33 гола до рекорда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: 33 гола до рекорда

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 17:49

fcb_bg написа:Абе, Васко, вие сте били много обидчиви мадридските запалянковци. Каква провокация измисли? Казах си истината - Барса спря да играе след второто Ел Класико (няма да споменавам нищо друго тук, защото пак ще ме изкарат хубавата Елена) и започна ад раздава точки на всеки съперник, предвид наказаните футболисти за финала в ШЛ за да се предпазят футболистите от някоя нелепа контузия.
Ама ти явно не си преглътал "успехите" на любимците си през този сезон и търсиш под вола теле! После аз съм бил провокатор.
Относно Меси - недей да развиваш теории, защото по твоята логика, когато Касияс вадеше по пет гола на мач, къде щяхте щяхте да играете?
Много ми е интересна психологията на мадридския запалянко. Преди провалите са много ербап, но впоследствие винаги се започва добре познатия им рефрен "Барса това, Барса онова".
Айде със здраве!

Смешен си...какви глупости говориш ,че барса раздавала точки :) :) :) ще ви видим и вас накрая
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 22 мар 2010 18:10

Барса раздаваше точки ;) По простата причина че нямаше нужда от точки в първенството ;)

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 22 мар 2010 18:28

И мен ме беше яд на Пеп, че не пускаше титулярите в последните мачове миналата година, за да ги пази за ШЛ и купата на краля. Пусна само Ето'о в няколко мача и то не цели. Като в тях всички подаваха на него за да вземе Печичи. По този начин бяха твърде предсказуеми за защитите, а освен това Ето'о игреаше много зле в тези мачове. Това е което помня за този период. Но все пак жертвата беше оправдана, 6 купи!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 18:53

NikeBG написа: И мен ме беше яд на Пеп, че не пускаше титулярите в последните мачове миналата година, за да ги пази за ШЛ и купата на краля. Пусна само Ето'о в няколко мача и то не цели. Като в тях всички подаваха на него за да вземе Печичи. По този начин бяха твърде предсказуеми за защитите, а освен това Ето'о игреаше много зле в тези мачове. Това е което помня за този период. Но все пак жертвата беше оправдана, 6 купи!

За всичко си прав, освен това за Купата на Краля. Точно след финала с Атлетик, започна авантата за късметлиите.

А, пък оня с ника на автомобил, дето емблемата му прилича на женски полов орган е абсолютен смешко. Няма как по друг начин да нарека човек, който отрича очевидното.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 20:08

fcb_bg написа:
NikeBG написа: И мен ме беше яд на Пеп, че не пускаше титулярите в последните мачове миналата година, за да ги пази за ШЛ и купата на краля. Пусна само Ето'о в няколко мача и то не цели. Като в тях всички подаваха на него за да вземе Печичи. По този начин бяха твърде предсказуеми за защитите, а освен това Ето'о игреаше много зле в тези мачове. Това е което помня за този период. Но все пак жертвата беше оправдана, 6 купи!

За всичко си прав, освен това за Купата на Краля. Точно след финала с Атлетик, започна авантата за късметлиите.

А, пък оня с ника на автомобил, дето емблемата му прилича на женски полов орган е абсолютен смешко. Няма как по друг начин да нарека човек, който отрича очевидното.

:) :) Ти момчето с ника на най-курвенският клуб си тръгнал да говориш за мен....ще замълча погледни статистиката,после класирането ТАЗИ ГОДИНА (защото маи и вие започнахте да живеете в миналото) и виж каде сте вие каде сме ние,и добре,че е Меси неговият великолепна игра та барса да не започне да "подарява точки"от сега

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 20:23

И какъв е статса и какво е класирането? И кой има повече шансове за трофеи? На кого се възхищават хората и кого осмиват на почивки?

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 21:09

fcb_bg написа:И какъв е статса и какво е класирането? И кой има повече шансове за трофеи? На кого се възхищават хората и кого осмиват на почивки?

Чакай бе на кого се възхищават всички.... като забравим всички деца които са видели 6 купи за един сезон и големите барселона абе човек вас ви не ма в ничия схема :) :) :) :) и да не би да имате По-голями шансове от нас за трофей?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 21:30

RENAULT написа:
fcb_bg написа: И какъв е статса и какво е класирането? И кой има повече шансове за трофеи? На кого се възхищават хората и кого осмиват на почивки?

Чакай бе на кого се възхищават всички.... като забравим всички деца които са видели 6 купи за един сезон и големите барселона абе човек вас ви не ма в ничия схема :) :) :) :) и да не би да имате По-голями шансове от нас за трофей?

Абе, пич, ти май тотално издъни процесора. Какво означава "като забравим всички деца които са видели 6 купи за един сезон и големите... " И да, имаме по-голЕми шансове за трофеИ! "И"! Обърни внимание на тази буква - тя означава, че Барселона може да вземе повече отличия от любимия ти отбор Реал Непоставените, на когото му приляга едно "й" накрая!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 21:33

fcb_bg написа:
RENAULT написа:
fcb_bg написа: И какъв е статса и какво е класирането? И кой има повече шансове за трофеи? На кого се възхищават хората и кого осмиват на почивки?

Абе, пич, ти май тотално издъни процесора. Какво означава "като забравим всички деца които са видели 6 купи за един сезон и големите... " И да, имаме по-голЕми шансове за трофеИ! "И"! Обърни внимание на тази буква - тя означава, че Барселона може да вземе повече отличия от любимия ти отбор Реал Непоставените, на когото му приляга едно "й" накрая!

"Пилците се броят напролет"....ще видим вашите шансове :| :| :| и за голямите ви мечти за трофеИ.........

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 мар 2010 21:50

Темата е за това, колко гола е вкарал Реал и как има възможност да подобри своя рекорд. Лично аз смятам, че целта е напълно достижима,предвид факта, че последните мачове в Примера вкарваме по минимум три гола.

Искам да кажа и още нещо.Омръзна ми за всяка тема за Реал да се включват някакви хейтъри( това за мен не са фенове на Барса, а просто анти-Мадрид) и се чудят с какво да се заядат. Какво общо има рекорда на Реал с това 2-6. Тема за Роналдо и Ван дер ваарт, вие пак пишете 2-6,вчера на темата Барса-Сарагоса,Зидан от нашия форум,пише, че каталунците ще спечелят , някакъв велик "умник" му отговаря, друго си е 2-6 нали. Имам чувството, че някои хора не четат заглавието, дори не четат и автора на темата какво е написал, а ей така просто за заяждане. И относно, това 2-6, ето и една снимка с най-големия резултат между двата отбора(за първи и последен път споменавам за него ;) ) [center]Изображение
[/center]

[offtopic]И нека запазим уважение помежду си, да има закачки, но да не прекрачваме границата, да няма обиди, все пак сме фенове на Реал и Барса, а не на някакви аборигенски отбори.[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”