ЩО за мизерно е съществуването на "отборчето" Слабия !!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЩО за мизерно е съществуването на "отборчето" Слабия !!!!

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 22:56

demy26 написа:slavia_forever, гей ********** такъв. знам, че много те боли, да се чустваш на стадиона в Овча купел като фен на гостуващ отбор, сигурно е много неприятно публиката на гостуващия отбор, който се бори да не изпадне да е 6 пъти повече от феновете на Славия. Спри да ми навираш великата история и полуфиналите за КНК, защото те са видяни само от 57-те ви фена, повечето вече изпукали от старост. С твоята завист не можеш да накараш някой да обича по-малко ЛОКОМОТИВ Пловдив. Локомотив е велик отбор главно заради великата публика. Кажи ми един велик отбор който играе мачовете си пред 50-60 човека. Не усещаш ли колко си жалък и смешен, тъпанар.

Символите и Идеалите на Славия, далеч не се броят, на бройка или килограм. От друга страна ние имаме, милиони пъти, по-цивилизована публика от вас. Но колкото и да сме, пак ви омазахме - с вашата "милионна" агитка! :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 09 дек 2008 23:02

Ако и другите 10 фена са като теб направо ще падна от смях. Толкова сте цивилизовани, че единствения израз на любовта към любимия отбор е омразата към другите отбори. Ако това е признак на цивилизованост - да се излагаш като кифладжия - ти си най-цивилизования фен. Явно мозъчните ти клетки са по-малко и от феновете на Славия, щом не проумяваш колко си жалък и смешен.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 23:08

demy26 написа:Ако и другите 10 фена са като теб направо ще падна от смях. Толкова сте цивилизовани, че единствения израз на любовта към любимия отбор е омразата към другите отбори. Ако това е признак на цивилизованост - да се излагаш като кифладжия - ти си най-цивилизования фен. Явно мозъчните ти клетки са по-малко и от феновете на Славия, щом не проумяваш колко си жалък и смешен.

Напротив. Гледал съм, винаги да бъда справедлив в оценките си. Както казах - НЕ МРАЗЯ НИКОГО. Просто СЪМ КАТО ОЧИЛА и отварям очите на някои, които се опитват, да се държат така, спрямо други! :!: :idea:

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 09 дек 2008 23:15

Леле колко си бил благороден - така да ни отваряш очите. От всичките ти писания аз разбрах само едно - имало много прости хора. Аки идеята ти е била да ми отвориш очите колко прост можеш да си - мисията е изпълнена.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 23:16

demy26 написа:Леле колко си бил благороден - така да ни отваряш очите. От всичките ти писания аз разбрах само едно - имало много прости хора. Аки идеята ти е била да ми отвориш очите колко прост можеш да си - мисията е изпълнена.

Не съм аз - ВИЕ ВСЕКИ ПЪТ СИ ГО ПОВТАРЯТЕ ТОВА И ВСЕКИ ПИТ, ОТНОВО СИ ПИШЕТЕ, УМИЦИ, УМНИ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 10 дек 2008 12:33

ФУТБОЛА Е ЗА ПУБЛИКАТА.ЕДИН ОТБОР БЕЗ ПУБЛИКА КАТО слабия няма такава.Затова предлагам това нещо като отбор ДА БЪДЕ ЗАКРИТО!!!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”