Да не говоря, че може и да е отнесъл някоя тупалка
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Тупалка не е отнесъл, но са го ударили със седалка

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Абе добре съм си споко!!!
Наистина извинявайте,че ме нямаше,ама бях на мача-докато се върна!!!
Наистина извинявайте,че ме нямаше,ама бях на мача-докато се върна!!!

slavia_forever написа:Колеги, смятам, че е редно след като за даден потребител (в случая unist_gp) е имало полемика за БАН, да ви уведомя, че след като на някои от вас беше обещал, да не заобикаля в този месец. До момента все пак е заобикал, а днес най-демонстративно това е направено с ТЕМА: gong/viewtopic.php?f=&t=42849 Установих, че съм направил грешката с намаляването, за която още тогава говорех, за която се извинявам, но се подведох да направя, намалявайки БАН-а му! Няма да увеличавам БАН-а му отново.
Ето датата от намалянето на бана му:slavia_forever написа: От 23-ти февруари 2010 година: Намалил съм бана на unist_gp на 1 месец.
А ето и мненията му, преди изтичане на този период, с потребителско име unist_xp, сред които е и темата от днес!![]()
gong/search.php?author_id=21161&sr=posts
Тези някои съм аз, не е нужно да се говори общо, когато става дума за конкретен човек. Явно трябва да се почувствам виновна, че съм те подвела. Е, извинявай! И аз съм била подведена.
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:slavia_forever написа:Колеги, смятам, че е редно след като за даден потребител (в случая unist_gp) е имало полемика за БАН, да ви уведомя, че след като на някои от вас беше обещал, да не заобикаля в този месец. До момента все пак е заобикал, а днес най-демонстративно това е направено с ТЕМА: gong/viewtopic.php?f=&t=42849 Установих, че съм направил грешката с намаляването, за която още тогава говорех, за която се извинявам, но се подведох да направя, намалявайки БАН-а му! Няма да увеличавам БАН-а му отново.
Ето датата от намалянето на бана му:slavia_forever написа: От 23-ти февруари 2010 година: Намалил съм бана на unist_gp на 1 месец.
А ето и мненията му, преди изтичане на този период, с потребителско име unist_xp, сред които е и темата от днес!![]()
gong/search.php?author_id=21161&sr=posts
Тези някои съм аз, не е нужно да се говори общо, когато става дума за конкретен човек. Явно трябва да се почувствам виновна, че съм те подвела. Е, извинявай! И аз съм била подведена.
Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!
Никой не говори за промяна в действията на индивида
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:slavia_forever написа:Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!
Никой не говори за промяна в действията на индивидаВсички разбрахме, че си прав, но това не означава, че трябва винаги да се действа крайно. Особено срещу упоритите, които ще продължат да пишат във форума.
Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
след което минавам с метлата и обезсмислям труда му.
Много си злобен
Заключване на тема: Дучето да си ходи
Изпратено на: 22 Мар 2010 11:53
От: jorovg
До: SkArY_9
Само на мен ли ми прилича на цензура срещу неудобно мнение това заключване?
Не претендирам да е най-интересната тема пускана във форума, но търся основанието за заключване. Да неудобната истина боли, така както мен вчера пред телевизора за случващото се с играта на отбора. Това, което не мога да приема е поведението на Дучето и оправданието за правомощията му. Дали ако някой те пребива на улицата и мине полицай в извънработно време не е длъжен да ти помогне. Глупава логика другарю CSKA_90. Да няма да отида на мач, докато такива като теб определят кое е редно и кое не, защото мога да ти кажа, че нямаш база, на която да преценяваш. Заслепен си, а това те прави лесно манипулируем. Пусни му SMS, че си спрял тема срещу него, за да те потупа по рамото...
Моля озаптете го. Това е форум за изказване на мнение, не за цензура
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
slavia_forever написа:Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му.
Да си дойдем на думата. Може и да ти викат "Гьобелс" след "метлата",ама кво ти пука...Всъщност Гьобелс съм аз.На теб ще ти лепнат нещо друго...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- slavia_forever
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му.
Да си дойдем на думата. Може и да ти викат "Гьобелс" след "метлата",ама кво ти пука...Всъщност Гьобелс съм аз.На теб ще ти лепнат нещо друго...Може би Берия...
Аз не крия, че следвам от нема и къде твоя съвет и... НЕ СЪЖАЛЯВАМ!