе брато.телевизията също има глас!Все пак си плащат за мачовете!мача като е от 19 30, къде да се играе?На луната ли?

Ами не знам какво е, просто дадох пример, как грандовете като са наказани играят в София(все така се случва), а Ботев игра в Ловеч :roll: Иначе съм напълно съгласен с картаго, не знам въобще за какви изкарвания от групата някои хора говорят, има си правилник и там е ясно написано при такова нарушение, какво е наказанието. И то не е рецидив, защото не е извършено в рамките на един футболен сезон ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 мар 2010 21:29

В крайна сметка това къде ще се играе един мач, НЯМА НИКАКВО значение, поне в България.
Изображение

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 22 мар 2010 21:30

kartago написа:Вече няма да се изненадам ако някой поиска разстрел на всички от клуба, или поне като минимум доживотна присъда! Момчета четете правилника и стига сте си фантазирали, ама точно какво на вас ви се иска и какво ви оттърва! И по-кротко, защото всички помним какви наказания на кого са давани, а и каква е гаранцията това да не се случи с друг клуб!.......

Батко, по правилник е така, да , прав си , но ако имаше убит човек вчера? Пак ли по правилник щеше да е така, замислете се малко. Има примери в световния футбол точно по тази тема, нека да се поучим от тях, английските отбори бяха изхвърлени от евротурнирите за 5 години след случката на ст.Хейзъл. Трябвали и нас така да ни накжат за да се оправим? То и без това футбола ни е н=мъртъв, трябва от Европа ли да чакаме да ни го погребът? Моето мнение е, че трябва ЦСКА да бъдат изхвърлени от групата за рецидив!!!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 21:31

Madridist написа:
POPCORN написа:

Ами не знам какво е, просто дадох пример, как грандовете като са наказани играят в София(все така се случва), а Ботев игра в Ловеч :roll: Иначе съм напълно съгласен с картаго, не знам въобще за какви изкарвания от групата някои хора говорят, има си правилник и там е ясно написано при такова нарушение, какво е наказанието. И то не е рецидив, защото не е извършено в рамките на един футболен сезон ;)

еми нали трябва постоянно да се плуеме и да сме враждебно един към друг.Сега всички плуят като е ЦСКА, след 2 седмици ще е Левски и левскарите ще си защитават клуба и тогава тях ще ги плуят!Жив пример, всички левскари си защитаваха Левски при дузпата.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 22 мар 2010 21:36

Да ти даде съдията дузпа е едно, но съвсем друго е д азамерваш мирни граждани с камъни!!!! Да разграничим нещата малко!!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 мар 2010 21:37

Боже сравнява ми дузпа със застрашаване на живота на стотици души :shock: :shock:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 22 мар 2010 21:39

rsk написа:Боже сравнява ми дузпа със застрашаване на живота на стотици души :shock: :shock:

Пуканката не сравнява дузпата.
Просна намеква, че липсва обективизъм - фенщината побеждава реализма.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 мар 2010 21:39

Kasperle написа:
Addler написа:
kartago написа:Вече няма да се изненадам ако някой поиска разстрел на всички от клуба, или поне като минимум доживотна присъда! Момчета четете правилника и стига сте си фантазирали, ама точно какво на вас ви се иска и какво ви оттърва! И по-кротко, защото всички помним какви наказания на кого са давани, а и каква е гаранцията това да не се случи с друг клуб!.......

Батко, по правилник е така, да , прав си , но ако имаше убит човек вчера? Пак ли по правилник щеше да е така, замислете се малко. Има примери в световния футбол точно по тази тема, нека да се поучим от тях, английските отбори бяха изхвърлени от евротурнирите за 5 години след случката на ст.Хейзъл. Трябвали и нас така да ни накжат за да се оправим? То и без това футбола ни е н=мъртъв, трябва от Европа ли да чакаме да ни го погребът? Моето мнение е, че трябва ЦСКА да бъдат изхвърлени от групата за рецидив!!!!!

Убит човек имаше преди няколко години. Едно малоумно говедо уби човек с бомбичка. Сещаш ли се дали случайно Сектор Б не прави шествия в защита на олигофрена-убиец?

А лефски са С РЕЦИДИВ този сезон за нацистки и расистки прояви, но БФС си затвори очите тогава...

Ама ти очуден ли си :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”